Glaistas gipsinis Fugenfüller Leicht Knauf 25kg
Glaistas gipsinis Fugenfüller Leicht Knauf 25kg
Glaistas gipsinis Fugenfüller Leicht...
Glaistas gipsinis Fugenfüller Leicht...
Glaistas gipsinis Fugenfüller Leicht...

Glaistas gipsinis Fugenfüller Leicht Knauf 25kg

310006
22,95 €

(22,95 € pak.)

Su PVM

Gipsinis glaistas gipso kartono plokščių siūlėms.

Skirtas gipsinių plokščių siūlėms glaistyti rankiniu būdu, naudojant siūlių armavimo juostas, įvairių paviršių ištisiniam glaistymui. Naudojamas gipsinių, kalkinių cementinių, cementinių ar betoninių paviršių glaistymui, apsauginiams tinkavimo kampukams klijuoti, gipskartonio plokštes ant sienos klijuoti.

Medžiagą suberti į švarų šaltą vandenį, kad susidarytų medžiagos salelės vandens paviršiuje (daugiausia 1,9 litro vandens į 2,5 kg glaisto). 2-3 min. palaukti ir mentele maišyti, kol masė taps tiršta kaip grietinė. Gruntuotas gipskartonio plokščių siūles užpildyti glaistu ir įterpti siūlių armavimo juostą. Prieš dengiant naują glaisto sluoksnį įsitikinti, kad anksčiau užteptas glaistas išdžiūvęs. Savisriegių sraigtų galvas taip pat užglaistyti.

  • Tinka viso paviršiaus glaistymui
  • Būtina naudoti armavimo juostas
  • Gaminamas iš gipso su specialiais priedais

Aprašymas

Naudojimas ir savybės

Gipsinis glaistas Knauf Fugenfüller leicht naudojamas gipskartonio plokštėms su įvairiomis (HRAK, HRK, AK, SFK) briaunomis siūlėms glaistyti rankiniu būdu, naudojant siūlių armavimo juostą (pvz. Kurt).

Glaistą taip pat galima naudoti gipsiniams, kalkiniams ir cementiniams, cementiniams ar betoniniams paviršiams glaistyti, apsauginiams tinkavimo kampukams klijuoti, gipskartonio ir izoliacinėms plokštėms (EPS, mineralinė vata) ant sienos klijuoti.

Skirtas sienoms ir luboms vidaus patalpose.

  • Vidaus darbams
  • Gipsinis su specialiais priedais
  • Glaistant gipskartonio siūles būtina naudoti siūlių armavimo juostas (Q1)
  • Universaliai naudojamas, tinka visam paviršiui glaistyti
  • Greitai pasiekiamas stipris
  • Paprasta naudoti, lengvas ir patogus darbas

Darbo eiga

Pagrindas turi būti lygus, tvirtas, švarus, sausas. Prieš glaistant visą paviršių arba klijuojant gipso kartono plokštes ant sienų, labai gerai įgeriantį pagrindą nugruntuoti Knauf Stuc-Primer gruntu betoninį paviršių nugruntuoti Knauf Betokontakt. Prieš glaistant gipso kartono plokščių paviršių plokštės turi būti stipriai ir tinkamai pritvirtintos prie tvirto karkaso, skersinės (pjautinės) plokščių siūlės padengtos Knauf Tiefengrund gruntu. Glaistyti galima tik tada, kai įsitikinama, kad plokštės nebus paveiktos žymesnių deformacijų dėl temperatūros ir drėgmės svyravimų. Lubų konstrukcijų gipskartonio plokščių siūles rekomenduojama glaistyti išskirtinai su Knauf Uniflott glaistu.

Mišinį suberti į švarų kambario temperatūros vandenį (5 kg į maždaug 2,75 l). Vanduo turi šiek tiek semti miltelius. Leisti keletą minučių pabrinkti ir išmaišyti glaisto mentele iki tirštos grietinės konsistencijos. Gipskartonio plokščių siūles pripildyti glaisto, įterpti siūlių armavimo juostą (pvz., Kurt) ir išlyginti mentele. Glaistyti ne mažiau kaip dviem sluoksniais, atsižvelgiant į tai, kokio lygumo paviršiaus reikia. Nenaudokite pradėjusios kietėti medžiagos. Plokščių siūles glaistyti ne mažiau kaip dviem sluoksniais, atsižvelgiant į tai, kokio lygumo paviršiaus reikia. Kai išdžius, šlifuoti rankine arba kotine šlifavimo trintuve.

Darbo trukmė su paruoštu glaistu – apie 40 min. Patalpos ir pagrindo temperatūra turi būti ne žemesnė nei +10 ºC.

Daugiau apie prekę

Kiekis pakuotėje
25kg
Gamintojas
Knauf
310006

Apie Knauf

Knauf – tai ne tik vokiška pavardė. Tai visame pasaulyje gerai žinomas statybinių medžiagų ir sistemų gamintojas. Drąsus požiūris į ateitį, gebėjimas žengti koja kojon su laiku, investicijos į naujoves, paprastas ir greitas sprendimų priėmimas, kūrybinė darbuotojų iniciatyva – tai išskirtiniai „Knauf“ ypatumai.

Gaminame statybines sistemas, supaprastinančias planavimą ir statybą, siūlome sprendimus ir teikiame kokybės garantijas. Siekiame įgyti savo klientų pasitikėjimą, todėl gaminame kokybiškus produktus, pradedant mišiniais, sausos statybos medžiagomis, įvairiais priedais ir baigiant produktų sistemomis. Padedame klientams įgyvendinti naujoviškus projektus ir geriname žmonių savijautą.

Knauf Istorija

Pirmiausia atsirado idėja. Kalnų inžinieriai broliai Dr. Alfons Knauf ir Karl Knauf 1930 m. susidomėjo gipsu. Jie svajojo šį stebuklingą gamtos išteklių panaudoti taip, kad statybos darbai būtų spartesni, kokybiškesni ir ekonomiškesni. Per ekonominę krizę broliai pradėjo įgyvendinti savo sumanymus ir 1932 m. Saro žemėje esančiame Perle prie Mozelio įsteigė įmonę „Gebr. Knauf Rheinische Gipsindustrie“.

Po Antrojo pasaulinio karo, 1949 m., kai susikūrė Vokietijos Federacinė Respublika, įmonė atnaujino savo veiklą. Šiaurės Bavarijoje esančiame Iphofene buvo pradėta statyti gipso gamykla. Kai Vokietija išgyveno ekonominį stebuklą, bendrovė pradėjo sparčiai plėtotis ir iš nedidelės įmonės išaugo iki įmonių šeimos visame pasaulyje. Įmonės „Knauf“ kūrimo istoriją galima apibrėžti vienu sakiniu: nuo šeimos įmonės iki įmonių šeimos. Būtent „šeimos įmonės“ principai „Knauf“ atnešė sėkmę.

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.