• −5%
Glaistas universalus Proform Easy Finish National Gypsum 26.3 kg

Glaistas universalus Proform Easy Finish National Gypsum 26.3 kg

310437
25,90 € 27,26 € -5%
Su PVM

Universalus glaistas paviršiaus ištisiniam glaistymui.

Pagaminta JAV.

ProForm Easy Finish paruošto naudoti glaisto rišamoji medžiaga yra vinilas ir kiti priedai, glaistas skirtas profesionaliam naudojimui, suteikiantis puikų sukibimą. Glaistas tinkamas visiems glaistymo etapams atlikti ir gali būti naudojamas tiesiai iš indo. Glaistas tinka glaistyti gipso kartono plokštes ir ypatingai gerai tinka baigiamajam glaistymo sluoksniui atlikti. Šį glaistą galima naudoti glaistant nedidelius įtrūkimus ir kartu naudoti su armavimo juosta. Šis glaistas tvirtėja ir stiprėja džiūstant.

Išeiga: apie 45-112 m2/kibiras

Aprašymas

Proform universalaus paruošto glaisto rišamoji medžiaga yra vinilas ir kiti priedai, kurie užtikrina geresnes negu miltelinių ir įprastinių sumaišytų produktų glaisto charakteristikas.

Kadangi Proform gipso mišiniai vinilo ir polimero pagrindu yra sumaišyti iki homogeniškos kreminės konsistencijos, jie išsiskiria puikiu tepamumu ir jungiamosiomis savybėmis, su jais lengva dirbti.

Glaistas skirtas profesionaliam naudojimui. Glaistas gali būti naudojamas tiesiai iš indo.

Paskirtis

Universalus paruoštas siūlių glaistas yra skirtas glaistyti gipso plokščių siūles ir formuoti paviršiaus tekstūras. Jis gali būti naudojamas remontuoti tinkuotų sienų įtrūkimus ir daryti tekstūrinius paviršius, vidaus patalpų sienoms glaistyti prieš dažymą. Šio glaisto rišamosios medžiagos užtikrina glaistomų siūlių tvirtumą ir kietumą joms džiūstant.

Gaminys skirtas tik vidaus darbams: gipskartoniui ir kitokiam sausam tinkui glaistyti.

Tinkas ar mūro plyšiai turi būti neveikiami drėgmės.

Prieš glaistant kitą sluoksnį ankstesnis sluoksnis turi būti išdžiūvęs, o prieš pradedant tolesnę apdailą visas glaistas turi būti visiškai išdžiūvęs.

Universalų glaistą ir glaistą briaunoms glaistyti reikia šlifuoti 120-150 numerio švitriniu popieriumi arba 200 numerio šlifavimo tinkleliu. Jeigu gipskartonio paviršių ruošiamasi dažyti blizgiais arba pusiau matiniais dažais, po įprastinio gipskartonio plokščių siūlių ir briaunų glaistymo visą paviršių nuglaistykite plonu glaisto sluoksniu.

Tai sumažina dažų sugeriamumą tose vietose, kur sienos ir lubos bus apšviečiamos intensyviu dirbtiniu apšvietimu arba dirbtiniu šoniniu apšvietimu, sukuriant šešėlių efektą.

Paruošimas

Gipskartonio plokštės sumontuojamos laikantis gamintojo nurodymų. Glaistant gipskartonio plokštes, patalpoje turi būti ne žemesnė kaip 13 laipsnių temperatūra.

Reikia užtikrinti ir pakankamai vėdinimą, kad galėt išgaruoti drėgmė. Pagrindas turi būti sausas, švarus, stabilus. Negalima išpilti skysčio, esančio glaisto paviršiuje. Šį skystį reikia sumaišyti su likusiu glaistu ir tuomet naudoti. Nupylus skystį, glaistas gali tapti nebetinkamas naudojimui.

Glaistą prieš naudojimą reikia permaišyti. Indo turinį reikia šiek tiek pamaišyti, vandens pilti nereikia. Glaistant tvirtinimo elementus ir kampų formavimo detales, glaistą galima imti tiesiai iš indo.

Jeigu glaistas naudojamas glaistyti visą paviršių (ypač dengiant mechaniniais įankiais), jį galima atskiesti. Vandens reikia pilti po 250ml ir maišyti, kad nesusidarytų oro burburlai, iki reikiamos konsistencijos. Jeigu glaistas užšąla, reikia glaistą palikti 24 atšilti kambario temperatūroje.

Atšilusį uždarytą glaisto kibirą apversti ir apverstą palaikyti bent 15 minučių, atgal  atversti glaistą, atidengti ir iš karto permaišyti su elektriniu gręžtuvu. Gumuliukai išsimaišo per 1 minutę ir glaistą galima naudoti.

Baigus darbą, jei liko glaisto kibire, jį išlyginti mentele ir truputį užpilti vandeniu. Tai apsaugos nuo paviršinės plutos susidarymo.

Laikymo sąlygos: sausa kambario temperatūros patalpa. Saugoti nuo šalčio, didelio karščio ir tiesioginių saulės spindulių.

Privalumai

Idealiai tinka siūlių glaistymui, paviršiaus tekstūros darbams naudoti tiesiai iš indo. Gamykloje sumaišytas glaistas užtikrina nuolatinę aukštą kokybę, žymiai sumažėja maišymui ir šlifavimui reikalingas laikas. Geresnis tepamumas, puikus sukibimas.

Glaistas neskylinėja, ypač lengvai naudojamas. Kreminė konsistencija užtikrina puikų tepamumą ir gerą sukibimą. Patogesnis naudojimas.

Tinka glaistyti ir tokiomis sąlygomis, kai greitas medžiagos džiūvimas yra nepageidaujamas, užtikrina ilgesnį drėgnos briaunos išlikimą, taip išvengiant anksčiau užtepto mišinio susikočiojimo ir suskilimo. Taip pat išvengiama nesklandumų dėl atidaryto indo sienelių susidarančios plutelės.

Mažas lakiųjų organinių junginių (VOC) kiekis: mažiau nei 2 gr./l. Ekologiškai švarus (Greenguard certified).

Medžiaga: vinilo polimero rišiklis. Dengimas: rankiniu arba mechaniniu būdu. Laikymo sąlygos: 12 mėnesių.

Daugiau apie prekę

Kiekis pakuotėje
26.3 kg
Gamintojas
National Gypsum
310437
Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.