• −10%
Testeris DAŽAI sienoms/luboms TOPCOLOR XPERT MATIX 250ml

Testeris DAŽAI sienoms/luboms TOPCOLOR XPERT MATIX 250ml

TESTER-XPERTMATIX
4,49 € už vienetą 4,99 € -10%

(4,49 € už vienetą)

Su PVM

Ypatingai atsparūs dėmėms ir intensyviam plovimui (1 stiprumo klasė), padidinto dengiamumo visiškai matiniai dažai su vaško priedais vidaus darbams. Padengtas paviršius sudaro atsparią dangą, kurią galima valyti drėgnuoju ir sausuoju būdais, bei dezinfekavimo priemonėmis.

Užsisakykite dažų testerius ir pristatysime Jums į namus, kad galėtumėte išsibandyti Jums patinkančią spalvą bei dažų kokybę už simbolinę kainą.

Perkantiems didesnį dažų kiekį, grąžinsime pinigus už testerį (iki 3 testerių).

Išbandykite ir galutinį sprendimą dėl spalvos priimkite užtikrintai, įvertinę ją realiomis interjero apšvietimo ar išplanavimo sąlygomis.

Vieno 250ml testerio indelio užtenka 3-3.75 m2 plotui - daugiau nei pakankama, kad priimtumėt tvirtą sprendimą dėl tinkamiausios spalvos.

Norimą spalvą galite nurodyti iš bet kokio gamintojo spalvų paletės. Užsakymo metu į užsakymo komentarą įrašykite spalvos kodą ir iš kokios spalvų paletės išsirinkote spalvos kodą.

Iškilus klausimams kreipkitės el.paštu info@statybuturgus.lt arba telefonu +37065630170

Aprašymas

PASKIRTIS

Gyvenamųjų ir visuomeninių patalpų, taip pat biurų sienoms ir luboms. Tinka tinkuotiems ir betoniniams paviršiams, plytoms, dažomiems tapetams, įvairioms plokštėms ir kitokiems paviršiams.

PAVIRŠIAUS PARUOŠIMAS

Dažomas paviršius turi būti tvirtas, sausas, nuo jo reikia nuvalyti nešvarumus. Paviršiaus nelygumus užglaistykite smulkiagrūdžiu glaistu. Naujus ir anksčiau dažytus paviršius, kuriems reikalingas ypač geras sukibimas, mažesnis įgeriamumas arba ilgesnis džiuvimo laikas gruntuokite dažais “Topcolor Premium Primer”. Blizgius, anksčiau alkidiniais dažais dažytus paviršius pašiurkštinkite švitriniu popieriumi ir nuvalykite šlifavimo dulkes. Prieš dažymą paviršių rekomenduojama nugruntuoti vienu iš “Topcolor” gruntų.

NAUDOJIMAS

Dažai pilnai paruošti naudoti. Jeigu reikia, pirmam sluoksniui dažus galima atskiesti vandeniu (iki 10 % tūrio), galutinį sluoksnį rekomenduojama dažyti neskiestais dažais. Pakartotinas dažymas atliekamas tik visiškai išdžiūvus ankstesniam sluoksniui. Prieš padengimą gerai išmaišyti. Dažyti esant aplinkos temperatūrai (+5…30) °C.

DAŽYMO BŪDAS

Voleliu, teptuku ar purkštuvu. 1 stiprumo klasė. Visiškai matiniai. Balta, spalvinama įvairiais atspalviais. iki 14 m2 dažant vieną kartą. Vanduo. 1-2 val. (22 °C 55 % RH). 4 val. (22 °C 55 % RH). Laikyti sandarioje taroje +5…30 °C temperatūroje. 1 L, 2,5 L, 5 L, 10 L.

DAŽYTO PAVIRŠIAUS PRIEŽIŪRA

Paviršiaus plėvelė įgauna pilną tvirtumą ir ją galima valyti po 28 dienų. Valyti švelnia kempinėlės puse vandeniu arba naudojant valiklius. Valikliu nuvalytą paviršių kruopščiai nuplaukite švariu šiltu vandeniu. Pažeistus paviršius ar įsisenėjusias dėmes rekomenduojama uždažyti.

IŠEIGA

Vienu litru nudažoma iki 14 m2 dažant vieną kartą. Rekomenduojama dažyti paviršių 2 kartus. Sąnaudos gali skirtis, priklausomai nuo pagrindo sąvybių bei dengimo metodo.

APLINKOS IR DARBO SAUGA

Laikyti vaikams neprieinamoje vietoje. Nepilti į kanalizaciją. Sudėtyje yra 1,2-benzizotiazol-3(2H)-onas ir mišinys: 5- chlor-2-metil-4-izotiazolin-3-ono 2-metil-4-izotiazolin-3- ono (3:1) ir 2-oktil-2H-izotiazol-3-onas. Gali sukelti alergiją. Rekomenduojame dėvėti apsaugines pirštines/ drabužius/akių (veido)/kvėpavimo takų apsaugos priemones.

ĮRANKIŲ VALYMAS

Išplaukite vandeniu.

Daugiau apie prekę

Spalva
Pasirenkama
Talpa
250ml
Blizgumas
Visiškai matiniai
Dengiamumas
iki 14 m2 dažant vieną kartą.
Skiediklis
Vanduo
Nekimba dulkės po
1-2 h. (22ºC 55 % RH)
Galima perdažyti po
4 h. (22ºC 55 % RH)
Saugojimas
Laikyti sandarioje taroje, tº +5 ºC
Gamintojas
Topcolor
Paskirtis
Luboms
Sienoms
Xpert VIDAUS
TESTER-XPERTMATIX
Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.