Juodgrindžių ir pilnavidurių blokelių...

Juodgrindžių ir pilnavidurių blokelių klijai, poliuretano pagrindu, Soudabond Construct, Soudal

440528
6,25 € už vienetą

(6,25 € už vienetą)

Su PVM

Soudabond Construct – tai paruošti naudojimui, vienkomponenčiai, stipriai klijuojantys, greitai kietėjantys klijai poliuretano pagrindu, kurie išpurškus, iš karto pavirsta į gelį. Jie naudojami švariam, efektyviam ir ekonomiškam juodgrindžių ir pilnaviduriųblokeliųklijavimui statybose. Soudabond Construct sudėtyje nėra CFC ar HCFC.

Savybės:

  • Vienas balionėlis Soudabond Construct pakeičia iki 12 tūtelių tradicinių klijų
  • Vienas balionėlis Soudabond Construct pakeičia iki 25 kg tradicinių skiedinio pagrindo klijų
  • Darbo laiko ir sąnaudų taupymas (iki 25%), lyginant su tradiciniais klijais
  • Stiprus pradinis sukibimas – net esant žemai temperatūrai
  • Ekonomiškai naudojami dėl tikslaus dozavimo
  • Galima naudoti esant temperatūrai nuo -15 °C iki +35 °C
  • Ribotas vėlesnis išsiplėtimas greitam ir tiksliam grindų įrengimui
  • Ženklus svorio mažinimas / erdvės taupymas, palyginus su tradiciniais PU klijais, klijavimo skiediniais ir kt.
  • Greitai kietėja
  • Sudėtyje neturi tirpiklių
  • Atsparūs daugeliui tirpiklių, dažų ir cheminių medžiagų
  • Atsparūs senėjimui ar puvimui, atsparūs pelėsiui ir grybeliui, tačiau neatsparūs
  • UV spinduliams
  • Atsparūs vandeniui (bet pralaidūs)
  • Prilimpa prie šlapios ar sušąlusios medienos
  • Naudojant šiuos klijus, grindys negirgžda
  • Išbandyta pagal ASTM D3498

Aprašymas

Panaudojimo sritys:

  • Švarus, efektyvus ir ekonomiškas visų tipų juodgrindžių klijavimas
  • Pilnavidurių blokelių klijavimas vidinėms pertvaroms
  • Kitų horizontalių konstrukcijų klijavimas

Paviršiai:

Visi įprastiniai paviršiai, tokie kaip fanera, mediena (sušąlusi, šlapia arba apdorota), OSB, medžio drožlių plokštės, betonas, metalas, mūras, akmuo AAC plytos ir tinkas Klijuojami paviršiai turi būti tvirti, švarūs, be netvarių dalelių, tokių kaip talkas, riebalai, tepalai ir kt. Netinka naudoti ant paviršių su vandens sluoksniu ar stovinčiu vandeniu. Bet kuriuos cemento skiedinius ir birius sluoksnius ant mineralinių pagrindų reikia pašalinti mechaniškai. Nėra sukibimo su PE, PP, PTFE ir silikonais. Mes rekomenduojame kiekvienam paviršiui atlikti preliminarų sukibimo ir suderinamumo bandymą.

Naudojimo instrukcija:

Prieš pradedami darbus, apsaugokite paviršius nuo užteršimo. Pučiant stipriam vėjui įsitikinkite, kad Soudabond Construct klijai neužteršia kitų objektų ir darbo aplinkoje esančių žmonių. Dirbdami patalpų viduje užtikrinkite gerą vėdinimą. Purškimo metu produktas yra degus. Dėvėkite apsauginius akinius ir pirštines. Prisukite balionėlį prie pistoleto ir stipriai pakratykite (vožtuvu žemyn) maždaug 30 sekundžių, kad turinys gerai išsimaišytų. Tai optimizuoja klijų kokybę ir užtikrina didžiausią išeigą. Po ilgesnės pertraukos pakartotinai pakratykite balionėlį, kad klijų savybės išliktų kokybiškos! Nustatykite norimą klijų juostos storį (1 - 2 cm skersmens) naudodami reguliuojamą pistoleto adatą. Kuo balionėlis tuštesnis, tuo labiau reikia atsukti adatos sriegį. Darbo metu stenkitės pistoletą laikyti vertikaliai.

A. Juodgrindžių klijavimas

  1. Klijus ant klijuojami paviršiaus purškite vienodais, 1 - 2 cm diametro juostomis. Purškiant, tarp pistoleto purkštuko ir pagrindo reikia išlaikyti 1 – 2 cm atstumą.
  2. Išpurškus gelinius klijus, grindų danga klojama ne ilgiau, nei per 10 minučių. Prispaudus, plokščių neatitraukite, nes tai sugadins klijų struktūrą ir žymiai sumažins klijų stiprumą. Esant aukštai temperatūrai ir žemai drėgmei, kietėjimą galima paspartinti lengvai apipurškiant klijų juostelę vandeniu.
  3. Padėjus plokštes ant klijų, papildomai pritvirtinkite jas tvirtinimo elementais, kitaip klijai besiplėsdami, jas gali paveikti.


B. Pilnavidurių blokelių klijavimas

SOUDABOND CONSTRUCT negalima naudoti laikančiosioms konstrukcijoms montuoti. Dirbdami patalpų viduje užtikrinkite gerą vėdinimą.

  1. Nuvalykite klijuojamus paviršius, pašalinkite birius sluoksnius, drėgmę.
  2. Užpurškite SOUDABOND CONSTRUCT klijus ant paviršiaus 2 - 3 cm diametro juostomis. Klijų juostos tepamos ~50 mm atstumu nuo bloko krašto, lygiagrečiai vertikalioms ir horizontalioms siūlėms.
  3. Sujunkite ir išlyginkite blokus per 2 - 20 min. (esant 20 °C ir 65% sant. oro drėgnumui –aukštesnė temperatūra / didesnis drėgnumas sutrumpina šį laiką, žemesnė temperatūra / mažesnis drėgnumas prailgina).
  4. Jei blokas po įterpimo išimamas, klijų juostos tepamos iš naujo.
  5. Sugadintas klijų juostas lengviausia pašalinti leidus joms išdžiūti ir mechaniškai nuvalyti (pvz. mentele). Priklausomai nuo aplinkos temperatūros darbus galima tęsti praėjus 60 min. Klijai pilnai išdžiūsta praėjus mažiausiai 24 val.

Naudojimo temperatūra:

Paviršiaus: -15 °C → +35 °C Balionėlio: +5 °C → +25 °C (optimali nuo +15 °C iki + 25 °C) Norėdami pasiekti optimalią temperatūrą, balionėlį lėtai panardinkite į šiltą arba atvėsintą vandenį.

Valymas:

nesukietėjusius klijus galima valyti Gun & Foam putų pistoleto valymo priemone, Swipex servetėlėmis. Sukietėję klijai šalinami PU Remover priemone arba mechaniškai.

Taisymas:

Soudabond Construct

Sveikatos ir saugos rekomendacijos:

Laikykitės įprastų pramoninės higienos reikalavimų. Visada mūvėkite apsauginius akinius ir pirštines. Sukietėjusius klijus šalinkite mechaniškai. Niekada nedeginkite. Daugiau informacijos apie gaminio saugumą ir tvarkymą rasite ant pakuotės lipduko ir saugos duomenų lape. Standartai ir patvirtinimai • ASTM D3498

Daugiau apie prekę

Kiekis pakuotėje
12vnt.
Talpa
750ml
Gamintojas
Soudal
440528

Rekomenduojame

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.