Silikonizuotas akrilo hermetikas PENOSIL Premium SilAcryl
Silikonizuotas akrilo hermetikas...
Silikonizuotas akrilo hermetikas PENOSIL Premium SilAcryl

Silikonizuotas akrilo hermetikas PENOSIL Premium SilAcryl Exterior & Interior, 310ml

440427
3,20 € už vienetą

(3,20 € už vienetą)

Su PVM

Vienkomponentinis elastingas plastikinis silikonizuotas akrilo hermetikas, pagamintas iš silanizuotų akrilo dispersijų. Tinka naudoti tiek viduje, tiek lauke. Limpa su daugeliu įvairių medžiagų, tokių kaip mediena, betonas, gipso kartonas, PVC, įvairūs metalai ir kt.

  • Aukštos akrilo judėjimo galimybės (±12,5 %).
  • Lengvai naudojamas.
  • Lygus paviršius.
  • Be tirpiklių, be ftalatų ir bekvapis.
  • Geras sukibimas su daugeliu skirtingų medžiagų.
  • Sukietėjusį gaminį galima dažyti.
  • Nekenksmingas aplinkai.

Aprašymas

Naudojimo sritys

Tinka naudoti tose srityse, kur įprastas akrilinis sandariklis gali netikti. Tinka prieš atliekant apdailos darbus ir dažant judančioms vidaus ir lauko jungtims tarp įvairių paviršių sandarinti. Jungtims tarp sienos vidinių kampų ir tarp sienų ir lubų paviršių sandarinti. Tinka darbams, susijusiems su vėdinimu (pagal VDI 6022). 

Techninės klasifikacijos ir sertifikatai

Produktas buvo išbandytas ir atitinkamai klasifikuojamas: Sandariklis, skirtas naudoti fasadų vidinėje ir išorinėje pusėse, esant šaltam orui. EN 15651-1:2012: Tipas F-INT-EXT-CC: KLASĖ 12,5E Hermetikas naudojamas atliekant santechnikos darbus. EN 15651-3:2012: Tipas S: KLASĖ XS1 Tinka naudoti HVAC sistemose pagal VDI6022, išbandytas pagal EN ISO 846.

Naudojimo sąlygos

Naudojimo temperatūra nuo +5 °C iki +40 °C. Gaminys kietėja sausėjant (garuojant vandeniui). Didelė drėgmė, žema temperatūra ir didelis jungčių gylis gali žymiai palėtinti plėvelės formavimąsi ir kietėjimą.

Naudojimo instrukcijos

Paviršiai turi būti nedulkėti, be atsilupusių dalelių ir netepaluoti. Neporėti paviršiai turi būti valomi tirpikliu ir švaria, nesipūkuojančia medvilnine šluoste. Tirpiklio likučiai turi būti pašalinti prieš jiems išgaruojant švaria šluoste. 310 ml plastikinis patronas: nupjaukite patrono srieginį galą ir prisukite hermetiko nukreipimo antgalį. Nukirpkite srieginį galą taip, kad susidarytų tinkama anga. Įdėkite patroną su aplikatoriumi į pistoletą ir užpildykite uždėtą antgalį sandarikliu, kelis kartus paspausdami pistoleto dozavimo mygtuką. 600 ml folinė pakuotė: atidarykite pistoleto antgalį, įdėkite pakuotę į pistoletą ir atidarykite aplikatoriaus pusėje, nuimdami tvirtinimo spaustuką. Uždėkite aplikatoriaus antgalį ant atidaryto galo ir užsukite dangtelį.

Daugiau apie prekę

Kiekis pakuotėje
12vnt.
Spalva
Balta
Gamintojas
Penosil
440427

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.