Glaistas ypač lengvai šveičiamas polimerinis galutinis Ready - Finish Knauf 15 kg
Glaistas ypač lengvai šveičiamas...
Glaistas ypač lengvai šveičiamas polimerinis galutinis Ready - Finish Knauf 15 kg

Glaistas ypač lengvai šveičiamas polimerinis galutinis Ready - Finish Knauf 15 kg

310259
17,20 €

(17,20 € kib.)

Su PVM

Ready-Finish – paruoštas naudoti polimerinis glaistas, skirtas vidaus darbams. Tinka naudoti rankiniu ir mašininiu būdu.

Naudojimas ir savybės

Glaistas Knauf Ready Finish naudojamas plonam viršutiniam sluoksniui padengti (paviršiaus paruošimo lygmuo Q3 arba Q4). Ant gipskartonio plokščių siūlių (HRAK tipo), prieš tai užpildytų gipsiniu glaistu Uniflott arba Fugenfüller, baigiamajam sluoksniui dengti (Q2). Glaistymo kampams klijuoti. Galima glaistyti tiek rankiniu būdu, tiek mechanizuotai iki 2 mm storio sluoksniu.

Tinkamas glaistyti visiems įprastiems mineraliniams statybiniams pagrindams, tokiems kaip betonas, gipskartonis, cementinis ar kalkių ir cemento bei gipsinis tinkas prieš dažant ar klijuojant tapetus

Skirtas sienoms ir luboms vidaus patalpose.

  • Vidaus darbams
  • Paruoštas naudoti glaistas
  • Lengvai glaistomas ir išlyginamas, nesivelia
  • Patogus glaistyti - tepamo ir išdžiūvusio glaisto spalva skiriasi
  • Lengvai šlifuojamas ir apdorojamas
  • Skirtas glaistyti įvairių tipų pagrindus, ruošiant paviršių Q2–Q4 lygiu

Aprašymas

Techninė informacija

  • Atitinka standartą EN 13963, tipas 3A

  • Degumo klasė: A2-s1, d0
  • Paviršiaus paruošimo lygis: Q2–Q4
  • Vieno 1 mm sluoksnio džiūvimas – apie 24 val.
  • Sąnaudos: paviršiaus glaistymas - apie 1,5 kg/m² 1 mm storio sluoksniui
  • Galiojimo laikas: 18 mėnesių nuo pagaminimo datosTechninė informacija 

Darbo eiga

Visi pagrindai turi būti laikantys apkrovas, sausi, nedulkėti, be riebalinių sluoksnių ir be kitų sukibimui su pagrindu trukdančių sluoksnių ir dalelių. Didelius nelygumus ar pagrindo pažeidimus užtaisyti gipsiniais glaistais, pvz.: Fugenfüller, Q-Filler arba Uniflott. Stipriai įgeriantį arba nestabilų pagrindą reikia nugruntuoti giliai įsigeriančiu gruntu Tiefengrund. Gipskartonio plokščių paviršių glaistyti galima tik tada, kai įsitikinama, kad plokštės nebus paveiktos žymesnių deformacijų dėl temperatūros ir drėgmės svyravimų, gruntuoti nebūtina, tačiau rekomenduotina; gruntuoti giluminiu gruntu Tiefengrund.

Glaistymas: glaistą tepti rankomis (mentele) arba mašininiu būdu ne storesniu kaip 1 mm sluoksniu. Išlyginti. Jei reikia, kitą sluoksnį tepti tik visiškai išdžiūvus pirmam sluoksniui. Jei pirmiau užteptas sluoksnis buvo šlifuotas švitriniu popieriumi arba tinkliuku, prieš tepant kitą sluoksnį paviršių rekomenduojama gruntuoti Tiefengrund gruntu. Prieš dažant nuglaistytą paviršių rekomenduojama gruntuoti giliai įsiskverbiančiu ir paviršių sutvirtinančiu gruntu, pvz., Tiefengrund, arba vadovautis dažų gamintojų nurodymais.

Darbo ir glaisto džiūvimo metu patalpoje rekomenduojama išlaikyti ne žemesnę kaip +10 °C oro temperatūrą.

Daugiau apie prekę

Kiekis pakuotėje
15kg
Gamintojas
Knauf
310259

Apie Knauf

Knauf – tai ne tik vokiška pavardė. Tai visame pasaulyje gerai žinomas statybinių medžiagų ir sistemų gamintojas. Drąsus požiūris į ateitį, gebėjimas žengti koja kojon su laiku, investicijos į naujoves, paprastas ir greitas sprendimų priėmimas, kūrybinė darbuotojų iniciatyva – tai išskirtiniai „Knauf“ ypatumai.

Gaminame statybines sistemas, supaprastinančias planavimą ir statybą, siūlome sprendimus ir teikiame kokybės garantijas. Siekiame įgyti savo klientų pasitikėjimą, todėl gaminame kokybiškus produktus, pradedant mišiniais, sausos statybos medžiagomis, įvairiais priedais ir baigiant produktų sistemomis. Padedame klientams įgyvendinti naujoviškus projektus ir geriname žmonių savijautą.

Knauf Istorija

Pirmiausia atsirado idėja. Kalnų inžinieriai broliai Dr. Alfons Knauf ir Karl Knauf 1930 m. susidomėjo gipsu. Jie svajojo šį stebuklingą gamtos išteklių panaudoti taip, kad statybos darbai būtų spartesni, kokybiškesni ir ekonomiškesni. Per ekonominę krizę broliai pradėjo įgyvendinti savo sumanymus ir 1932 m. Saro žemėje esančiame Perle prie Mozelio įsteigė įmonę „Gebr. Knauf Rheinische Gipsindustrie“.

Po Antrojo pasaulinio karo, 1949 m., kai susikūrė Vokietijos Federacinė Respublika, įmonė atnaujino savo veiklą. Šiaurės Bavarijoje esančiame Iphofene buvo pradėta statyti gipso gamykla. Kai Vokietija išgyveno ekonominį stebuklą, bendrovė pradėjo sparčiai plėtotis ir iš nedidelės įmonės išaugo iki įmonių šeimos visame pasaulyje. Įmonės „Knauf“ kūrimo istoriją galima apibrėžti vienu sakiniu: nuo šeimos įmonės iki įmonių šeimos. Būtent „šeimos įmonės“ principai „Knauf“ atnešė sėkmę.

Rekomenduojame

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.