Agro plėvelė žieminė, balta, 3.2x10m,...

Agro plėvelė žieminė, balta, 3.2x10m, storis 50g/m2, [32m2]

240440
11,40 €

(11,40 € už pakuotę)

Su PVM

Agro plėvelė yra vandenį praleidžianti, nuo šalnų ar kenkėjų apsauganti plėvelė. 

Tvirta ir ilgaamžiška. Naudinga visiems pasėliams, kuriems reikalinga apsauga nuo šalčio, vėjo, staigių temperatūros pokyčių, lietaus ir tam tikrų parazitų.

Taip pat agroplėvelė gali būti dedama virš stiebo aplink augalus, siekiant išvengti šalčio daromos žalos. Sukuria palankų mikroklimatą stiprių ir sveikų augalų vystymuisi.

Aprašymas

Artėjant žiemai ir šaltajam periodui, reikia pasirūpinti savo kiemo, sodo augalais, pasėliais. Vienas iš būdų yra apdangstymas agroplėvele. Augalų uždengimui turi būti naudojama agroplėvelė, kuri yra storesnė - storis/svoris 30g/m2 ar 50g/m2. Agro plėvelė būtinai turi būti baltos spalvos, kad ne taip kaitintų saulės spinduliai. Nes augalai nukenčia ne tik esant žemės įšalimui, bet ir atsiradus kaitriai saulei. Saulė išdžiovina, ištraukia drėgmę iš augalo, o dėl žemės įšalimo augalas neturi galimybių drėgmės pasiimti iš žemės. Iš sodo augalų, dažniausiai dengiami spygliuočiai, buksmedžiai, rododendrai ir kiti visžaliai augalai. Taip pat temperatūra po žiemine agro plėvele (agro danga, kurios storis/svoris 50g/m2) keičiasi lėčiau ir tik ribotai. Šis temperatūros stabilizavimas pagreitina ir padidina derlių. Atėjus laikui nudengti augalus, tai padaryti reikia apsiniaukusią dieną, kai nėra aktyvios saulės šviesos, kad augalas lengviau prisitaikytų. Kaip žiemos pasėlių danga, naudojama 30g/m2 svorio-storio balta agro plėvelė. Ji apsaugo augalus nuo staigių temperatūros kritimų, sukurdama po medžiaga apsauginį sluoksnį, kuris apsaugo nuo šilumos nuostolių nuo žemės ir apsaugo nuo šalčio. Šaltas vėjas, ypač be sniego žiemomis yra ypač pavoginas. Todėl agro plėvelė veikia kaip apsauga, kai augalams trūksta apsauginio sniego sluoksnio. Esant gausiems krituliams ir krušai rudens ir žiemos laikotarpiu, agro plėvelė leidžia vandeniui praeiti per medžiagą, nesutraiškant po ja esančių augalų, ir padeda apsaugoti juos nuo krušos. Agro plėvelė apsaugo paviršius nuo nepageidaujamo paukščių ir vabzdžių apsilankymo.

Daugiau apie prekę

Kiekis pakuotėje
32kv.m
Spalva
Balta
Plotis
3.20m
Svoris
50g/kv.m.
240440

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.