• Nuolaida
  • -89,77 € už pilną paletę (36 pakuotės)
Tinkas gipsinis mašininis TG110L MITTO 30kg lengvasis tinkas

Tinkas gipsinis mašininis TG110L MITTO 30kg lengvasis tinkas

M110L
277,00 € už pilną paletę (36 pakuotės) 366,77 € -89,77 € už pilną paletę (36 pakuotės)

(7,69 € už pakuotę)

Su PVM

Gipsinis tinko mišinys su lengvaisiais priedais, skirtas vidaus darbams, kloti pagrindą mašininiu ir rankiniu būdu ant sienų ir lubų. Suformuoja gerą keraminių dangų, dekoratyvinio tinko, išlyginamojo glaisto, tapetų ir dažų pagrindą. Mažiausias tinko sluoksnio storis – 8 mm.

Dėl mišinio sudėtyje esančių priedų, tinkas yra lengvas ir išsiskiria labai gera išeiga – apie 0,8kg/m2/mm.

Parduodamas tik pilnomis paletėmis (po 36 maišus). Norintys įsigyti didesnį kiekį, bet ne pilną paletę, rašykite el.paštu info@statybuturgus.lt

GAUKITE SPECIALŲ IR TIK JUMS PRITAIKYTĄ VISŲ MITTO GAMINIŲ PASIŪLYMĄ KAUNE. SKAMBINKITE/RAŠYKITE: el. p. info@statybuturgus.lt , tel. +37065630170

Aprašymas

Pagrindo rūšis

Tinkamas naudoti ant plytų, keraminių tuščiavidurių plytų, silikatinių plytų ir akytojo betono blokelių mūro, surenkamųjų gelžbetonio elementų pagrindo, taip pat ant senų neišdūlėjusių cemento / kalkių tinko paviršių.

Pagrindo paruošimas

Pagrindas turi būti sausas, švarus ir tvirtas, be dulkių ir riebių dėmių. Ištrupėjimus ir nelygumus užpildyti gipso tinku „MITTO A100“ vėliausiai valandą iki tinkavimo. Vietas, kuriose gali susidaryti įtrūkių, pvz. įvairių konstrukcinių medžiagų sandūras, statybinių angų kampus ir pan. sutvirtinti stiklo pluošto armavimo tinklu su 8 x 8 arba 10 x 10 mm akutėmis, kuris įleidžiamas į gipso tinką. Bent prieš 24 val. prieš klojant tinką, būtina betoninius paviršius gruntuoti „MITTO“ giluminiu gruntu.

Mišinio paruošimas / Darbo eiga

Tinką kloti rinkoje siūlomais tinkavimo agregatais su viena maišymo kamera ant viso paviršiaus, numatyto padengti per vieną darbo ciklą. Tinką tolygiai kloti ant paruošto paviršiaus, paskui paskirstyti H tipo lentjuoste. Tinkui šiek tiek sukietėjus, maždaug po 100 min., išlyginti tinko paviršių trapecine lentjuoste. Paskui po maždaug 60 min. išlyginti (nubraukti) tinką plačia mente, kuri laikoma statmenai sienos plokštumai. Prieš tinkui sukietėjant, po maždaug 30 min., tinko paviršių galima sudrėkinti vandeniu, nušveisti mente su kempine, taip į paviršių ištraukiamas reikiamas kiekis smulkios frakcijos tinko ir juo užlyginami smulkūs paviršiaus nelygumai. Vėliau, tinko paviršiui apstingus, išlyginti tinko paviršių plačia mente, kad įgautų galutinį norimą lygumą. Optimali tinko apdorojimo trukmė yra apie 220 min. Paviršius, ant kurių bus klijuojamos plytelės, palikti „pašiauštus“ – nereikia jų dantyti ar gludinti. Storesniam gipso sluoksniui gauti kloti tinką sluoksniais, taikant metodą „drėgnas ant drėgno“.  Apdoroti tinką būtina užbaigti per vieną darbo ciklą, tą pačią dieną.

Darbų atlikimo sąlygos

Darbus atlikti nuo +5 °C iki +25 °C aplinkos temperatūros sąlygomis. Nepilti jokių kitų medžiagų. Šviežią tinką saugoti, kad pernelyg neperdžiūtų ir nesudrėktų.

Laikymo sąlygos / Galiojimas

Mišinį sandėliuoti sausose patalpose ant medinių padėklų, nepažeistose originaliose pakuotėse. Saugoti, kad nesudrėktų gabenant ir laikant.

Pastabos

Techniniai duomenys ir informacija apie naudojimo būdą nurodyti (20+2) °C temperatūros ir (65+5) % oro santykinės drėgmės sąlygomis. Kitomis sąlygomis sunaudojimo trukmė gali skirtis.

Bendrieji patarimai

Darbus atlikti laikantis statybos darbų reikalavimų, atitinkamų darbo saugos normų ir taisyklių.

Daugiau apie prekę

Kiekis pakuotėje
30kg
M110L
Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.