DAŽAI fasadams CERAMIC CITY FACADE TOPCOLOR (pasirenkama talpa)
DAŽAI fasadams CERAMIC CITY FACADE TOPCOLOR (pasirenkama talpa)
DAŽAI fasadams CERAMIC CITY FACADE TOPCOLOR (pasirenkama talpa)
DAŽAI fasadams CERAMIC CITY FACADE...
DAŽAI fasadams CERAMIC CITY FACADE TOPCOLOR (pasirenkama talpa)

DAŽAI fasadams CERAMIC CITY FACADE TOPCOLOR (pasirenkama talpa)

CER10FAS
84,99 € už vienetą

(40,36 € už vienetą)

Su PVM

Visiškai matiniai dažai su silikono ir priešpelėsiniais priedais, dėmes stabdantys, formuojantys atsparią vandeniui plėvelę, atsparūs atmosferos poveikiui, gerai dengia paviršių, neblunka. Dažai skirti naujiems ir anksčiau dažytiems ar tinkuotiems namų fasadams bei cokoliams.

CITY FACADE Paskirtis. Gyvenamųjų ir visuomeninių pastatų fasadinių paviršių dažymui. Dengiamumas: 9-12 m2/L dažant vieną kartą. Matiniai, išorės darbams. Atsparumas plovimui: 10 000 ciklų (ypatingai atsparūs intensyviam plovimui ir atmosferos poveikiui).

Paruošime Jums reikalingą spalvą. Norimą spalvą galite nurodyti iš bet kokio gamintojo spalvų paletės. Užsakymo metu į užsakymo komentarą įrašykite spalvos kodą ir iš kokios spalvų paletės išsirinkote spalvos kodą.

Spalvos pigmentai kainuoja papildomai, apie jų kainą informuosime Jus prieš patvirtinant užsakymą.

Iškilus klausimams kreipkitės el.paštu info@statybuturgus.lt arba telefonu +37065630170

Galite užsisakyti spalvos testerius (250ml).

Talpa
  • 2.5L
  • 5L
  • 10L

Aprašymas

PASKIRTIS

Gyvenamųjų ir visuomeninių pastatų fasadinių bei cokolių paviršių dažymui. Tinka tinkuotiems ir betoniniams paviršiams, plytoms, bei kitokiems mineraliniams paviršiams. Galima naudoti balkonų bei sienų ir lubų dažymui. Gali naudoti lietvamzdžiams, palangės ar panašiems paviršiams, jei nėra būtinas atsparumas mechaniniam poveikiui (lyginant su įprastais metalo dažais, plėvelė yra labiau elastinga ir mažiau kieta). 

NAUDOJIMAS

Dažai pilnai paruošti naudoti. Jeigu reikia, dažus galima atskiesti vandeniu (iki 10% tūrio), galutinį sluoksnį rekomenduojama dažyti neskiestais dažai. Prieš dažydami gerai išmaišykite. Dažyti esant aplinkos temperatūrai (+5 +30) ºC. Saugoti nuo šalčio!

IŠEIGA

Vienu litru nudažoma iki 12 m2 dažant vieną kartą. Rekomenduojama dažyti paviršių 2 kartus. Sąnaudos gali skirstis, priklausomai nuo pagrindo savybių bei dengimo metodo.

DAŽYMO BŪDAS

Voleliu, teptuku ar purkštuvu.

PAVIRŠIAUS PARUOŠIMAS

Dažomas paviršius turi būti sausas, nuo jo reikia nuvalyti nešvarumus, įvairias atplaišas, nestabilias dalis, kalkes ar kreidą. Mineraliniu tinku tinkuotus paviršius dažykite praėjus ne mažiau kaip 3 savaitėms po tinkavimo, betoninius paviršius (pvz. išlietus pamatus) - po pirmojo šildymo sezono. Paviršiaus nelygumus užglaistyti tam skirtu smulkiagrūdžiu glaistu.. Blizgius, anksčiau alkidiniais dažais dažytus paviršius pašiurkštinkite švitriniu popieriumi ir nuvalykite šlifavimo dulkes. Prieš dažymą rekomenduojama nugruntuoti gruntu.

APLINKOS IR DARBO SAUGA

Nepilkite dažų į kanalizaciją, vandens telkinius ar dirvą. Naudokite odos ir akių apsaugos priemones. Patekus į akis, nedelsiant nuplaukite dideliu vandens kiekiu ir kreipkitės į gydytoją. Saugokite nuo vaikų!

EKSPLOATACIJA

Paviršiaus plėvelė įgauna pilną tvirtumą ir ją galima valyti po 28 dienų.

ĮRANKIŲ VALYMAS

Išplaukite vandeniu.

Daugiau apie prekę

Spalva
Balta
Talpa
pasirenkama talpa
Blizgumas
Matiniai
Dengiamumas
iki 12 m2 dažant vieną kartą
Skiediklis
Vanduo
Nekimba dulkės po
1 h. (22ºC 55 % RH)
Galima perdažyti po
12 h. (22ºC 55 % RH)
Saugojimas
Laikyti sandarioje taroje, tº +5 ºC
CER10FAS

Rekomenduojame

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.