• Tik internetu
Gruntas PRO.RETRO 1L

Gruntas PRO.RETRO 1L

540167
6,44 €

(6,44 € pak.)

Su PVM

Paviršių gruntavimui prieš dekoravimą PRO.RETRO glaistu.

Aprašymas

Trumpas aprašymas: Paviršių gruntavimui prieš dekoravimą PRO.RETRO glaistu.

Naudojimo sritis: skirtas paviršiams gruntuoti prieš dekoravimą dekoravimo glaistu PRO RETRO.

Savybės: specifinio kvapo.

Paviršiaus paruošimas: gruntuojamas paviršius turi būti švarus, tvirtas ir sausas. Prikibimą mažinančias medžiagas – riebalus, tepalus, dulkes – nuvalyti. Kalkinius, kreidinius, taip pat 4 ir 5 klasės dažus nuo gruntuojamo paviršiaus pašalinti mechaniniu būdu.

Darbo sąlygos: pagrindo ir aplinkos temperatūra darbo ir džiūvimo metu turi būti ne žemesnė kaip +5°C, optimalios darbo sąlygos yra esant +20°C temperatūrai ir 65% santykiniam oro drėgnumui.

Darbas: gruntuojamą paviršių būtina gruntuoti 2 kartus. Pirmąjį grunto sluoksnį būtina užtepti teptuku, gruntą gerai įtrinant į paviršių. Antrąjį grunto sluoksnį galima tepti naudojant volelį. Tarp gruntavimų turi būti ne mažesnė kaip 5 val. pertrauka, esant +20ºC aplinkos temperatūrai. Po antrojo grunto PRO.RETRO sluoksnio užtepimo, tolimesni dekoravimo darbai gali būti vykdomi praėjus ne mažiau kaip 8 val., jeigu temperatūra ne žemesnė kaip +20°C.

Sąnaudos: 100 – 200ml/m² (gruntuojant 2 kartus) priklausomai nuo paviršiaus įgeriamumo ir lygumo.

Džiūvimo trukmė: kai oro temperatūra +20°C ir santykinis oro drėgnumas 65%: 5 – 8 val.

Įrankių valymas: įrankius iš karto po darbo išplauti vandeniu.

Laikymo ir gabenimo sąlygos: ne žemesnėje kaip +5°C ir ne aukštesnėje kaip +30°C temperatūroje sandariai uždarytame inde. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir užšalimo!

Techniniai duomenys: rišamoji medžiaga - kopolimerinė akrilinė dispersija; tankis (lyginamasis svoris) – 1,001 kg/l; nelakių medžiagų kiekis - ≥24,5%; lakieji organiniai junginiai - 1.1.8 h) LOJ ribinė vertė 30g/l. Didžiausias LOJ kiekis paruoštame naudoti produkte 29,95g/l; skiediklis – vanduo.

Aplinkos ir darbo sauga: nepilkite grunto į kanalizaciją, vandens telkinius ar dirvą. Naudokite odos ir akių apsaugos priemones. Patekus į akis, nedelsiant nuplauti dideliu kiekiu vandens ir kreiptis į gydytoją. SAUGOKITE NUO VAIKŲ!

Daugiau apie prekę

Talpa
1L
Gamintojas
PRO Colore
540167

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.