Fibrocementinės dailylentės Shera
Fibrocementinės dailylentės Shera
Fibrocementinės dailylentės Shera
Fibrocementinės dailylentės Shera
  • Nuolaida
  • −5%
Fibrocementinės dailylentės Shera
Fibrocementinės dailylentės Shera
Fibrocementinės dailylentės Shera...
Fibrocementinės dailylentės Shera
Fibrocementinės dailylentės Shera

Fibrocementinės dailylentės Shera 0.2x3m, natūrali (nedažyta)

650080
14,25 € už kv. metrą 15,00 € -5%

(8,53 € už lentelę)

Su PVM

Šios dailylentės parduodamos po 1 lentelę. Lentelės plotas - 0.6m2

Fibrocementinės dailylentės Shera plank, yra skirtos fasado apdailai. Shera dailylentės pagamintos iš aukščiausios kokybės fibrocemento, smėlio, celiuliozės pluošto bei kitų priemaišų (sudėtyje nėra kenksmingų medžiagų tokių kaip asbestas, stiko skaidulos ar formaldehidai).

Nedažytos lenteles yra būtina dažyti. Dažymas turi būti atliktas iš abiejų pusių. Prieš dažymą būtina nugruntuoti, kad surišti dulkes ar kitus nešvarumus ir dažai įsiskverbtų į lentelės paviršių.

Lentelių montavimui skaičiuojama savisriegių kiekis: 6 vnt į lentelę, jeigu tvirtinama kas 60cm.

Galime užsakyti dažymo paslaugą profesionalioje dažykloje. Dažykloje lenteles nudažys Jūsų norima spalva pagal nurodytą spalvos kodą. Dažykloje dažoma padengiant visą paviršių vienoda spalva, be patamsinimų ir šešėlių. Dėl dažymo paslaugos kainos kreipkitės el.paštu info@statybuturgus.lt

Aprašymas

Letenelės yra papildomai suspaudžiamos gamybos procese, todėl įgauna ypatingą kietumą tačiau išlieka lanksčios ir stabilios. Taip pat Shera Plank gali pasigirti ypatingai ryškiu, giliu raštu, kas Jūsų fasadui suteiks natūralumo. Gamybos proceso metu produkcija yra nuolatos tikrinama specialioje laboratorijoje, kad kiekviena lentelė atitiktų aukčiausiu reikalavimus pagal EN 12467:2012 standartus ir atitiktų keliamus Europoje ir CE ženklinimui.

Shera Plank dailylentės yra atsparios ugniai, drėgmei, grybeliui, pelėsiui bei graužikams. Jos nesideformuoje keičiantis aplinkos drėgmei ar temperatūrai, todėl Jūsų fasadas žiemą-vasarą, lyjant,sningant ar šviečiant saulei atrodys vienodai. Dailylentėms suteikiama 10 metų garantiją.

Shera plank lentelės yra gaminamos daugiau kaip 30 metų, per šį laiką jos jau spėjo tapti numeriu 1 tokiose šalyse kaip: Vokietija, Olandija, Danija, Norvegija, Airija, Jungtinė karalystė, Jungtinės valstijos, Graikija, Kipras bei kitos pasaulio šalyse.

Šios dailylentės yra dažomos 100% akriliniais, silikoniniais arba akrilo lateksiniais dažais, spalvų gamos yra neribotos,todėl galite pasirikti bet kurią spalvą nevaržydami savo fantazijos.

Prieš dažant rekomenduojama gruntuoti, o siekiant maksimalaus ilgaamiškumo rekomenduojama nugarine pusę vieną kartą dažyti ar impregnuoti, kad visi paviršiais būtų „uždaryti“ ir lentelės neabsorbuotų drėgmės iš aplinkos.

 

Standartiniai lentelių matmenys:

3000x200x8mm

Dažymas

Renkantis Shera Plank fibrocementines dailylentes, kurios būna natūralios, t.y. yra nedažytos, jas reikia dažyti 100% akriliniais, silikoniniais arba akrilo lateksiniais dažais.

Dažyti galima dar nesumontuotas lenteles arba jau sumontuotas ant pastato. Tačiau rekomenduojama dažyti dar prieš montavimą, nes siekiant maksimalaus ilgaamžiškumo rekomenduojama nugarinę pusę ir briaunas vieną kartą dažyti ar impregnuoti, kad visi paviršiai būtų „uždaryti“ ir lentelės neabsorbuotų drėgmės iš aplinkos.

 

Dvispalvis dažymas (dažymas išryškinantis medžio raštą)

 

 

Darbų eiga:

  1. Fibrocementines dailylentes, naudojant teptuką arba volelį, padengti gruntu, kuris skirtas betono paviršiams ir skirtas lauko darbams.
  2. Leisti pilnai išdžiūti gruntui.
  3. Teptuku arba voleliu nudažyti dailylentės paviršių ir dar nespėjus nudžiūti šitam dažų sluoksniui naudojant guminį volelį nubraukti paviršių. Tokiu būdu dažų perteklius pašalinamas nuo dailylentės ir dažai lieka tik gilesniuose rašo sluoksniuose.
  4. Leisti pilnai išdžiūti dažams.
  5. Teptuku arba voleliu dažais padengti dailylentę ir leisti pilnai išdžiūti.

Pastaba.

Vaizdo medžiagoje neparodytas, tačiau yra rekomenduojama nudažyti ir galinę dailylentės pusę.

 

Vienspalvis dažymas

  1. Fibrocementines dailylentes, naudojant teptuką arba volelį, padengti gruntu, kuris skirtas betono paviršiams ir skirtas lauko darbams.
  2. Leisti pilnai išdžiūti gruntui.
  3. Teptuku arba voleliu nudažyti dailylentės paviršių.
  4. Leisti pilnai išdžiūti dažams.
  5. Teptuku arba voleliu dažais dar kartą padengti dailylentę ir leisti pilnai išdžiūti.

Montavimas

 
SHERA fibre cement planks can be fixed to any kind of frame including steel and wood
 
SHERA planks install to a steel frame with overlapping joints and SHERA screws

Dailylentės sukamos/kalamos ne arčiau, kaip 12mm nuo dailylentės krašto ir ne arčiau, kaip 20mm nuo dailylentės galo. Dailylentės montuojamos iš apačios į viršų, rekomenduotina užleisti vieną ant kitos bent 25mm.

Įrankiai

Montuojant nereikalingi jokie specialūs įrankiai, užtenka elektrinio suktuko ir pjūklo su deimantiniu disku. 

Daugiau apie prekę

Kiekis pakuotėje
5vnt.
Ilgis
3000mm
Plotis
200mm
Svoris
8kg
Storis
8mm
Gamintojas
Shera
650080

Susiję straipsniai

Rekomenduojame

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.