Bituminės čerpės Super Classic KL Katepal Ruda

Bituminės čerpės Classic KL Katepal, Ruda

10103
9,85 € už kv. metrą

(29,55 € už pakuotę)

Su PVM

KL (SuperKL čerpelės) - tradicinė vienspalvė bituminių čerpių stogo danga, pabrėžianti spalvos vientisumą ir stogo grožį. Tai - konservatyvaus sprendimo pasirinkimas.

SBS elastomerinis bitumas yra medžiaga, ypač tinkanti stogo čerpelėms. Ji pasižymi išskirtinėmis savybėmis, lyginant ją su kitomis medžiagomis, naudojamomis bituminių stogo čerpelių gamyboje. Todėl šios čerpelės nusipelno pavadinimo SuperKatepal.

Patvarumas lenkimams ir pagerintas atsparumas įtrūkimams SuperKatepal čerpelės ypatingai gerai atlaiko daugkartinius lenkimus. Ši savybė ypač svarbi atliekant čerpelių montavimo darbus, klojant jas kraštuose ir kampuose.

Lankstumas esant žemai temperatūrai. SuperKatepal stogo čerpelės yra lanksčios netgi esant žemai temperatūrai. Gebėjimas atlaikyti žemą temperatūrą leidžia ne tik sutaupyti, bet ir lanksčiau pasirinkti montavimo laiką. Naujoviškos bituminės čerpelės ir bituminės ritininės stogų dangos įrodė savo patvarumą tiek svilinančio karščio, tiek stingdančio arktinio šalčio oro sąlygomis. Dėl šios priežasties daugiau nei 80% stogų JAV yra padengti būtent bituminėmis stogo čerpelėmis!

Ilgaamžiška medžiaga. SBS elastomerinis bitumas yra stipri ir patvari medžiaga, kuri ypatingai gerai atlaiko tiek mechaninį, tiek cheminį poveikį. Profesionali stogų montavimo praktika rodo, kad stogo iš elastomerinės bituminės dangos ilgaamžiškumas yra daugiau nei dvigubai ilgesnis nei paprastos bituminės stogo dangos.

Geras grūdėto paviršiaus sukibimas. Grūdėtas paviršius labai gerai sukimba su naujųjų SuperKatepal stogo čerpelių elastomeriniu bitumu. Grūdėtas paviršius prailgina stogo ilgaamžiškumą, SuperKatepal stogas išlaiko savo reljefą ir spalvą. Dėl šiurkštaus paviršiaus sniegas užsilaiko ant stogo ir nekrenta žemyn ant grindinio ar sodo augalų. Labai patogu yra ir tai, jog lyjant lietuj ar pučiant stipriam vėjui bituminės stogo čerpelės slopina garsą.
Ilgaamžiškumas nėra vienintelė priežastis moderniam statytojui pasirinkti stilingas bitumines čerpeles. Egzistuoja visa sistema, kuri nusveria svarstykles bituminių čerpelių naudai. Prie ilgaamžiškumo pridėkime puikią naujųjų bituminių čerpelių išvaizdą, montavimo ir priežiūros paprastumą, protingą kainą - ir sprendimą priimti nebus sunku.

  • Pagaminta iš SBS - modifikuoto bitumo;
  • Kompaktiškas ir patogus įpakavimas po 3 m (3 m2 - 24kg);
  • Lengva pakelti ant stogo. Svoris - 1 m2 sveria tik 8 kg (maža dangos apkrova konstrukcijai);
  • Mažas svoris - 1 m2 sveria tik 8kg (maža dangos apkrova konstrukcijai);
  • Patogu transportuoti (netgi su lengvuoju automobiliu);
  • Puiki triukšmo izoliacija (nuo lietaus, vėjo, griaustinio);
  • Ekonomiškas paklojimas (mažai likučių);
  • Net pačios sudėtingiausios konfigūracijos stogą uždengsite lengvai;
  • Norint pakeisti „Katepal” stogo dangą, jos nereikia demontuoti, ji išlieka kaip papildoma hidroizoliacija;
  • Visa produkcija atitinka LST EN 544 standartus;
  • Gamykla dirba pagal ISO 9001 kokybės valdymo sistemą;
  • „Katepal” gamintojas dangai suteikia 25-ių metų garantiją.

 

Mažiausias užsakomų prekių kiekis yra 3 kvadrat. metras (-ai).

Daugiau apie prekę

Kiekis pakuotėje
3 kv.m.
Spalva
Ruda
Ilgis
1m
Plotis
0.32m
Gamintojas
Katepal
10103
Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.