Priemonė nuo kenkėjų Daržo Draugas Nr. 1, pakuotėje 5 litrai

Priemonė nuo kenkėjų Daržo Draugas Nr. 1, pakuotėje 5 litrai

280173
35,00 €
Su PVM

100 % Organinė itin efektyvi priemonė nuo: KURMIŲ, KURKLIŲ, KARKVABALIŲ LERVŲ, ŠLIUŽŲ, PELIŲ, ŽIURKIŲ BEI KIRSTUKŲ.

VEIKIMO PRINCIPAS

Intensyviu duonos kvapu priemonė privilioja kenkėjus jos paragauti, sudėtyje esančios dalys sukelia jiems didelį troškulį, o negavus gausaus vandens kiekio - „draugiškai” išveja iš daržo, tuo pačiu pagerindamas dirvą bei pamaitindamas augalus.

NAUDOJIMAS

Pabarstyti paviršius, kur aptinkama kenkėjų, po saują paberti į randamas jų landas (neužkasti!). Po 4 - 5 dienų pakartoti. Pasistengti, kad šias dienas barstomuose plotuose būtų kuo sausiau, o aplink kenkėjai nerastų vandens. Pasirodžius naujai vadai - pakartoti ir Jūsų problemos baigsis. Peles - kirstukus pavaišinti į jų landas, daržuose paberti šalia maisto šaltinio ar olos. Tvartuose ar ūkiniuose pastatuose pabarstyti aplink esamus aruodus, saugyklas.

NAUDOTI TIK SAUSĄ!

SUDĖTIS:

Sėlenos, keramikos miltai, kalcis, kalis, melasa, pieno rūgščių bakterijos, grūdai ir jų lukštai. Keturių fermentacijos etapų dėka gaunami 27 mikroelementai.

Aprašymas

KAIP  NAUDOTI?

Pavasarį, pradedant žemės darbus – pradėkite juos su DARŽO DRAUGU Nr.1

Pribarstykite jo dirvą ar pievas.  1 ltr 2- 3 kv.m. Jeigu žemė sunki ar smėlėta, berkite 1 ltr-2 kv.m.

Pievose pabarstant ant paviršiaus - pagreitėja pievos augimas bei vegetacija (2 savaitėmis).

Daržuose ir dirvose – labai pageidautina įterpti į žemę, prieš ją apdirbant. O tuomet  lervos ir visokie graužikai bei kenkėjai, o taip pat puvinys, grybas ir amaras  - nebesiveis.

Šiltnamiuose barstyti 1 ltr gaminio (DARŽO DRAUGAS Nr.1) į 1 kv.m.  žemės, prieš sodinant augalus. Bus ypatingas efektas! Nesiveis graužikai ir puvinys bei maras, dėl didelės vario mikroelemento koncentracijos.

Graužikai pasišalina dėl to, kad pieno aštriosios bakterijos graužia jų skrandžius ir jie pabėga ieškoti  gerti vandens. TODĖL ŽEMI VANDENS INDAI JŲ ERDVĖJE NEPAGEIDAUJAMI.

KAIP IŠPRAŠYTI KURMIUS, KURKLIUS, GRAUŽIKUS, GRAMBUOLIŲ LERVAS, UODUS?

Į matomas kurmių, kirstukų ar kurklių landas įberti po saują DARŽO DRAUGO Nr.1. Į kurklių ar grambuolių lervų užvaldytą žemę, perkasti ar bent jau giliau pergrėbti. Po braškėmis, šaknų srityse, įterpkite aplink 5-6 cm gylyje,  pabarstykite produkto ranka, ir užkaskite. Lervos pačios išlįs. Pradžiai gaminio nepagailėkite, tuomet kenkėjai tikrai negrįš. Nors kenkėjus gaminys (DARŽO DRAUGAS Nr.1) privilioja savo intensyviu duonos kvapu, kenkėjams nepatinka gaminio sudėtis. Į olas ir urvus  paberkite pora saujų produkto, kad paskanautų, ir jie pabėgs ieškoti PAGERTI vandens. Todėl neturi būti arti žemais kraštais indų su vandeniu.

Pievas paberkite produktu - skruzdės pasitrauks. 1 litras --2,5-3 kvadratiniams metrams. Žolė ryškiai sužaliuos. Vaismedžius, krūmus, daugiamečius visus augalus ir vienmečius, po lietaus apibarstykite šiuo produktu, jis prilimpa, o kas nukrinta,  bus aplink augalą. Nebus amarų, erkučių voratinklinių, skruzdžių, visokių graužikų ir ėdikų medžiuose bei gėlynuose ir daržuose.  

Augalai lengvai perneša žiemas ir temperatūros pakitimus. Nesutrūkinėja kamienai, šakos stabilios ir stiprios, pumpurai galingi ir sveiki.  

Nuo uodų ir kitų mašalų - lengvai pabarstykite savo aplinką kartą per mėnesį. Tuo pačiu pamaitinsite ir savo žemę bei augalus.   

Nepavojingas vaikams ir gyvūnams.

Daugiau apie prekę

Kiekis pakuotėje
5 litrai
280173

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.