Lakas vidaus darbams AQUALAK VM 0.9 L, matinis

Lakas vidaus darbams AQUALAK VM 0.9 L, matinis

540027
4,87 € už vienetą
Su PVM

Drėgmei ir šlapiam trynimui atsparus vandens dispersinis lakas vidaus darbams

Aprašymas

Naudojimo sritis: 
medinių durų, langų rėmų, taip pat medinių sienų ir lubų bei jų konstrukcijų lakavimui pastatų viduje. Patalpų viduje taip pat galima lakuoti tinkuotus, plytų mūro, akmeninius ir molio keramikos paviršius.
Savybės: 
specifinio kvapo, vandeniu skiedžiamas, išdžiūvęs lakas formuoja atsparią drėgmei ir šlapiam trynimui dangą.
Paviršiaus paruošimas: 
lakuojamas paviršius turi būti sausas, švarus, be riebalinių dėmių. Medienos santykinis drėgnumas turi būti ne didesnis nei 16%. Anksčiau lakuotą paviršių nušlifuoti iki matiškumo ir nuvalyti dulkes.
Darbo sąlygos: 
pagrindo ir aplinkos temperatūra darbo ir džiūvimo metu turi būti ne žemesnė kaip +8°C, optimalios darbo sąlygos yra esant +20°C temperatūrai ir 65% santykiniam oro drėgnumui. Neturėtų būti dirbama tiesioginiuose saulės spinduliuose, esant stipriam skersvėjui.
Lakavimas: 
laką gerai išmaišyti. Lakuoti plonu sluoksniu 2 – 3 kartus lakavimui skirtu teptuku, voleliu ar purkštuvu. Laiko tarpas tarp lakavimo sluoksnių – ne mažiau kaip 6 val.
Džiūvimo trukmė: 
kai oro temperatūra +20°C ir santykinis oro drėgnumas 65%: ~12 val.
Sąnaudos:  
4 - 6 m²/l (lakuojant 2 sluoksniais).
Įrankių valymas: 
įrankius iš karto po darbo išplauti vandeniu.
Blizgumas: 
blizgus, matinis.
Laikymo ir gabenimo sąlygos: 
ne žemesnėje kaip +5°C ir ne aukštesnėje kaip +30°C temperatūroje sandariai uždarytame inde. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir užšalimo!
Techniniai duomenys: 
rišamoji medžiaga – kopolimerinė akrilinė dispersija; tankis (lyginamasis svoris) – 1,0kg/l;lakieji organiniai junginiai - 1.1.5e) LOJ ribinė vertė 130g/l, didžiausias LOJ kiekis paruoštame naudoti produkte 129,95g/l; nelakiųjų medžiagų kiekis – ≥25%; skiediklis – vanduo.
Aplinkos ir darbo sauga: 
nepilkite lako į kanalizaciją, vandens telkinius ar dirvą. Naudokite odos ir akių apsaugos priemones. Patekus į akis, nedelsiant nuplaukite dideliu kiekiu vandens ir kreipkitės į gydytoją. SAUGOKITE NUO VAIKŲ!

Daugiau apie prekę

540027
Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.