Gruntas giliai įsikverbiantis CT17...

Gruntas giliai įsikverbiantis CT17 Ceresit 10 L

310130
16,20 €

(16,20 € pak.)

Su PVM

Ceresit CT 17 gruntas naudojamas ant pastatų viduje bei išorėje esančių paviršių. Gaminys skirtas paviršiams gruntuoti prieš klijuojant ant jų keramines plyteles, liejant dangą, tvirtinant šiluminės izoliacinės medžiagos plokštes, juos glaistant ar dažant. CT 17 gruntu nugruntuoti pagrindai (įvairių rūšių tinkas, betonas, anhidritinis cementas) įgeria mažiau vandens, todėl vėliau ant jų tepami klijų mišiniai, naudojama danga, glaistai arba dažai neišdžiūsta pernelyg greitai. Neįgeriantiems paviršiams naudoti koncentruotą preparatą CN 94.

SAVYBĖS:

  • sudėtyje nėra tirpiklių
  • sutvirtina pagrindo paviršių
  • sumažina pagrindo įgertį
  • pralaidus garams
  • paruoštas naudoti
  • vidaus ir išorės darbams

Aprašymas

SURIŠA DULKES

Nesurištos dulkės – tai atskiriančioji medžiaga, kuri smarkiai sumažina kito sluoksnio sukibimą sukeldamos įtrūkimų susidarymą ir medžiagos atsiskyrimą. Dulkes reikia nusiurbti, o jų liekanos grunto pagalba sėkmingai susiriš su pagrindu ir sukibimo paviršius taps tinkamu kitiems žingsniams.

GILIAI ĮSISKVERBIA

Speciali grunto formulė užtikrina efektyvų įsiskverbimą giliai į pagrindo struktūrą ir uždaro kapiliarines poras, taip sustiprinant pagrindo paviršių.

MAŽINA VANDENS ĮGERTĮ

Naudojant gruntus sumažinamas gylesnio sluoksnio vandens įsisavinimas ir dėl to gaunamas vienodas sukibimas su bet kokiu pagrindo fragmentu, tolesnės medžiagos džiūsta tomis pačiomis sąlygomis, tampa lengviau dengti kitus sluoksnius, tolesnių medžiagų naudojimas yra ekonomiškas ir sumažėja rizika, kad tolesni sluoksniai džius per greitai, todėl susidaro mažiau įtrūkimų ar atsisluoksniavimosi.

Daugiau apie prekę

Talpa
10L
Gamintojas
Ceresit
310130

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.