Drenažinė membrana su geotekstile DELTA TERRAXX
  • Užsakoma prekė
Drenažinė membrana su geotekstile DELTA TERRAXX
Drenažinė membrana su geotekstile...
Drenažinė membrana su geotekstile...
Drenažinė membrana su geotekstile...
Drenažinė membrana su geotekstile...
Drenažinė membrana su geotekstile...
Drenažinė membrana su geotekstile...

Drenažinė membrana su geotekstile DELTA TERRAXX 400kN, plotis 2.4m, rulone 12.5m (30m2)

DRK070

Aukštos kokybės apsauginė ir drenažo sistema DELTA®-TERRAXX yra universalus sprendimas horizontaliam ir vertikaliam naudojimui ant atsparių spaudimui paviršių.

Šio suklijuoto lakšto eksploatavimo laikas yra 100 metų, kaip įrodyta patvarumo bandymuose, jis yra sertifikuotas pagal EN 13252 ir atitinka DIN 4095, DIN 18533 ir DIN 18531 reikalavimus.

Prekė parduodama pagal specialų užsakymą, dėl kainos kreiptis el.paštu info@statybuturgus.lt

Medžiaga: Membrana pagaminta iš specialaus didelio tankio polietileno ir aukštos kokybės PP geotekstilės.

Įdubos aukštis: 9mm

Apkrova: 400 kN/m²

Vandens pralaidumas: 8 · 10-2 m/s

Oro tarpo cirkuliacija: ~ 7,9 l/

Matmenys (plotis x ilgis rulone): 2.4 x 12.5m

Dėl šios prekės užsakymų prašome kreiptis telefonu

86 56 30170

arba elektroniniu paštu
info@statybuturgus.lt

Klausti kainos

Aprašymas

Aukštos kokybės apsauginė ir drenažinė membrane DELTA TERRAXX naudojama horizontaliose (stogai, aikštelės) ir vertikaliose (pamatai) sistemose, kur reikalaujamas atsparumas didelėms apkrovoms (400kN).

Drenažinis lakštas su geotekstile DELTA®-TERRAXX 400kN, skirta naudoti horizontaliai

DELTA®-TERRAXX gali būti skirta naudoti horizontaliam drenažui. Virš hidroizoliacijos įrengta 2 sluoksnių vandens drenažo membrana yra universalus sprendimas, skirtas apsaugoti asfaltuotas požemines automobilių stovėjimo aikšteles, terasas, apželdintus stogus ir t.t.

Tvirtos membranos ir geotekstilės kompozicija sudaro labai efektyvų drenažo sluoksnį. Geotekstilė veikia kaip tuščiavidurių erdvių, esančių membranooje, filtravimo sluoksnis. Didelis vandens nutekėjimo pajėgumas užtikrina, kad vanduo netrukdomas nutekės, be to, užtikrins saugią ir veiksmingą apsaugą nuo užteršto vandens ir su juo susijusių problemų, tokių kaip samanų augimas ar pūvanti augalija. Svorio atžvilgiu DELTA®-TERRAXX yra akivaizdžiai pranašesnis už žvyro ar skaldos drenažo sluoksnius. 

DELTA®-TERRAXX gali būti naudojamas ant vaikščiojamųjų, važiuojamųjų ir apželdintų stogo paviršių, taip pat su medinėmis terasos grindimis.

Apželdintiems stogams:

Intensyviai apželdintuose stoguose su storu pagrindo sluoksniu ši 2 sluoksnių membrana veikia kaip apsauginis, filtravimo ir nuotėkio sluoksnis, užtikrindamas, kad nepatektų vandens.

Važiuojamiesiems ir vaikščiojamiesiems paviršiams:

Tokiu atveju DELTA®-TERRAXX formuoja sunkų apsaugos ir drenažo sluoksnį, taip apsaugodamas dangą nuo šalčio pažeidimų.

Terasoms, išklotoms trinkelėmis arba mediena:

„DELTA®-TERRAXX“ atlieka drenažo sluoksnio funkciją ir užtikrina, kad vanduo greitai nutekėtų iš konstrukcijos, taip išvengiant kelio dangos pažeidimo.

Žvyruotiems stogams:

Įrengtas po žvyro sluoksniu, DELTA®-TERRAXX siūlo optimalią žemiau esančios hidroizoliacijos apsaugą.

DELTA®-TERRAXX skirta vertikaliai hidroizoliacijai

Įrengtas priešais rūsio sienų hidroizoliaciją, DELTA®-TERRAXX suteikia maksimalų saugumą, suformuodamas antrą vandeniui nepralaidų sluoksnį. Ši membrana apsaugo perimetro izoliaciją arba DELTA®-THENE hidroizoliacinį lakštą ne tik nuo drėgmės, bet ir nuo dirvožemio ar šaknų prasiskverbimo. 

Dėl 2,40 m pločio lakštas idealiai tinka daugumos rūsių matmenims. Jis gali būti montuojamas kryžminiu būdu, o tai pagreitina procesą 50%. Savaime užsisandarinantis kraštas užtikrina, kad sujungimai visą laiką saugiai laikytųsi savo vietoje. Dėl aukšto gniuždymo stiprio c. 400kN / m²,membraną galima montuoti iki 10m gylio. Membrana yra visiškai atspari puvimui ir gali būti naudojama kaip patikima metano ir radono dujų drenažo sistema. DELTA®-TERRAXX sudaro ištisinį drenažo sluoksnį. 

Daugiau apie prekę

Kiekis pakuotėje
30m2
Aukštis
9mm
Apkrova (apkrovos klasė)
400 kN
Plotis
2.4m
Ilgis rulone
12.5m
Gamintojas
Dörken
DRK070

Apie Doerken

DÖRKEN yra aukštos kokybės stogo plėvelių, užtikrinančių saugumą, patikimumą ir energijos taupymą, gamintojas. Kaip klojiniams skirtų plėvelių ir pirminio dengimo plėvelių gamintojas DÖRKEN yra partneris Nr. 1 kiekvienam architektui, prekybininkui ir rangovui. Aukštos kokybės produktai, know-how ir servisas iškelia Dörken į pirmąsias gretas statybinių medžiagų rinkoje. Garo izoliacijos plėvelės DELTA užtikrina tinkamą apsaugą net sudėtingiausių stogo konstrukcijų atveju.

Susiję straipsniai

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.