Hidroizoliacinė stogų mastika Roof...

Hidroizoliacinė stogų mastika Roof Mastic 1L, Penosil

440480
6,10 € už vienetą

(6,10 € už vienetą)

Su PVM

Elastinga vandens pagrindu pagaminta aplinkai draugiška stogų dangos ir izoliavimo mastika. Naudojant šią mastiką galima izoliuoti sudėtingus konstrukcijos elementus, tokius kaip vamzdžių įvores ir aplink. Stogų mastika yra patvari, atspari vandeniui, tačiau pralaidi orui, stabili lauko sąlygomis, neturi siūlių. Turi mažas įtrūkimų galimybes ir yra atsparus UV spinduliams. Danga gali būti sutvirtinta PENOSIL Premium AquaBrake Fabric audiniu iš poliesterio. Stogo mastika gali būti naudojama su įvairiomis medžiagomis, tokiomis kaip bitumas, ritininės dangos, fanera, metalinės stogo dangos, betonas ir kt. Galima naudoti tiek lauke, tiek viduje. Stogų ir izoliacinė mastika gali būti tonuojama.

SAVYBĖS:

  • Atspari vandeniui, pralaidi orui.
  • Naudojama bitumo, ruloninėms dangoms, fanerai, metaliniam ir betono paviršiui dengti ir sandarinti.
  • Tinka vidaus ir lauko darbams, atspari UV spinduliams.
  • Izoliuoja mažesnius plyšelius.
  • Lengvai naudojama ir puikiai išlyginama.
  • Tonuojama.
  • Vandens pagrindo, sudėtyje nėra kenksmingų junginių.

Aprašymas

Panaudojimo sritys:

  • Stogo iš bitumo remontas.
  • Šlaitinio stogo su lengva danga sandarinimas ir dengimas.
  • Skardinio stogo valcų sandarinimas.
  • Banguotų plokščių dengimas.
  • Stogo paviršių apsaugojimas nuo aplinkos poveikio.

Naudojimo sąlygos

PENOSIL Premium RoofMastic galima tepti ant drėgno paviršiaus. Negalima naudoti, kai oro temperatūra yra žemesnė nei +5 oC arba santykinė oro drėgmė didesnė kaip 80% arba kai oro temperatūra nukrenta žemiau +5 oC per 24 valandas. Mastika yra vandens pagrindu, todėl dirbant lauke lietaus vanduo neištirpins mastikos. Nerekomenduojama tepti mastikos žemesnėse vietose, kur po lietaus kaupiasi purvas.

Naudojimo nurodymai

Stogo paviršius turi būti švarus. Senų dangų likučiai turi būti pašalinti. Prieš naudojimą išmaišykite mastiką. Betoninius paviršius reikia gruntuoti praskiesta mastika (santykiu 1: 5 su vandeniu). PENOSIL Premium RoofMastic tepama teptuku, voleliu arba purkštuvu dviem sluoksniais, o antrasis sluoksnis tepamas kryžmai ant pirmojo sluoksnio. Kiekvienas sluoksnis turi išdžiūti 12–24 valandas, atsižvelgiant į aplinkos sąlygas.

PENOSIL Premium AquaBrake Fabric sustiprintas audinys dedamas iškart po pirmojo mastikos sluoksnio užtepimo ir yra prispaudžiamas teptuku, voleliu ar užpildymo peiliu, kad jis glaudžiai susilietų su stogo paviršiumi.

Valymas

Įrankius galima lengvai nuvalyti vandeniu arba šluostėmis PENOSIL Premium Cleaning Wipes. Sustingusią mastiką galima pašalinti mechaniškai

Daugiau apie prekę

Spalva
Pilka
Svoris
1L
Gamintojas
Penosil
440480

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.