Hidroizoliacija dviejų komponentų Keramix 5+5 KIILTO, 10kg
Hidroizoliacija dviejų komponentų Keramix 5+5, 10kg KIILTO
  • Tik internetu
Hidroizoliacija dviejų komponentų Keramix 5+5 KIILTO, 10kg
Hidroizoliacija dviejų komponentų Keramix 5+5, 10kg KIILTO
Hidroizoliacija dviejų komponentų...
Hidroizoliacija dviejų komponentų...
Hidroizoliacija dviejų komponentų...

Hidroizoliacija dviejų komponentų Keramix 5+5 KIILTO, 10kg

310301
56,90 € už vienetą

(56,90 € už vienetą)

Su PVM

Kiilto Keramix yra dviejų komponentų, vandeniui nepralaidi, elastinga hidroizoliacija skirta hidroizoliuoti sienas ir grindis vonios kambaryje, saunoje ir kitose drėgnose patalpose prieš priklijuojant plyteles. Taip pat tinka ir lauke, naudojant kartu su Kiilto kampų bei sandūrų sutvirtinimo juosta iš butilo (pvz. balkonuose, terasose, nešildomuose sodo nameliuose). Miltelinis komponentas yra cemento pagrindu, o skystasis komponentas yra dispersija vandens pagrindu.

Aprašymas

NAUDOJIMO SRITIS

Kiilto Keramix yra dviejų komponentų, vandeniui nepralaidi, elastinga hidroizoliacija skirta hidroizoliuoti sienas ir grindis vonios kambaryje, saunoje ir kitose drėgnose patalpose prieš priklijuojant plyteles. Taip pat tinka ir lauke, naudojant kartu su Kiilto kampų bei sandūrų sutvirtinimo juosta iš butilo (pvz. balkonuose, terasose, nešildomuose sodo nameliuose). Miltelinis komponentas yra cemento pagrindu, o skystasis komponentas yra dispersija vandens pagrindu. Negalima naudoti patalpose nuolat besirandančiose po vandeniu (pvz. baseinuose) ar prie aukštos temperatūros (< 70 ºC). Prieš pradedant naudoti atidžiai išstudijuokite Kiilto Keramix naudojimo instrukciją.

DENGIAMAS PAVIRŠIUS

Dengiamas paviršius gali būti betonas, mūro konstrukcijos, drėgmei atsparūs glaistai cemento pagrindu, plokštės skirtos naudoti drėgnose patalpose (pvz. drėgmei atspari GKP, cemento pjuvenų plokštė). Paviršius turi būti sausas, įgeriantis, be dulkių ir lygus. Visos dalelės, silpninančios hidroizoliacijos prilipimą prie pagrindo, pašalinamos. Visos pagrindo konstrukcijos dalys, kurios vėliau gali pradėti judėti, sustiprinamos Kiilto tvirtinimo juosta arba kampų tvirtinimo juosta prieš pradedant hidroizoliacijos darbus. Jei bus daromos šildomos grindys, jos turi būti įrengtos prieš hidroizoliaciją ir neturėti su ja jokio kontakto.

SAVYBĖS

  • Sertifikuota, kaip sistema, (VTT-C-690-06 sertifikatas vandens nepralaidžiai membranai – Suomija)
  • M1 klasifikacija (maža dalelių emisija į orą)
  • Atspari šalčiui
  • Cemento pagrindu
  • Dviejų komponentų
  • Greitai džiūsta, apie 1 val. pirmas sluoksnis + 2 val. antras.
  • Džiūstant keičiasi spalva

TECHINIAI DUOMENYS

Rišančioji medžiaga: stireno akrilatas ir cementas
Skiediklis: vanduo
Santykinis svoris: ~1,2 kg/l

Darbo laikas: ~50 min. (priklausomai nuo t.)

Degumas: nedegus

Atsparumas šalčiui: skystosios medžiagos sušąla

Žemiausia darbo temperatūra: + 10 °C

Atsparumas temperatūrai: < 70 °C

IŠEIGA

1,5 kg/m² sumaišytas Keramix (dviem sluoksniais).

ĮPAKAVIMAS

10 kg įpakavime yra 5 kg miltelių + 5 kg skysčio

DARBO INSTRUMENTAI

Volelis arba teptukas

REKOMENDUOJAMOS DARBO SĄLYGOS

Patalpos ir paviršiaus temperatūra: + 10...25 °C

Paviršiaus drėgnumas:

- šviežio betono: < 90% RH

- seno betono: < 95% RH

Atminkite, kad priklausomai nuo pastato sandaros gali būti reikalaujama žemesnės santykinės drėgmės.

NAUDOJIMO INSTRUKCIJA VIDAUS DARBAMS

Maišymas

Atsargiai maišykite skystą komponentą Kiilto Keramix A ir miltelinį komponentą Kiilto Keramix X santykiu 1:1.  Išimkite miltelių pakelį iš X komponento kibiro, suplakę skystąjį komponentą A, supilkite jį į X komponento indą, tada maišydami skystį berkite miltelinį komponentą X . Maišykite tol kol pasidarys vientisa masė ir neliks burbuliukų. Su paruoštu mišiniu dirbti galima apie 50 min. prie  +20 ºC, maišykite tik tokį kiekį, kurį galėsite sunaudoti per tokį laiką. Kai mišinys pradeda kietėti, jo skiesti nebegalima.

Sienos:

Nelygų, grublėtą paviršių šlifuoti, ir/arba išlyginti pvz. su Kiilto TT išlyginamuoju cementiniu glaistu. Paviršių nuvalyti švariai ir nugruntuoti su Kiilto Keraprimer. Užtepkite Keramix  ant kampų, vinių ar varžtų galvučių, ant vietų kur susijungia plokštės. Sutvirtinimo juostą (plotis 20 cm sienos ir grindų kampui bei 10 cm plokščių siūlėms) uždėkite ant šviežios hidroizoliacijos ir mentele įstumkite juostą į kampų vidų. Sutvirtinimo juosta turi visiškai sudrėkti. Tada ant juostos užtepkite dar hidroizoliacijos, kad ji gerai priliptų prie pagrindo. Iš sienos išeinančius vandentiekio vamzdelius taip pat reikia sutvirtinti juosta. Atkirpkite 10x10 cm juostos gabaliuką, o jo viduryje pradurkite skylę, kuri turi būtų apie 4 mm siauresnė nei vamzdelio diametras. Tada vamzdelį aptepkite hidroizoliacija, uždėkite audinį

ant vamzdelio ir dar kartą užtepkite ant jo hidroizoliacijos. Varžtus ar vinis taip pat užklijuokite su hidroizoliacija ir sutvirtinimo juosta. Dabar hidroizoliaciją galima tepti per visą plotą.

Ištepkite su Keramix per visą plotą ir leiskite džiūti 1 valandą (pasikeis spalva).  Ištepkite su Keramix antrą sluoksnį ir leiskite džiūti apie 2 valandas (pasikeis spalva). Patikrinkit membraną ir pataisykit galimas duobutes ar ploną sluoksnį su Kiilto Keramix. Hidroizoliacijos storis turėtų būti bent jau 0,8 mm.

Grindys:

Išlyginti nelygų paviršių šlifuojant ir/arba naudojant pvz. Kiilto Termo išlyginamąjį mišinį. Atsargiai nuvalykite paviršių ir nugruntuokite su Kiilto Keraprimer. Užtepkite Keramix  ant kampų. Sutvirtinimo juostą uždėkite ant šviežios hidroizoliacijos ir mentele įstumkite juostą į kampų vidų. Sutvirtinimo juosta turi visiškai sudrėkti. Tada ant juostos užtepkite dar hidroizoliacijos, kad ji gerai priliptų prie pagrindo. Kanalizacijos skylei uždengti naudokite Kiilto kanalizacijos trapo tvirtinimo juostą 30x30cm (komplekte 2 vienetai). Nutepkite pirmąją kanalizacijos trapo juostą iš abiejų pusių su mastika ir uždenkite ja kanalizacijos skylę. Tą patį pakartokite su antra juosta. Tik uždėkite ją ant pirmosios juostos kryžmai. Dabar galima ištepti su Keramix per visą plotą ir leiskite džiūti 1 valandą (pasikeis spalva).  Ištepkite su Keramix antrą sluoksnį ir leiskite džiūti apie 2 valandas (pasikeis spalva). Membranos storis turi būt mažiausiai 0,8 mm. Išpjaukite trapo skylę, bet siauresnę nei trapo juosta (40 mm). Atidžiai įstatykite trapo juostą. (Žiūrėkite į trapo gamintojo įstatymo instrukciją ). Tada pritvirtinkite apsauginį trapo žiedą.

Su Kiilto Masa Liimamassa užsandarinkite trapo ir apsauginio žiedo susijungimą. Klijuokite plyteles.

Plytelių siūlių glaistymą galima daryti po 1 – 5 dienų, priklausomai nuo pasirinktų Kiilto klijų (Pro

Fix, Ultra Fix).

Sienos ir lubų susijungimą pripildykite Kiilto Kestosil sanitariniu silikonu.

NAUDOJIMO INSTRUKCIJA IŠORĖS DARBAMS                                        

Kiilto Keramix galima naudoti ir išorėje ant betono, ar kitų tvirtų įgeriančių paviršių. Vietose, kur temperatūra yra žemiau nulio, visada privaloma naudoti Kiilto Keramix kartu su Kiilto sutvirtinimo juosta iš butilo. Nuo paviršiaus turi būti švariai nuvalytos dulkės ir kitos medžiagos galinčios susilpninti sukibimą.

Gruntavimas išorės darbams:

Sudrėkinkite paviršių su vandeniu ir leiskite jam išdžiūti.

Išorės darbams Kiilto Keraprimer naudoti negalima!

Toliau darbas vyksta, kaip ir viduje.

Daugiau apie prekę

Svoris
10kg
Gamintojas
Kiilto
310301

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.