• −18%
Stogo langas VELUX Premium GGL 3068...
Stogo langas VELUX Premium GGL 3068...
Stogo langas VELUX Premium GGL 3068...

Stogo langas VELUX Premium GGL 3068 su rankena viršuje 55x98cm CK04

GGLCK04
410,00 € 500,00 € -18%

(410,00 € vnt.)

Su PVM

"Premium" stoglangiai skirti būstų savininkams, kuriems svarbus maksimalus komfortas, saugumas ir prabanga. Šiai linijai būdingas išskirtinis dizainas, daugiau pasirinkimo laisvės, planuojant dienos šviesą erdvėse ir galimybė automatizuoti namus bei įsigyti geriausius rinkoje siūlomus sprendimus.

Aprašymas

Lengva atidaryti, lengva naudoti, lengva sumontuoti

Savybės:

  • Laminuotas vidinis stiklas papildomam saugumui
  • Skaidriu laku nulakuotas medinis langas
  • Integruota vėdinimo sistema
  • Dulkių ir vabzdžių filtras
  • Lengva išvalyti
  • Paruoštas užuolaidėlių montavimui pagerina energinį efektyvumą
  • Papildoma, nuo skersvėjo apsauganti tarpinė
  • Pagerinta garso izoliacija
  • Energiškai efektyvus 2 kamerų stiklo paketas, labai gera šilumos izoliacija – Uw 1,1
  • Galima įsigyti ir poliuretanu padengtą langą
  • Nuotolinio valdymo sistema (užsakoma atskirai)
  • Stogo langai su rankena viršuje

Paprasta įsileisti į kambarį gryno oro, nes šis langas pasiekiamas ranka. Stogo langas su rankena viršuje yra lengvai valdomas – net jei po juo yra baldų. Šį langą galite įsirengti žemai, tokiu būdu matysite puikų vaizdą pro langą tiek atsistojus, tiek atsisėdus.

Stogo langai su viršutine rankena bei integruota orlaide leidžia vėdinti kambarį net tuomet, kai langas užvertas. Kad šilumos izoliacija būtų efektyvi, lango konstrukcijoje įmontuoti ThermoTechnology™ medžiagos intarpai. Laminuotas optimalaus storio stiklas užtikrina gerą garso izoliaciją, apsaugančią nuo iš lauko sklindančio triukšmo. Stogo langai "Premium" yra su unikalaus dizaino ergonomiška rankena. Galima įsigyti ir poliuretanu padengtą langą. Tai yra geras pasirinkimas, montuojant langus į kambarius, kuriuose daug drėgmės.

Puikus energinis efektyvumas

VELUX stogo languose naudojama šilumos izoliavimo sistema ThermoTechnology™. Mėgaukitės šiltais namais ir mažesnėmis energijos sąskaitomis. Lango gamyboje naudojamos modernios kokybiškos medžiagos užtikrina puikų energinį efektyvumą ir nepralaidumą vandeniui. Ieškokite puikaus energinio efektyvumo garantijos – ThermoTechnology™ ženklo.

Natūralus vėdinimas

Įleiskite šviežio oro į savo namus net tada, kai esate išvykę ar miegate, nesibaimindami dėl apsaugos ar prasto oro. Vieną kartą patraukite unikalią rankeną viršuje ir į vidų per ventiliacijos sklendę pateks šviežio, filtruoto oro.

Mėgaukitės šviežiu, švariu, filtruotu oru

Integruotas oro filtras filtruoja orą - neleidžia dulkėms ir vabzdžiams patekti į namus, todėl kambario oro kokybė pagerėja. Filtras daugkartinio naudojimo, jį galima išplauti, o susidėvėjus paprasta pakeisti nauju.

Tai daugiau nei langas

Stogo langai su viršutine rankena gali iš esmės pakeisti kambarį. Tai greičiausias būdas erdves po stogu apšviesti natūralia šviesa, išvėdinti jas ir sukurti atvirumo įspūdį. Dienos šviesos ir gryno oro poveikis, jau nekalbant apie vaizdą, tikrai yra stulbinantis.

Stogo lango montavimui reikalingas ir montavimo komplektas.

Daugiau apie prekę

Ilgis
98cm
Plotis
55cm
Garso izoliacija
35dB
Stogo lango šilumos laidumas
1.1 W/m2k
Stiklo paketas
68
Stiklų skaičius
3
Grūdintas išorinis stiklas
TAIP
Vidinis laminuotas stiklas apsaugo nuo UV
TAIP
Apsauga nuo rasojimo
NE
Stiklo paketo šilumos laidumas
1.0W/m2k
Stoglangių linija
Premium
Rankena
Viršuje
GGLCK04

Apie Velux

Šiandien VELUX yra didžiausias stogo langų ir jų priedų gamintojas pasaulyje. Kompanija turi biurus 40 pasaulio šalių, o gamyba vykdoma 10 pasaulio šalių. Lietuvos kompanija UAB VELUX Lietuva buvo įsteigta 1993 metais. Visus šiuos metus mūsų gaminiai yra sėkmingai naudojami visuose Lietuvos regionuose.

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.