Sandarinamoji garso izoliacinė...
Sandarinamoji garso izoliacinė...

Sandarinamoji garso izoliacinė mastika Trennwandkitt, Knauf

310425
5,48 € už vienetą

(5,48 € už vienetą)

Su PVM

Trennwandkitt – kietos pastos konsistencijos dispersinė masė, turinti plastoelastinių savybių, pasireiškiančių išgaravus pastos sudėtyje esančiam vandeniui. Baltos spalvos.

Paskirtis:

Sausosios statybos sistemos elementų ir besiribojančių konstrukcijų jungtims sandarinti, esant ypač dideliems garso izoliacijos reikalavimams, pvz.: sandarinant lengvų konstrukcijų pertvaros jungtis su denginiais. Naudojama tik vidaus patalpose.

Savybės

  • Pastos formos, paruošta naudoti.
  • Tinkama darbui konsistencija.
  • Ilgai išliekančios plastoelastinės savybės.
  • Gera sukibimo su pagrindu geba.
  • Sudėtyje nėra plastifikatorių.
  • Skiedžiama vandeniu.
  • Visiškai sukietėja vidutiniškai per 10 dienų.
  • Sukietėjusi atspari šalčiui.
  • Galima dažyti.

Aprašymas

Darbo eiga:

  • Sandarinamosios mastikos konsistencija ir išeiga priklauso nuo temperatūros. Šaltai laikytą medžiagą prieš naudojimą reikia atšildyti patalpoje.
  • Darbo temperatūra – ne žemesnė kaip +5 °C. Nesandarinti įšalusių pagrindų. Kontaktinės plokštumos turi būti nedulkėtos, švarios, be riebalų, alyvos, cemento likučių ir kitų medžiagų, bloginančių sukibimą.
  • Sandarinamąją mastiką dengti specialiu pistoletu. Pistoleto stūmoklį atsukti iki galo. Knauf Trennwandkitt sandarinamosios mastikos tūtą įstatyti į pistoletą taip, kad liktų matoma metalinė sąvarža.
  • Palei metalinę sąvaržą nupjauti tūtos galą. Ant tūtos užsukti antgalį. Atsižvelgiant į tai, kokio pločio sandarinamosios mastikos juostos reikia, įstrižai nupjauti antgalio dalį

Perimetrinių profilių sandarinimas

  • Ant perimetrinių profilių UW arba CW galinės pusės dengti dvi ištisines sandarinamosios mastikos juostas. Sandarinamąja mastika padengtus profilius prispausti ir pritvirtinti prie lubų, sienų ir grindų. Knauf Trennwandkitt sandarinamoji mastika naudojama ir kaip papildoma profilių tvirtinimo priemonė.
  • Profilius montuoti standžiai, o jungtis papildomai sandarinti Knauf Trennwandkitt sandarinamąja mastika, ypač vietose, kuriose siūlė pereina tarp sienos, lubų ir grindų.
  • Pagrindo nelygumus (daugiau nei 10 mm), prieš sandarinant Knauf Trennwandkitt sandarinamąja mastika, lyginti Knauf Fugenfüller Leicht gipsiniu gipskartonio plokščių siūlių arba Knauf Uniflott impregnuotu plokščių siūlių glaistu.
  • Darbo įrankius po naudojimo tuojau pat nuplauti vandeniu.
  • Poringus, įgeriančius arba šiek tiek kreiduotus pagrindus gruntuoti vandeniu skiesta Knauf Trennwandkitt sandarinamąja mastika (2 dalys vandens, 1 dalis Knauf Trennwandkitt) arba Knauf Tiefengrund giluminiu gruntu.

Išeiga:

2 hermetiko juostos, kiekvienos diametras – 8 mm, 100ml/m;  5,5m/vnt.

Techninė informacija

Atitinka ekologinį standartą RAL UZ 123 ("mėlynas angelas")

Daugiau apie prekę

Kiekis pakuotėje
20vnt.
Spalva
Balta
Gamintojas
Knauf
310425

Apie Knauf

Knauf – tai ne tik vokiška pavardė. Tai visame pasaulyje gerai žinomas statybinių medžiagų ir sistemų gamintojas. Drąsus požiūris į ateitį, gebėjimas žengti koja kojon su laiku, investicijos į naujoves, paprastas ir greitas sprendimų priėmimas, kūrybinė darbuotojų iniciatyva – tai išskirtiniai „Knauf“ ypatumai.

Gaminame statybines sistemas, supaprastinančias planavimą ir statybą, siūlome sprendimus ir teikiame kokybės garantijas. Siekiame įgyti savo klientų pasitikėjimą, todėl gaminame kokybiškus produktus, pradedant mišiniais, sausos statybos medžiagomis, įvairiais priedais ir baigiant produktų sistemomis. Padedame klientams įgyvendinti naujoviškus projektus ir geriname žmonių savijautą.

Knauf Istorija

Pirmiausia atsirado idėja. Kalnų inžinieriai broliai Dr. Alfons Knauf ir Karl Knauf 1930 m. susidomėjo gipsu. Jie svajojo šį stebuklingą gamtos išteklių panaudoti taip, kad statybos darbai būtų spartesni, kokybiškesni ir ekonomiškesni. Per ekonominę krizę broliai pradėjo įgyvendinti savo sumanymus ir 1932 m. Saro žemėje esančiame Perle prie Mozelio įsteigė įmonę „Gebr. Knauf Rheinische Gipsindustrie“.

Po Antrojo pasaulinio karo, 1949 m., kai susikūrė Vokietijos Federacinė Respublika, įmonė atnaujino savo veiklą. Šiaurės Bavarijoje esančiame Iphofene buvo pradėta statyti gipso gamykla. Kai Vokietija išgyveno ekonominį stebuklą, bendrovė pradėjo sparčiai plėtotis ir iš nedidelės įmonės išaugo iki įmonių šeimos visame pasaulyje. Įmonės „Knauf“ kūrimo istoriją galima apibrėžti vienu sakiniu: nuo šeimos įmonės iki įmonių šeimos. Būtent „šeimos įmonės“ principai „Knauf“ atnešė sėkmę.

Rekomenduojame

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.