Plėvelės ir membranos klijai Gerband Fortax®-Folienkleber 6400, 600 ml
Plėvelės ir membranos klijai Fortax 6400 Gerband
  • Užsakoma prekė
Plėvelės ir membranos klijai Gerband Fortax®-Folienkleber 6400, 600 ml
Plėvelės ir membranos klijai Gerband...
Plėvelės ir membranos klijai Fortax 6400 Gerband

Plėvelės ir membranos klijai Gerband Fortax®-Folienkleber 6400, 600 ml

440442

Klijai-sandariklis, neturintis tirpiklių, polimero dispersijos pagrindu, skirtas sandariam garo izoliacinės plėvelės tvirtinimui prie sienos. Klijai išlieka nuolat elastingi, taip kompensuojami pastato judesiai ir garantuojamas sandarumas.

Skirti klijuoti visų tipų plėveles: garams nelaidžias plėveles, PE, PP, PA plėveles, foliją ir panašias medžiagas prie mūrinių, tinkuotų, gipso kartono sienų ar vatos plokščių.

Puikiai sukimba su porėtais paviršiais.
Klijai skirti vidaus darbams.
Naudojimo temperatūra nuo + 0 OC iki +40 OC
Stingimo laikas: apie 2 mm / 24 val

Gamintojas: Vokietija

Dėl šios prekės užsakymų prašome kreiptis telefonu

86 56 30170

arba elektroniniu paštu
info@statybuturgus.lt

Klausti kainos

Aprašymas

Naudojimo sritys:
Plėvelių klijai skirti priklijuoti garams nelaidžias plėveles, PE, PP, PA plėveles, foliją ir panašias medžiagas prie mūrinių, tinkuotų, gipso kartono sienų ar vatos plokščių. Šie klijai tinkami sandarinant sujungimus tarp lubų ir garams nepralaidžių plėvelių, taip pat naudojama klijuojant garo nepralaidžias plėveles su kitomis medžiagomis.


Naudojimo sąlygos:
Naudojimo aplinkos temperatūra – nuo +5° C iki +40° C. Paviršius turi būti sausas, be dulkių, riebalų ir atskirų dalelių. Plėvelių klijai netinkami klijuoti elementams su nuolatine apkrova, taip pat tose vietose, kurios liečiasi su vandeniu. Šie klijai skirti vidaus darbams.

 

Naudojimo instrukcijos:
Klijuojant porėtą paviršių su garams nelaidžia plėvele, klijus reikia paskirstyti ant to paviršiaus, kuris yra labiau porėtas, o garams nelaidžią plėvelę reikia tvirtai prispausti prie klijų. Norint pagreitinti sukibimo procesą, paviršių su paskirstytais klijais palikite išdžiūti, kol klijai patamsės ir paviršiuje susiformuos lipnus plėvelės sluoksnis.

Tada galima sujungti paviršius. Garams nelaidžias plėveles taip pat galima sujungti vieną su kita. Norint tai padaryti, turėtų būti naudojamas kontaktinis sukibimas, t. y. suklijuotus paviršius reikia spausti kartu, o paskui atskirti vieną nuo kito. Abu paviršius galima vėl sujungti, kai tik klijai patamsėja ir paviršiuje susiformuoja sausa plėvelė.

Palikite pakankamai vietos garams nelaidžiai plėvelei, siekiant išvengti deformacijų sukelto spaudimo, kuris gali lemti plėvelės ar klijų siūlės plyšimą.

Naudojant vatos plokštę, sukibimo paviršių galima paruošti ant plokštės paskirstant ploną, tolygų klijų sluoksnį. Juostelė, garams nelaidžios plėvelės ir panašios medžiagos prie plėvelės prilips geriau, jei medžiagą uždėsite, kai klijai patamsės. Galutinis klijų sustingimas trunka ilgiau, o toks klijavimo sprendimas reiškia, kad klijų siūlių neveikia jokios (papildomos) apkrovos.

Daugiau apie prekę

Kiekis pakuotėje
12vnt.
Spalva
Mėlyna
Talpa
600ml
Gamintojas
Gerband
440442

Rekomenduojame

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.