Greitai kietėjantys konstrukciniai...

Greitai kietėjantys konstrukciniai klijai poliuretano pagrindu Purocol Express (D4), Soudal

440503
6,30 € už vienetą

(6,30 € už vienetą)

Su PVM

Purocol Express – paruošti naudojimui, skaidrūs, universalūs konstrukciniai klijai poliuretano pagrindu.

Savybės:

  • Profesionali kokybė
  • Skaidrūs
  • Greitai auganti klijavimo jėga
  • Užpildančios savybės (putų formavimas), tinka nelygių paviršių klijavimui
  • Vandens atsparumo klasė D4
  • Be tirpiklių

Panaudojimo sritys:

  • Vidaus darbams, kai klijuojami paviršiai dažnai ar ilgai veikiami vandens ar kondensato Lauko darbams, kai klijuojami paviršiai yra veikiami tiesioginių orų sąlygų
  • Gali būti naudojami gaminant langų bei durų rėmus (kampiniai sujungimai), kurie turi atitikti D4 klasės reikalavimus pagal EN204
  • Medinių konstrukcijų klijavimas
  • Izoliacinių medžiagų (taip pat ir polistireno) klijavimas.

Aprašymas

Paviršiai:

įvairūs porėti ir neporėti paviršiai, tokie, kaip mediena, betonas, akmuo ir kitos statyboje dažniausiai naudojamos medžiagos. Nėra sukibimo su PE, PP, PTFE (TeflonasR).

Pobūdis:

švarus, be dulkių ir riebalų

Paruošimas:

Klijai polimerizuojasi veikiami drėgmės, todėl šiek tiek putojasi. Paviršiaus drėkinimas pagreitina polimerizaciją ir pagerina klijų struktūrą bei padeda tolygiau užpildyti ertmes.

Kiekvienam paviršiui rekomenduojama atlikti išankstinį sukibimo bandymą.

Naudojimas:

Naudojimo būdas: Išspauskite klijus ant vieno iš klijuojamų paviršių, naudodami silikono pistoletą. Per 15 minutes sujunkite abu paviršius ir laikykite juos suspaudę mažiausiai 1 val. Kietėjimo metu medžiagas reikia stipriai suspausti, kad būtų pasiekta kuo didesnė galutinė suklijavimo jėga. Valymas: kol nesukietėjo, Purocol Express klijus nuo įrankių ir medžiagų galima pašalinti Soudal Gun & Foam Cleaner valikliu. Sukietėjusius klijus – tik mechaniškai.

Taisymas: ta pačia medžiaga.

Sveikatos ir saugos rekomendacijos: Laikykitės įprastų pramoninės higienos reikalavimų. Daugiau informacijos rasite ant pakuotės lipduko bei saugos duomenų lape.

Standartai ir sertifikatai: Sertifikuota KOMO® sertifikatas Nr. 33086 Poveikis aplinkai: LEED reglamentas: Purocol Express atitinka LEED reikalavimus. Mažai skleidžiančios / spinduliuojančios medžiagos: klijai ir hermetikai. SCAQMD taisyklė 1168. Atitinka USGBC LEED 2009 Credit 4.1: mažai skleidžiančios / spinduliuojančios medžiagos: klijai ir hermetikai atsižvelgiant į LOJ-turinį. LOJ turinys < 70 g/l.

Atsakomybė: Šiame dokumente išdėstyti nurodymai kyla iš mūsų bandymų, stebėjimų bei mūsų patirties. Jis yra bendro pobūdžio ir neužtraukia jokios atsakomybės. Vartotojas turi pats įsitikinti, savo testų pagalba, ar produktas yra tinkamas naudoti.

Daugiau apie prekę

Kiekis pakuotėje
310ml
Spalva
Skaidri
Gamintojas
Soudal
440503

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.