• −15%
Stogų ir fasadų hibridinis silikonas Roof & Facade Elastic

Stogų ir fasadų hibridinis silikonas Roof & Facade Elastic PENOSIL, 290ml (įvairių spalvų)

440172
5,75 € už vienetą 6,76 € -15%

(5,75 € už vienetą)

Su PVM

Hibridinis silikonas Penosil Roof & Facade Elastic visiškai sustingsta ir su paviršiumi sukimba vos per 2 valandas, užtikrindamas pilną hidroizoliaciją. Dėl lietaus jo eksploatacinės savybės nepablogės, o sandariklio tvarumas, sukibimas ir elastingumas išliks nepakitęs ilgus metus.

Jau po 30 minučių stogų ir fasadų hibridinį silikoną Penosil Roof & Facade Elastic galima purkšti dažais, dažyti voleliu ar teptuku. Kad ir kokius dažus naudotumėte, darbą visada atliksite greičiau.

Hibridinis silikonas Penosil Roof & Facade Elastic limpa beveik prie visų statybose naudojamų medžiagų. Nesijaudinkite, jei paviršius drėgnas – eksploatacinės sandariklio savybės dėl to nepablogės. Vis dėlto nenaudokite sandariklio lyjant ar tose vietose, kur sunkiasi vanduo.

SUKIMBA SU: Betonu, Plytų mūru, Aliuminiu, Cementu, Stogo čerpėmis, Marmuru, Medžiu, Keramika, Stiklu, Polikarbonatais, Kietu PVC, Įvairiais metalais

Spalva
  • Pilka
  • Juoda
  • Ruda
  • Bespalvė

Aprašymas

100% atsparus vandeniui:

Hibridinis silikonas Penosil Roof & Façade Elastic sustingęs yra 100% atsparus vandeniui. Jis puikiai saugo nuo vandens prasiskverbimo, nes sudaro tvirtą plėvelę, kuri veiksmingai saugo net ir ekstremaliomis sąlygomis: esant karščiui iki +80 °C, atšalus iki – 40 °C, stipriai lyjant ar per potvynį.

Atsparus UV spinduliams*:

Hibridinis silikonas Penosil Roof & Façade Elastic elastingumą ir kitas savybes išsaugo net ir saulės spinduliams tiesiogiai veikiant paviršių.

* – netaikoma skaidriam silikonui

Įprastinės naudojimo sritys:

Kaminų, vamzdžių, metalo ir betono plokščių jungčių, lietvamzdžių jungčių, fasado siūlių, lauko langų ir durų sandarinimas ir hidroizoliacija. Visų vidaus ir lauko orui nelaidžių jungčių sandarinimas. 

Nenaudotinas su:

Hibridinio silikono Penosil Roof & Façade Elastic nenaudokite atliekant stiklinimo darbus, su bitumo substratais ar panašiomis medžiagomis, iš kurių gali skverbtis alyvos, plastrifikatoriai ar tirpikliai (pvz., natū- rali ar sintetinė guma, chloroprenas, EPDM arba lankstusis PVC). Nenaudotinas su polietilenu (PE), polipropilenu (PP), PTFE (Teflon®).

Naudojimo patarimai:

Paviršius turi būti švarus, sausas, nuo jo būtina nuvalyti senus nešvarumus: poliravimo priemones, dulkes, riebalus, senų sandariklių liekanas. Paviršiai gali būti drėgni, bet ne šlapi; neatlikite darbų lyjant. Nudažytiems pavir- šiams leiskite visiškai išdžiūti. Hibridinis silikonas Penosil Roof & Façade Elastic tinkamas daugeliui statybinių medžiagų sandarinti, tačiau prieš pradedant darbus, rekomenduojama atlikti testą ant tų paviršių, kuriuos ketinama sandarinti. Ant paruošto paviršiaus silikoną tepkite, naudodami pistoletą, perteklių nuvalykite vaitspiritu. Išdžiū- vusį sandariklį būtina švariai nuvalyti.

Daugiau apie prekę

Kiekis pakuotėje
12vnt.
Gamintojas
Penosil
440172

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.