Putos klijai Premium EPS XPS SpeedFix 878 Penosil
Putos klijai Premium EPS XPS SpeedFix 878 Penosil
  • -7,00 € už pakuotę
  • Pakuotė
Komplektas klijų Premium EPS XPS...
Komplektas klijų Premium EPS XPS...
Putos klijai Premium EPS XPS SpeedFix 878 Penosil
Putos klijai Premium EPS XPS SpeedFix 878 Penosil

Komplektas klijų Premium EPS XPS SpeedFix 878 750ml (12vnt.) + pistoletas Penosil

KOM364
81,72 € už pakuotę 88,72 € -7,00 € už pakuotę

(6,81 € už vienetą)

Vietoj 88,72 €

Su PVM

Pirkite Premium EPS XPS SpeedFix 878 klijų 12 vienetų pakuotę ir gaukite putų pistoletą 

Universalios klijuojančios putos įvairiems statybos darbams tiek patalpose, tiek lauke. Paprastesnis, greitesnis, švaresnis, tylesnis ir pigesnis sprendimas pakeičia tradicinį tvirtinimą mišiniu arba varžtais.

PAGRINDINĖS SAVYBĖS

  • Puikios klijavimo ir sandarinimo savybės.
  • Stipri struktūra ir pakankamas elastingumas.
  • Mažas slėgis stingimo metu ir nedidelis antrinis išsiplėtimas.
  • Puikus sukibimas su dauguma statybinių medžiagų.
  • Universalios klijuojančios putos skirtos naudoti ištisus metus patalpose ir lauke.
  • Ypač plati taikymo sritis.
  • Kokybiški rezultatai esant įvairioms oro sąlygoms.
  • Galima naudoti kartu su putų pistoletu arba pridedamu „EasyGun“ aplikatoriumi, kuris leidžia naudoti klijuojančias putas, siaurų vietų sandarinimui tarp izoliacinių ar statybinių plokščių.
  • Daugeliu atvejų pakeičia tradicinį tvirtinimą mišiniu arba varžtais.
  • Paprastesnis, greitesnis, tylesnis, švaresnis ir pigesnis sprendimas, palyginti su tradiciniais klijų skiediniais.
  • Geros šilumos ir garso izoliacijos savybės.
  • Garso slopinimo indeksas – 62 dB.

Sudėtis

Aprašymas

NAUDOJIMO SRITYS

  • Izoliacinėms plokštėms tvirtinti prie fasadų ir pamatų.
  • Palangėms montuoti.
  • Vidaus apdailos plokštėms tvirtinti prie sienos.
  • Statybiniams blokams tvirtinti nelaikančiosiose pertvarose.
  • Siauriems tarpams tarp izoliacijos ar statybinių plokščių sandarinti.

SUKIMBA SU

  • Termoizoliacinėmis plokštėmis
  • Akmens vata
  • Betonu
  • Mediena
  • Gipso kartono plokštėmis
  • Statybinėmis plokštėmis
  • Plytomis
  • Blokeliais

NAUDOJIMO INSTRUKCIJOS

Klijų balionėlį laikykite vertikalioje padėtyje ir užsukite ant pistoleto, viena ranka laikydami pistoleto rankeną, o kita prisukdami balionėlį. Priverždami įsitikinkite, kad pistoletas nėra nukreiptas į žmones ar vertingus daiktus. Neužsukite flakono ant pistoleto taip, kad vožtuvas būtų nukreiptas žemyn, ir neužsukite pistoleto virš flakono. Pritvirtinę pistoletą, bent 20 kartų stipriai supurtykite flakoną ir pasukite į darbinę padėtį. Klijuojančių putų kiekis, išeinantis iš balionėlio, valdomas pistoleto stūmikliu. Purškite klijuojančias putas lygiomis juostelėmis ant izoliacinės plokštės lygiagrečiai su izoliacinės plokštės šonais (3–4 cm nuo krašto) ir vieną juostelę plokštės viduryje lygiagrečiai ilgajai pusei (tarpai iki 25 cm). Užpurškę klijuojančias putas ant izoliacinės plokštės, palaukite apie 2 minutes ir tada klijuokite plokštę prie sienos. Fiksuotų putų polistireno plokščių lygumą galima reguliuoti iki 5 min. Balkonams, luboms ar ilgoms statramsčiams naudokite tvirtinimo detales. Prieš purškimą sudrėkinto pagrindo paviršius užtikrina greitesnį putų kietėjimą ir geresnį sukibimą.

Darbas su „EasyGun“ aplikatoriumi.

Energingai purtykite balionėlį mažiausiai 20 kartų. Laikykite jį vertikalioje padėtyje ir nuimkite adapterio dangtelį. Uždėkite „EasyGun“ aplikatorių ant balionėlio vožtuvo, lengvai stumdami, kol jis užfiksuos. Norėdami jį naudoti, apverskite balionėlį dugnu aukštyn ir pirštais paspauskite „EasyGun“ aplikatoriaus stūmiklį. Reguliuokite putų kiekį naudodami aplikatoriaus stūmiklį.

Naudokite su putų pistoletu.

Energingai purtykite balionėlį mažiausiai 20 kartų. Laikykite jį vertikalioje padėtyje ir nuimkite adapterio dangtelį. Prisukite balionėlį prie pistoleto, viena ranka laikydami pistoleto rankeną, o kita prisukdami balionėlį. Priverždami įsitikinkite, kad pistoletas nėra nukreiptas į žmones ar vertingus daiktus. Neužsukite balionėlio ant pistoleto taip, kad vožtuvas būtų nukreiptas žemyn, ir neužsukite pistoleto virš balionėlio. Norėdami jį naudoti, apverskite balionėlį dugnu aukštyn ir paspauskite stūmiklį. Putų kiekis, išeinantis iš flakono, valdomas pistoleto stūmikliu.

Izoliacinių ir vidaus apdailos plokščių tvirtinimas.

Purškite klijuojančias putas lygiomis juostelėmis ant abiejų izoliacinės plokštės ar apdailos plokštės pusių (3–4 cm nuo krašto) ir vieną juostelę plokštės viduryje lygiagrečiai ilgajai pusei (tarpai iki 25 cm). Užtepę klijuojančias putas ant izoliacinės plokštės, palaukite apie 2– 3 minutes ir tada klijuokite plokštę prie sienos. Fiksuotų plokščių lygumą galima reguliuoti iki 5 min. Klijuojančios putos yra pakankamai stiprios, kad būtų galima pritvirtinti bet kokią izoliacinę plokštę. Jei izoliacinė plokštė yra padengta fasado dangomis, papildomos mechaninės fiksacijos poreikis turi būti nustatytas pagal statybų projektą, statybos kodeksus, standartus ir kitą susijusią rekomendacinę medžiagą. Visada patartina naudoti tvirtinimo detales (varžtus, kaiščius). Nerekomenduojama klijuojančių putų naudoti ant bituminių paviršių. Kai kuriais atvejais vis tiek užtikrinamas pakankamas sukibimas, pavyzdžiui, tvirtinant izoliacines plokštes prie bitumu apdorotų pagrindų prieš pakartotinai užpildant gruntu. Prieš naudodami galutinai, visada išbandykite.

Palangių montavimas.

Prieš pritvirtindami palangę, įsitikinkite, kad pagrindas yra lygus. Palangę montuokite prie atraminių blokų. Putas galima naudoti tik kaip klijus. Klijus tepkite ant pagrindo 3–4 cm atstumu nuo krašto. Naudokite svorius, kad pritvirtintumėte palangę, kol klijuojančios putos sustings.

Statybinių blokelių klijavimas.

Universalios klijuojančios putos gali būti naudojamos vidaus sienoms tvirtinti su nelaikančiais statybiniais blokeliais. Pirmoji blokų eilė turi būti išlyginta skiediniu. Medžiagą reikia sudrėkinti, nes klijuojančios putos kietėja per atmosferos drėgmę. Temperatūroje, žemesnėje kaip + 5 °C, blokelių paviršių rekomenduojama apdoroti PENOSIL Premium Foam Activator putų aktyvikliu. Klijuojančios putos sudaro ploną klijų sluoksnį. Paskirstę klijus, nedelsdami suspauskite blokelius. Klijus reikia tepti tiek vertikaliose, tiek horizontaliose akmens bloko pusėse. Dėl suderinamumo su įvairiomis akmens pagrindo medžiagomis ir kitų techninių klausimų, susijusių su klijų tvirtumu, pasitarkite su pardavėju ar projektuotoju.

Daugiau apie prekę

Kiekis pakuotėje
12vnt.
Talpa
750ml
Gamintojas
Penosil
KOM364

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.