Impregnantas medienai PRO.DECO, spalva Alyvmedis, kiekis 1L
  • Tik internetu
Impregnantas medienai PRO.DECO, spalva Alyvmedis, kiekis 1L
Impregnantas medienai PRO.DECO,...

Impregnantas medienai PRO.DECO, spalva bespalvis

PRODECO-BE
2,80 €

(2,80 € vnt.)

Su PVM

Medienos impregnavimo – dekoravimo priemonė su vaško priedais. Vandeninės – akrilinės dispersijos pagrindu.

Talpa
  • 5L
  • 10L
  • 1L

Aprašymas

Naudojimo sritis: naujų medinių paviršių (lauko pavėsinių, tvorų, vartų ir kt. medinių sodo architektūros elementų) impregnavimui. Suolams, stalams, kėdėms nerekomenduojama palikti kaip galutinį sluoksnį.


Savybės: sudėtyje nėra tirpiklio, skiedžiami vandeniu, nestipraus, specifinio kvapo. Sudėtyje yra vaško, kuris apsaugo medienos paviršių nuo drėgmės, saulės spindulių, atmosferinių veiksnių, ko pasekoje mediena tampa apsaugota nuo senėjimo ir puvimo.


Paviršiaus paruošimas: pagrindas turi būti sausas ir švarus. Prikibimą mažinančias medžiagas – riebalus, dulkes ir kitus likučius nuvalykite.


Impregnavimo sąlygos: pagrindo ir aplinkos temperatūra darbo ir džiūvimo metu turi būti ne žemesnė kaip +5°C, optimalios impregnavimo sąlygos yra esant +20°C temperatūrai ir 65% santykiniam oro drėgnumui.

Neturėtų būti dirbama tiesioginiuose saulės spinduliuose, esant stipriam skersvėjui, lyjant.


Impregnavimas: prieš naudojimą impregnantą gerai išmaišyti. Rekomenduojama tepti teptuku 1 – 2 sluoksniais kiekvieną medinės konstrukcijos elementą iš visų pusių, siekiant suteikti pilną apsaugą medienai. Tepti kitą sluoksnį galima tik išdžiūvus pirmajam.


Sąnaudos: 15 – 18 m²/l priklausomai nuo medienos paviršiaus.


Džiūvimo trukmė: esant +20ºC temperatūrai ir santykiniam oro drėgnumui 65% nelimpa po 2val., pilnai išdžiūsta po 12 – 24 val.


Įrankių valymas: išplauti vandeniu tuoj pabaigus darbą.


Laikymo ir gabenimo sąlygos: ne žemesnėje kaip +5ºC ir ne aukštesnėje kaip +30°C temperatūroje sandariai uždarytame inde. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir užšalimo!


Techniniai duomenys:
rišamoji medžiaga – akrilinė-alkidinė dispersija;
nelakiųjų medžiagų kiekis - ≥9%;
tankis (lyginamasis svoris) - 1,09 kg/l;
lakieji organiniai junginiai - 1.1.4d) LOJ ribinė vertė 130g/l. Didžiausias LOJ kiekis paruoštame naudoti produkte 129,95 g/l;
skiediklis – vanduo.


Aplinkos ir darbo sauga: nepilkite impregnanto į kanalizaciją, vandens telkinius ar dirvą. Naudokite odos ir akių apsaugos priemones. Patekus į akis, nedelsiant nuplaukite dideliu kiekiu vandens ir kreipkitės į gydytoją.
SAUGOKITE NUO VAIKŲ!

Daugiau apie prekę

Spalva
Skaidri
PRODECO-BE
Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.