• −10%
Dažomasis silikoninis sandariklis Painters Silicone 290ml

Dažomasis silikoninis sandariklis Painters Silicone PENOSIL, 290ml

440158
4,47 € už vienetą 4,97 € -10%

(4,47 € už vienetą)

Su PVM

Painters silikoną jau po valandos galima dažyti. Nors galima naudoti įvairių tipų dažus, rekomenduojame naudoti elastingesnius, kad siūlėms judant, nesusidarytų įtrūkimų. Dažomasis silikonas taupo jūsų laiką ir leidžia darbus atlikti greičiau.

Elastingumas yra svarbi silikono savybė, kadangi temperatūroms svyruojant, silikonas gali reikšmingai plėstis ir trauktis. Dažomasis silikonas gali pailgėti iki 100%, jis juda kartu su siūle ir išlaiko sukibimą su paviršiumi. Dėl šių savybių siūlė visada atrodys tvarkingai.

Siūlei susiformavus, dažomojo silikono neveikia nei vanduo, nei UV spinduliai. Dėl šalčio ar šilumos gali vykti struktūros judėjimas, tačiau dėl dažomojo silikono elastingumo siūlės kokybė nekinta. Geriausios eksploatacinės savybės garantuojamos, temperatūrai esant nuo -40 °C iki +80 °C.

Aprašymas

Sukurtas judantiems sujungimams:

Daugybė namuose esančių siūlių juda, todėl naudojant įprastinį akrilinį sandariklį, sujungimams plečiantis ar traukiantis gali susidaryti įtrūkimų. Todėl mes siūlome sprendimą – dažomąjį silikoną, dėl kurio siūlės atrodys tvarkingai, nesusidarys įtrūkimų.

Lyg šilkas lygus paviršius:

Visiškai išdžiūvęs dažomasis silikonas suformuoja vientisą lygų paviršių, kurį nudažius, jis atrodo dailiai ir tvarkingai.

Įprastinės naudojimo sritys:

Paslankiosioms įvairių paviršių jungtims sandarinti: medžio ir izoliacijos plokščių, sienų, lubų ir pan.; kampams ir briaunoms prieš dažant; langų ir durų vidaus rėmams.

Nenaudotinas su:

Polietilenu (PE), polipropilenu (PP), PTFE (Teflon®). Esant plačiam galimų mišinių spektrui, rekomenduojame iš pradžių patikrinti sukibimą.

Naudojimo patarimai:

Paviršius turi būti švarus, sausas, nuo jo būtina nuvalyti dulkes, riebalus ir kitus nešvarumus, kurie gali veikti sukibimą. Paviršiams valyti naudokite tinkamus valiklius – vadovaukitės gamintojo nurodymais. Kol dažomasis silikonas išdžius, siūles būtina saugoti nuo lietaus.

Daugiau apie prekę

Kiekis pakuotėje
12vnt.
Spalva
Balta
Gamintojas
Penosil
440158

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.