Klijavimo juosta DELTA®-TIXX VDR 12mm 8m
Klijavimo juosta DELTA®-TIXX VDR 12mm 8m
Klijavimo juosta DELTA®-TIXX VDR 12mm 8m
Klijavimo juosta DELTA®-TIXX VDR 12mm 8m

Klijavimo juosta DELTA®-TIXX VDR 12mm 8m

DLT042
25,00 €

(25,00 € vnt.)

Su PVM

Lipni juosta, skirta hermetiškam DELTA® garų barjerų sujungimui su lygiais komponentais (pvz., tinkuotų paviršių ar medienos plokščių) – kaip alternatyva klijams tūtelėse. Saugus ir švarus klijavimas, 4 mm sluoksnio storis.

Virvelė užtikrina vienodą klijų masės storį, skirtingai nei hermetikai tūtelėse / folijos pakuotėse. Be to, žymiai sutrumpėja montavimo laikas. DELTA®-TIXX VDR užtikrina  sandarumą iš karto po garų barjero uždėjimo ir suklijavimo. Juosta idealiai tinka garų barjerinės plėvelės sandarinimui ant rąstų/rąstinių sienų.

Naudojimas ant nelygaus pagrindo (pvz., netinkuotos plytų sienos su neužtaisytomis siūlėmis) negarantuoja sandarios ir garams nepralaidžios jungties.

Montavimo darbų ir vėlesnės eksploatacijos metu iš pagrindo paviršiaus neturi išsiskirti dervos, alyvos, tirpikliai ar kitos chemiškai agresyvios medžiagos.

SAVYBĖS:

  • Plotis: 12mm
  • Storis: 4mm
  • Ilgis: 8m

Aprašymas

Daugiau apie prekę

Ilgis
8m
Plotis
12mm
Plėvelės tipas
Klijavimo juosta
Gamintojas
Dörken
DLT042

Apie Doerken

DÖRKEN yra aukštos kokybės stogo plėvelių, užtikrinančių saugumą, patikimumą ir energijos taupymą, gamintojas. Kaip klojiniams skirtų plėvelių ir pirminio dengimo plėvelių gamintojas DÖRKEN yra partneris Nr. 1 kiekvienam architektui, prekybininkui ir rangovui. Aukštos kokybės produktai, know-how ir servisas iškelia Dörken į pirmąsias gretas statybinių medžiagų rinkoje. Garo izoliacijos plėvelės DELTA užtikrina tinkamą apsaugą net sudėtingiausių stogo konstrukcijų atveju.

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.