Virtuvės ir vonios silikoninis sandariklis Kitchen & Bath fresh skaidrus

Virtuvės ir vonios silikoninis sandariklis Kitchen & Bath Fresh PENOSIL, 310ml (įvairių spalvų)

440477
6,60 € už vienetą

(6,60 € už vienetą)

Su PVM

Dėmesio: Minimalus užsakomas prekės kiekis - 6vnt.!

Penosil Kitchen & Bath Fresh – tai naujas, itin veiksmingas, greit džiūstantis silikonas, kuris, veikiant drėgmei, suformuoja elastingą ir itin vandeniui atsparų sluoksnį. Panaudojus Kitchen & Bath Fresh jau po valandos galima naudotis dušu, o silikono savybės – patvarumas, sukibimas ir ilgaamžiškumas – išlieka ilgus metus.

Dėl Mouldshield antibakterinės technologijos ir teikiamos 5 metų apsaugos nuo pelėsio garantijos*, Kitchen & Bath Fresh puikiai tinka naudoti drėgnoms patalpoms ir yra itin atsparus drėgmės poveikiui.

Kitchen & Bath Fresh limpa beveik prie visų statybose naudojamų medžiagų, išskyrus polietileną ir bitumo dangas. Jis puikiai sukimba su tokiais „jautriais“ paviršiais kaip natūralus akmuo (marmuras, granitas ir pan.), veidrodžiai, keramikos plytelės, aliuminis, cinkuotas plienas, juodasis metalas.

Spalva
  • Balta
  • Bespalvė

Mažiausias užsakomų prekių kiekis yra 6 vienetas (-ai).

Aprašymas

Beveik bekvapis:

Kitchen & Bath Fresh paprasta naudoti, jis greit džiūsta, sudėtyje nėra koroziją sukeliančių priedų. Lengvas silikono kvapas iškart pripildo patalpą gaivos, neutralizuoja nemalonius kvapus.

100% atsparus vandeniui:

Kitchen & Bath Fresh yra visiškai atsparus vandeniui, jis užtikrina puikią langų, durų, vonių ir praustuvų hidroizoliaciją. Jis visiškai nelaidus vandeniui, todėl apsaugo nuo vandens daromos žalos ir pelėsio atsiradimo.

Įprastinės naudojimo sritys:

Kitchen & Bath Fresh puikiai tinka naudoti virtuvėms, vonios kambariams, drėgnoms patalpoms, kur reikalinga apsauga nuo drėgmės, pelėsio ir bakterijų. Jis puikiai limpa prie „jautrių“ paviršių: marmuro, granito, stiklo, aliuminio, bei prie įprastinių medžiagų, pvz., betono.

Nenaudotinas su:

Kitchen & Bath Fresh netinkamas naudoti atliekant stiklinimo darbus, nenaudotinas su bitumo substratais ar medžiagomis, iš kurių gali skverbtis alyvos, plastrifikatoriai ar tirpikliai (pvz., natūrali ar sintetinė guma, chloroprenas, EPDM arba lankstusis PVC). Siūlių, kurioms naudotas Kitchen & Bath Fresh, negalima dažyti. Prieš naudojant ant dažyto aliuminio, iš pradžių rekomenduojame pabandyti ant nedidelio ploto. Nesukimba su polietilenu (PE), polipropilenu (PP), PTFE (Teflon®), neopreno guma ir bitumo paviršiais.

Naudojimo patarimai:

Paviršius turi būti švarus, sausas, nuo jo būtina nuvalyti dulkes, riebalus ir kitus nešvarumus, kurie gali veikti sukibimą. Paviršiams valyti naudokite tinkamus valiklius – vadovaukitės gamintojo nurodymais. Atsižvelgdami į galimą platų medžiagų spektrą, rekomenduojame pirmiausiai atlikti sukibimo testą. Siūlių, kurioms naudotas Kitchen & Bath Fresh, negalima dažyti.

Daugiau apie prekę

Kiekis pakuotėje
12vnt.
Gamintojas
Penosil
440477

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.