Glaistas gipso GG200 MITTO 15kg
Glaistas gipso A200 MITTO 15kg
Glaistas gipso GG200 MITTO 15kg
Glaistas gipso A200 MITTO 15kg

Glaistas gipso A200 / GG200 MITTO 15kg

310140
13,99 €

(13,99 € vnt.)

Su PVM

Gipsiniu glaistu rankiniu būdu su armavimo juosta (tinkleliu) glaistomos gipso kartono plokščių ir kitų gipso elementų sandūros.

Naudojamas kaip pagrindas, ant kurio galima naudoti išlyginamąjį glaistą ir nedideliems sienų, lubų ar gipso kartono plokščių defektams užtaisyti.
Skirtas pastatų vidaus darbams.

Perkant pilną paletę (56 maišus), taikoma nuolaida.

GAUKITE SPECIALŲ IR TIK JUMS PRITAIKYTĄ VISŲ MITTO GAMINIŲ PASIŪLYMĄ KAUNE. SKAMBINKITE/RAŠYKITE: el. p. info@statybuturgus.lt , tel. +37065630170

Kiekis Nuolaida Sutaupote
56 10% Iki 78,34 €

Aprašymas

Pagrindo rūšys

Gipso, keramikos, silikato, betono ir akytojo betono elementų sienos ir lubos. Gipso, cemento, cemento ir kalkių, kalkių tinkas, gipskartonio plokštės.

Pagrindo paruošimas

Pagrindas turi būti sausas, švarus, tvirtas ir stabilus, būtina pašalinti dažų ir kitų teršalų likučius.Visus plieno elementus (staktas, instaliacijų vamzdžius, atitvarus ir pan.) saugoti nuo tiesioginio sąlyčio su gipsu, kuris skatina koroziją.

Mišinio paruošimas / Darbo eiga

Maišo turinį (25 kg) išmaišyti mechaniniu arba rankiniu būdu su 12,5 l švaraus, šalto vandens. Maišyti, kol gaunama vientisa, reikiama konsistencija. Palaukti 5 minutes ir vėl išmaišyti. Glaistomąjį gipsą ant paruošto pagrindo tepti nerūdijančia plieno glaistykle ar mentele iki gaunamas pageidaujamas efektas. Kitas sluoksnis tepamas tik ant sukietėjusio ir išdžiūvusio pirmojo sluoksnio. Gipskartonio sandūras sudurti armavimo juostomis. Išdžiuvus gipsui visus nelygumus nušlifuoti šlifavimo tinkleliu arba švitriniu popieriumi. Galima glaistyti tik tuomet, jei dėl drėgmės arba temperatūros pokyčių plokščių ilgis nebesikeis. Jei numatyta, kad bus klojamos betoninės grindys, glaistoma tik po grindų išliejimo. Nepanaudotas, sukietėjęs mišinys pakartotiniam naudojimui nebetinkamas, po darbo indus ir įrankius būtina išplauti vandeniu.

Mišinio sąnaudos apie 1 kg/m2/mm

Darbo laikas

Paruoštą mišinį rekomenduojama sunaudoti per 1 valandą. Naudojami įrankiai ir indai turi būti švarūs, nes kitaip sutrumpės mišinio naudojimo laikas ir suprastės savybės.

Darbų atlikimo sąlygos

Darbus atlikti nuo +5 ºC iki +30 ºC aplinkos temperatūroje. Nepilti jokių kitų medžiagų. Kiekvienam ruošiniui naudoti švarius indus ir įrankius.

Laikymo sąlygos / Galiojimas

Mišinį sandėliuoti sausose patalpose ant medinių padėklų, originaliose, nepažeistose pakuotėse. Saugoti, kad nesudrėktų pervežant ir laikant. Tinka naudoti 9 mėnesius nuo pagaminimo datos.

Pastabos

Techniniai duomenys ir informacija apie naudojimo būdą nurodyti (20+2) °C temperatūros ir (65+5) % oro santykinės drėgmės sąlygomis. Kitomis sąlygomis sunaudojimo trukmė gali skirtis.

Bendrieji patarimai

Darbus atlikti laikantis statybos darbų reikalavimų, atitinkamų darbo saugos normų ir taisyklių.

Daugiau apie prekę

Svoris
15kg
Gamintojas
Mitto
310140

Apie Mitto

Gipsiniai, cementiniai ir fasadiniai statybiniai mišiniai. Kodėl verta rinktis efektyvius statybinius mišinius Mitto:
• Išsiskiria gera išeiga, elastingumu bei tamprumu.
• Tolygaus ir greito džiuvimo GARANTIJA.
• Lengvai užmaišomi ir ypač gerai sukimba su pagrindu.
• Lengva išgauti ypač lygų tinkuojamą, lyginamą paviršių.
• MITTO mišiniai žymiai padidina darbo našumą. Daugiau informacijos tinklalapyje www.mitto.lt

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.