• -109,22 € už pilną paletę (56 pakuotės)
Elastingas glaistas gipso GG210 MITTO 15kg

Elastingas glaistas gipso GG210 MITTO 15kg

310070
800,00 € už pilną paletę (56 pakuotės) 909,22 € -109,22 € už pilną paletę (56 pakuotės)

(14,29 € už pakuotę)

Su PVM

Universalios paskirties specialus siūlių glaistas naudojamas gipso kartono plokščių sandūroms glaistyti rankiniu būdu, kai nenaudojama armavimo juosta.

Skirtas pastatų vidaus darbams.

Parduodamas tik pilnomis paletėmis (po 56 maišus). Norintys įsigyti didesnį kiekį, bet ne pilną paletę, rašykite el.paštu info@statybuturgus.lt

GAUKITE SPECIALŲ IR TIK JUMS PRITAIKYTĄ VISŲ MITTO GAMINIŲ PASIŪLYMĄ KAUNE. SKAMBINKITE/RAŠYKITE: el. p. info@statybuturgus.lt , tel. +37065630170

Aprašymas

Pagrindo rūšys

Gipskartonio plokštės.

Pagrindo paruošimas

Pagrindas turi būti sausas, švarus, stabilus, plokštės patvariai pritvirtintos prie laikančiosios konstrukcijos ar pagrindo, kaip nurodyta gipskartonio montavimo instrukcijoje. Glaistyti galima tik tuomet, jei dėl drėgmės arba temperatūros svyravimų plokščių ilgis nebesikeis.

Mišinio paruošimas / Darbo eiga

Maišo turinį (15 kg) išmaišyti mechaniniu arba rankiniu būdu su 7,5 l švaraus, šalto vandens. Maišyti, kol gaunama vientisa, reikiama konsistencija. Palaukti 5 minutes ir vėl išmaišyti. Atsižvelgiant į pageidaujamą paviršiaus kokybę siūles reikia užpildyti ne mažiau kaip per 2 darbo operacijas (medžiagos perteklių nubraukti po maždaug 40 minučių) ir suformuoti lygų perėjimą tarp siūlės ir plokštės paviršiaus. Išdžiuvus visus nelygumus nušlifuoti šlifavimo tinkleliu arba švitriniu popieriumi. Nepanaudotas, sukietėjęs mišinys pakartotiniam naudojimui netinkamas, po darbo indus ir įrankius būtina išplauti vandeniu. Mišinio sąnaudos apie 1 kg/m2/mm

Darbo laikas

Paruoštą mišinį rekomenduojama sunaudoti per 1 valandą. Naudojami įrankiai ir indai turi būti švarūs, nes kitaip sutrumpės mišinio naudojimo laikas ir suprastės savybės.

Darbų atlikimo sąlygos

Darbus atlikti nuo +5 ºC iki +30 ºC aplinkos temperatūroje. Nepilti jokių kitų medžiagų. Kiekvienam ruošiniui naudoti švarius indus ir įrankius.

Laikymo sąlygos / Galiojimas

Mišinį sandėliuoti sausose patalpose ant medinių padėklų, originaliose, nepažeistose pakuotėse. Saugoti, kad nesudrėktų pervežant ir laikant. Tinka naudoti 9 mėnesius nuo pagaminimo datos.

Pastabos

Techniniai duomenys ir informacija apie naudojimo būdą nurodyti (20+2) °C temperatūros ir (65+5) % oro santykinės drėgmės sąlygomis. Kitomis sąlygomis sunaudojimo trukmė gali skirtis.

Bendrieji patarimai

Darbus atlikti laikantis statybos darbų reikalavimų, atitinkamų darbo saugos normų ir taisyklių.

Daugiau apie prekę

Svoris
15kg
Gamintojas
Mitto
310070

Apie Mitto

Gipsiniai, cementiniai ir fasadiniai statybiniai mišiniai. Kodėl verta rinktis efektyvius statybinius mišinius Mitto:
• Išsiskiria gera išeiga, elastingumu bei tamprumu.
• Tolygaus ir greito džiuvimo GARANTIJA.
• Lengvai užmaišomi ir ypač gerai sukimba su pagrindu.
• Lengva išgauti ypač lygų tinkuojamą, lyginamą paviršių.
• MITTO mišiniai žymiai padidina darbo našumą. Daugiau informacijos tinklalapyje www.mitto.lt

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.