Tinkas gipsinis rankinis A100 MITTO, 30kg
  • −7%
Tinkas gipsinis rankinis TG100 MITTO,...
Tinkas gipsinis rankinis A100 MITTO, 30kg

Tinkas gipsinis rankinis TG100 MITTO, 30kg

310061
11,39 € 12,25 € -7%

(11,39 € pak.)

Su PVM

Vienasluoksnis vidaus patalpų tinkas naudojamas vidaus sienoms ir luboms tinkuoti rankiniu būdu patalpose, kuriose nesusidaro drėgmė ir nesikaupia vandens garų kondensatas.

Suformuoja labai pagrindą keraminėms dangoms, dekoratyviniam tinkui, išlyginamajam glaistui, dažymui ar tapetų klijavimui.

Perkant pilną paletę (36 maišus), taikoma nuolaida.

GAUKITE SPECIALŲ IR TIK JUMS PRITAIKYTĄ VISŲ MITTO GAMINIŲ PASIŪLYMĄ KAUNE. SKAMBINKITE/RAŠYKITE: el. p. info@statybuturgus.lt , tel. +37065630170

Aprašymas

Pagrindo rūšis

Tinkamas naudoti ant plytų, keraminių tuščiavidurių plytų, silikatinių plytų, akytojo betono blokelių mūro, surenkamųjų gelžbetonio elementų pagrindo ir ant senų nesudūlėjusių cemento / kalkių tinko paviršių.

Pagrindo paruošimas

Pagrindas turi būti sausas, švarus ir tvirtas, be dulkių ir riebių dėmių, neįšalęs. Nuvalyti atplaišas ir dulkes, didesnius pagrindo nelygumus palyginti, patikrinti paviršiaus įgeriamumą. Gerai įgeriantį paviršių reikia gruntuoti specialiai tam pritaikytu gruntu, prastai įgeriantį tankų, standų, lygų pagrindą (monolitinį betoną) gruntuoti gruntu, pritaikytu tokiems paviršiams.

Mišinio paruošimas / Darbo eiga

Maišo turinį (30 kg) supilti į 16,2 l švaraus vandens ir maišytuvu, nepridedant jokių priedų, išmaišyti iki vientisos, be gumuliukų konsistencijos. Per 20 min. skiedinį padengti ant pagrindo ir išlyginti. Padengus dar kartą, paviršių lengvai drėkinti ir lyginti. Optimali tinko apdorojimo trukmė – apie 120 min. Nugludintą paviršių, ant kurio bus klijuojamos plytelės, palikti „pašiauštą“ – nereikia jo trinti kempine ir gludinti. Norint padengti storesniu gipso sluoksniu, tinką kloti sluoksniais, taikant metodą „drėgnas ant drėgno“.

Mišinio sąnaudos – apie 0,9 kg/m2/mm

Darbo laikas

Paruoštą mišinį rekomenduojama sunaudoti per 120 min. Naudojami įrankiai ir indai turi būti švarūs, nes kitaip sutrumpės mišinio naudojimo laikas ir suprastės jo savybės.

Darbų atlikimo sąlygos

Darbus atlikti aplinkoje, kurioje temperatūra nuo +5 ºC iki +25 ºC. Nepilti jokių kitų medžiagų. Mišinį saugoti, kad pernelyg neperdžiūtų ir nesudrėktų. Kiekvienam ruošiniui naudoti švarius indus ir įrankius.

Laikymo sąlygos / Galiojimo laikas

Mišinį sandėliuoti sausose patalpose ant medinių padėklų, originaliose, nepažeistose pakuotėse. Saugoti, kad nesudrėktų pervežant ir laikant. Tinka naudoti 3 mėn. nuo pagaminimo datos.

Pastabos

Techniniai duomenys ir informacija apie naudojimą nurodyti (20+2) °C temperatūros ir (65+5) % santykinės oro drėgmės sąlygomis. Kitomis sąlygomis naudojimo trukmė gali skirtis.

Bendrieji patarimai

Darbus atlikti laikantis statybos darbų reikalavimų, atitinkamų darbo saugos normų ir taisyklių.

Daugiau apie prekę

Kiekis pakuotėje
30kg
Svoris
30kg
Gamintojas
Mitto
310061

Apie Mitto

Gipsiniai, cementiniai ir fasadiniai statybiniai mišiniai. Kodėl verta rinktis efektyvius statybinius mišinius Mitto:
• Išsiskiria gera išeiga, elastingumu bei tamprumu.
• Tolygaus ir greito džiuvimo GARANTIJA.
• Lengvai užmaišomi ir ypač gerai sukimba su pagrindu.
• Lengva išgauti ypač lygų tinkuojamą, lyginamą paviršių.
• MITTO mišiniai žymiai padidina darbo našumą. Daugiau informacijos tinklalapyje www.mitto.lt

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.