Tyvek Supro + tape

Difuzinė plėvelė TYVEK Supro + TAPE su lipniu kraštu, plotis 1.5m, ilgis 50m (rulone 75m2)

240172

Tyvek Supro – dviejų sluoksnių kvėpuojanti difuzinė membrana su lipnia juosta sienoms ir stogui.

Dėka unikalios aukšto lygio gamybos technologijos gaunamas išskirtinių savybių produktas kuris visiškai nelaidus vėjui ir vandeniui, tačiau turi aukštas garų pralaidumo charakteristikas. Tyvek® gaminiai turi išskirtinai storą funkcinį sluoksnį kurio dėka produktas tampa patvarus ir ilgaamžis. Membranai suteikiama 50 metų garantija. Plėvelė klojama tiesiai ant apšiltinančios medžiagos nepaliekant papildomo oro tarpo.

Tyvek® Supro - tai viena stipriausių ir patvariausių kvėpuojančių membranų, todėl puikiai tinka stogams su paklotu, ar dengiamais skarda, molinėmis čerpėmis, stogams su nedideliu nuolydžiu ir t.t

Daugiau apie prekę

Kiekis pakuotėje
75kv.m.
Plotis
1.50m
Su plotu susijusi masė
148g/m2
Plėvelės tipas
Difuzinė
Ilgis rulone
50m
Gamintojas
Tyvek
240172

Apie DuPont

DuPont – tai pasaulinis chemijos ir energijos išteklių koncernas, kurio metinė apyvarta yra virš 40 milijardų USD. 1802 metais Eleuthere Irenee DuPont įkūrė firmą, kuri specializavosi sprogstamųjų medžiagų gamybaoje. Šiandien veiklos spektras apima specialius chemikalus, pluoštus, farmacinius ir biotechninius produktus. DuPont koncernui priklauso virš 2 tūkst. produktų pavadinimų, tame tarpe tokie žinomi vardai kaip TEFLON, LYCRA arba KEVLAR. 

Automobilinė sritis yra didžiausia koncerno atšaka su 3,8 milijardų USD metine apyvarta. Be gamyklinių ir remontinių taip pat dažų gaminamos plastmasės, rišančiosios medžiagos ir chemikalai. Automobilinių dažų srityje buvo padarytas pionieriškas atradimas – tai purškiamų dažų technologijos išradimas. Tokie dažai rinkoje pasirodė 1923 metais su vardu DUCO. DuPont išradimų laboratorijoje taip pat gimė ir pirmieji normaliomis sąlygomis džiūnantis sintetiniai dažai. 
Remontinių dažų srityje DuPont žinomas kaip CENTARI sistema, CROMAX ir CromaxPro vandens pagrindo dažų sistemos. 

Susiję straipsniai

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.