Drėgmei atsparus stogo langas VELUX Standard Plus GLU 0055 su rankena viršuje 55x78cm CK02
Drėgmei atsparus stogo langas VELUX Standard Plus GLU 0055 su rankena viršuje 55x78cm CK02
  • −18%
Drėgmei atsparus stogo langas VELUX...
Drėgmei atsparus stogo langas VELUX Standard Plus GLU 0055 su rankena viršuje 55x78cm CK02
Drėgmei atsparus stogo langas VELUX...
Drėgmei atsparus stogo langas VELUX Standard Plus GLU 0055 su rankena viršuje 55x78cm CK02

Drėgmei atsparus stogo langas VELUX Standard GLU 0061 su rankena viršuje 66x140cm FK08

GLUFK08
480,52 € 586,00 € -18%

(480,52 € vnt.)

Su PVM

Priežiūros nereikalaujantis langas kuo puikiausiai tinka vonios kambariui ir virtuvei arba patalpoms, kuriose pageidautumėte švara spindinčios baltos spalvos. Jo termiškai apdorotos medienos rėmas yra padengtas vandeniui ir dulkėms atsparia poliuretano danga, kuri užtikrina puikią izoliaciją ir patvarumą, reikalauja tik minimalios priežiūros ir jo nereikia perdažyti. Langas valdomas viršuje pritvirtinta skersine rankena, todėl jį galima montuoti įvairiame aukštyje, o langą, įrengtą virš vonios ar kriauklės, itin lengvai atidarysite ir uždarysite.

  • Rankena viršuje
  • Integruota ventiliacijos anga
  • Dulkių ir vabzdžių filtras
  • ThermoTechnologyTM
  • Speciali sandarumo tarpinė
  • Saugus stiklas
  • Nereikia ypatingos priežiūros

Aprašymas

Išvenkite drėgmės, garų ir virtuvės kvapų

Įleiskite gaivaus oro į savo namus, kai ruošiate valgį ar maudotės duše. Stumtelėkite viršuje pritvirtintą unikalią skersinę rankeną, ir į patalpą pro lango viršuje esančią ventiliacijos angą galės patekti grynas, švarus oras. Langas lieka uždarytas, o įmontuotas valomas filtras apsaugos, kad į patalpą neįsiskverbtų dulkių ir nepatektų nekviestų skraidančių svečių.

stogo langas velux gll thermotechnology

Nereikia valyti ir perdažyti

Priešingai negu įpratų PVC langų, šis Velux priežiūros nereikalaujančių langų vandeniui atspari poliuretano danga yra vientisa. Dėl to lango rėmas yra atsparus drėgmei ir dulkėms, jo kampai aptakūs, juose nesikaupia drėgmė, dulkės ir nešvarumai, nes nėra jokių ujungimo siūlių. Tad jiems nereikia jokios priežiūros, tiesiog retkarčiais nušluostykite užtiškusį vandenį.

stogo langas velux gll thermotechnology

Taupiai naudokite energiją

Naujoji pažangi izoliacijos sistema „ThermoTechnology™“ paverčia Jūsų langą papildomu galingu skydu nuo žvarbaus vėjo ar šalto oro. Šis langas turi specialią tarpinę papildomam sandarumui užtikrinti, todėl jis suteikia didesnį energinį efektyvumą, kad Jūsų namai būtų jaukūs ir šilti.

stogo langas velux gll thermotechnology

Saugus stiklas, kad jaustumėtės ramesni

Šis stogo langas turi laminuotą vidinį stiklą, todėl po juo galite ramiai miegoti, dirbti ar žaisti. Jeigu į stiklą būtų stipriai smūgiuojama, jis tik suskiltų, bet neiškristų, nesutrupėtų ir nepažirtų į šalis. Tai puikus pasirinkimas, jei norite jaustis saugesni ir ramesni.

stogo langas stoglangis velux gll saugus stiklas

Atsisveikinkite su skersvėjais

Speciali tarpinė itin pagerina lango sandarumą. Todėl galėsite mėgautis maloniu patalpos oru be jokių nepageidaujamų skersvėjų. O dėl izoliacijos sistemos „ThermoTechnology™“, Jūsų langas taps energijos taupymo lyderiu.

velux gll stogo lango sandarumo tarpine

Rankinį valdymą paprasta pakeisti nuotoliniu

Jeigu siekiate dar didesnio patogumo ir norite stogo langą, valdomą iš viršaus, atidaryti vienu mygtuko spustelėjimu, galite nesunkiai rankinį valdymą perdaryti į elektrinį nuotolinį valdymą panaudodami Velux KMG 100 elektrinį variklį ir Velux KUX 100 valdymo sistemą.

Stogo lango montavimui reikalingas ir montavimo komplektas.

Daugiau apie prekę

Ilgis
140cm
Plotis
66cm
Garso izoliacija
32dB
Stogo lango šilumos laidumas
1.1W/m2k
Stiklo paketas
61
Stiklų skaičius
2
Stoglangių linija
Standart
Rankena
Viršuje
GLUFK08

Apie Velux

Šiandien VELUX yra didžiausias stogo langų ir jų priedų gamintojas pasaulyje. Kompanija turi biurus 40 pasaulio šalių, o gamyba vykdoma 10 pasaulio šalių. Lietuvos kompanija UAB VELUX Lietuva buvo įsteigta 1993 metais. Visus šiuos metus mūsų gaminiai yra sėkmingai naudojami visuose Lietuvos regionuose.

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.