Įlaja Sure Fix 110mm

Įlaja Sure Fix 110mm

SD0072
54,84 €
Su PVM

Universali naujo stogo vandens nuvedimo įlaja su tvirtinimo žiedu, skirta įrenginėjant plokščius stogus tiek komerciniuose, tiek gyvenamuosiuose pastatuose. Įlajos universalumas leidžia ją tvirtinti prie visų tipų stogo dangų mechaniškai ir užtikrinti stogo hermetiškumą. 

Aprašymas

Įlaja turi lankstų apvalų pagrindą su šešiais plieniniais tvirtinimo elementais. Plokščias piltuvėlis, kurio sienelės storis 30mm, o diametras 170mm, užtikrina greitą, net audros metu vandens nutekėjimą į įlają.

Įlaja taip pat turi metalinį 3,5mm storio, 220mm diametro žiedą su 3 grotelių tvirtinimo auselėmis ir 6 kiaurymėmis tvirtinti prie įlajos. Lapų apsaugos grotelės yra 80mm aukščio, pagrindo diametras - 180mm, viršuje - susiaurėja iki 160mm, tvirtinamos per 3 aliumininio žiedo auseles.

Įlaja yra pagaminta iš Dutral sintetinio plastiko, pasižyminčio puikiomis fizinėmis ir cheminėmis charakteristikomis. Speciali Dutral formulė užtikrina aukštą atsparumą saulės spinduliams ir kitokiam cheminiam ar atmosferos poveikiui.

Daugiau apie prekę

Skersmuo
110mm
SD0072
Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.