Polbit Extra Top 5.6 SBS ICOPAL

Polbit Baza 5.0 SBS ICOPAL

POLB3333
  • Hidroizoliacija: apatinis sluoksnis
  • Vieno arba dviejų sluoksnių danga
  • Naudojimas: stogams, perdangoms, terasoms
  • 18 metų vardinė ICOPAL kokybės garantija

Aprašymas

Polbit Baza 5.0 - tai aukštos kokybės prilydoma apatinio sluoksnio danga, skirta naudoti dvisluoksnėms hidroizoliacinėms stogų sienoms.

Taip pat įrengti horizontaliai vieno ar dviejų sluoksnių hidroizoliacijai pastatų viduje ir išorėje, taip pat terasų ir automobilių stovėjimo aikštelių hidroizoliacijai.

   

Ši danga tinka visų rūšių stogams, bet kokiomis, net ekstremaliomis, oro sąlygomis, visoms stogų konstrukcijoms, įskaitant nestabilių matmenų stogus su medinėmis ir metalinėmis konstrukcijomis, taip pat pavojingose kalnų teritorijose.

 

Tai 100% tvirtas sukibimas su viršutinio sluoksnio danga ir 10% papildomos hidroizoliacijos, tai užtikrina flizelinas, naudojamas vietoj smėlio.

Taip pat išvengiama rizika, kad sluoksniai atšoks vienas nuo kito, ir užtikrinamas vienalytis homogeniškas apatinio ir viršutinio sluoksnių sukibimas.

Be to, pagerinamos dangos hidroizoliacinės savybės, tai lemia pagrindinis bituminis hidroizoliacijos sluoksnis, kuris yra storesnis maždaug 0.5 mm, t.y. 10% dangos storio. 

Daugiau apie prekę

Kiekis pakuotėje
5m2
Gamintojas
Icopal
POLB3333
Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.