Alkūnė  pralaidai PP 250mm 45*

Alkūnė pralaidai PP 250mm 45*

21PRAL250

Alkūnė - kampinė jungtis skirta sujungti PP pralaidos vamzdžius.

Pralaidos vamzdžių sistema tinka  montuojant bendros paskirties ir lietaus vandens beslėgius nuotekų tinklus. Ji yra naudojama įprastoms buitinėms ir pramoninėms nuotekoms bei vandens nuvedimui nuo kelių ir greitkelių.

Aprašymas

Vamzdžio sienelė yra sudaryta iš dviejų sluoksnių: vidinis sluoksnis yra lygus, o išorinis gofruotas. Ši konstrukcija sumažina vamzdžio svorį, todėl jo transportavimas ir montavimas yra žymiai lengvesnis nei kitų nuotekų sistemų.

Lygus vidinis vamzdžio paviršius užtikrina minimalų atsparumą tekančioms atliekoms, neleidžia kauptis šalutiniams produktams ir užtikrina ilgalaikį hidraulinį atsparumą.Vamzdžiai yra gaminami SN8 (8 KN/m2) standumo klasės.


Pralaidos vamzdžiai pasižymi dviguba sienelės konstrukcija, o tai reiškia, kad  išlaikant aukštą žiedo standumą (8 KN/m2), jų svoris yra žymiai mažesnis lyginant su analogiškomis  PCV-U kanalizacijos dalimis.Polipropileno naudojimas ir speciali sienelės konstrukcija reiškia, kad sistema yra lengvai montuojama, pasižymi aukštu mechaniniu, cheminiu bei terminiu atsparumu.Lygus vidinis vamzdžio paviršius užtikrina maksimalų atsparumą tekančioms atliekoms, neleidžia kauptis šalutiniams produktams ir užtikrina ilgalaikį hidraulinį atsparumą.Dėl polipropileno savybių, sistemą galima naudoti esant aukštai nuotekų temperatūrai vamzdynuose.

Daugiau apie prekę

Vidinis skersmuo
250mm
Apkrova (apkrovos klasė)
SN8
Detalė
Alkūnė (kampas)
21PRAL250

Susiję straipsniai

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.