• −15%
DSC Valiklis samanotiems paviršiams 5L

DSC Valiklis samanotiems paviršiams 5L

540165
6,63 € už vienetą 7,80 € -15%

(6,63 € už vienetą)

Su PVM

Paskirtis: Valiklis skirtas samanų, kerpių, pelėsių ir kitoms nepageidaujamoms augalinėms apnašoms valyti nuo tinko, mūro, natūralaus akmens, betoninių, keraminių, medinių, plastikinių ir kitų paviršių. Taip pat efektyviai nuvalo purvą, prilipusias dulkes ir kitus teršalus. Lengvai nuvalomos net įsisenėjusios apnašos. Nenaudoti žemesnėje nei + 5°C temperatūroje, lyjant arba artėjant lietui. 

Aprašymas

Stogų valymas:

Stogo paviršius tolygiai nupurškiamas valikliu ir paliekamas, vengiant lietaus, 24 val., kad įsigertų. Plauti vandeniu nėra būtina, nes aktyvios medžiagos, esančios valiklyje, palaipsniui ardys teršalus, o lietus juos nuplaus.

Trinkelių valymas:

Trinkelės tolygiai nupurškiamos valikliu, esant dideliam užterštumui, šveičiamos šepečiu ir paliekamos, vengiant lietaus, 24 val., kad įsigertų, vėliau nuplaunamos stipria vandens srove.

Paminklų valymas:

Paminklai tolygiai nupurškiami valikliu, esant dideliam užterštumui, šveičiami šepečiu ir paliekami, vengiant lietaus, 24 val., kad įsigertų, vėliau nuplaunami stipria vandens srove.

Pirties kambario valymas:

Valiklis purškimas ant valomo paviršiaus, esant dideliam užterštumui šveičiama šepečiu, vėliau nuplaunama vandeniu. Valiklį laikyti sandariai uždarytoje taroje, ne žemesnėje nei +5° C temperatūroje. Saugoti, kad neužšaltų! Tinka naudoti neribotą laiką.

Daugiau apie prekę

Talpa
5L
Gamintojas
Danushis Chemicals
540165

Rekomenduojame

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.