Putos montavimo EasyGun 750ml PENOSIL
  • Nuolaida
  • −10%
Putos montavimo EasyGun 750ml PENOSIL
Putos montavimo EasyGun 750ml PENOSIL

Putos montavimo EasyGun 750ml PENOSIL

440071
5,54 € už vienetą 6,15 € -10%

(5,54 € už vienetą)

Su PVM

Kokybiškos sandarinimo putos su naujovišku patentuotu aplikatoriumi, kuris užtikrina aukščiausios kokybės rezultatą net ir nenaudojant putų pistoleto.
Naudoti patogu tiek su putų pistoletu, tiek ir su komplekte esančiu aplikatoriumi.


Unikalus patentuotas aplikatorius leidžia pasiekti aukštą putų kokybę net ir nenaudojant putų pistoleto. Putoms būdinga didelė išeiga, tikslus dozavimas ir taupus naudojimas. Tolygi struktūra, stingstant plečiasi mažai. Slėgio reguliavimas aplikatoriumi yra paprastas ir patogus.


Naudojimo sritys:

  • Durų ir langų montavimas ir užsandarinimas.
  • Sieninių ir apšiltinimo plokščių, stogo čerpių fiksavimas.
  • Tarpų užpildymas, siūlių sandarinimas.
  • Šilumos ir garso izoliacija.

Aprašymas

Naudojimo instrukcijos

Naudojimo sąlygos

Oro temperatūra naudojimo metu nuo –10 °C iki +30 °C. Įsitikinkite, kad aplinkos temperatūra išlieka šiame diapazone, kol putos visiškai sustings.

Balionėlio temperatūra naudojimo metu nuo +5 °C iki +25 °C, geriausi rezultatai gaunami esant +20 °C. Norint pasiekti geriausią išeigą ir optimaliausią rezultatą, rekomenduojama prieš naudojimą balionėlį mažiausiai 6 valandas laikyti nuo +15 iki +20 °C temperatūroje.

Paviršiaus paruošimas

Nuvalykite nuo paviršių dulkes, birias daleles, ledą ir alyvos dėmes. Norėdami užtikrinti geresnius rezultatus, sudrėkinkite sausus paviršius apipurkšdami vandens dulksna (tik esant aukštesnei temperatūrai nei nulis) arba „Penosil Foam Activator“. Apsaugokite gretimus paviršius popieriumi, plastikine plėvele ar kita tinkama medžiaga. Jei reikia, lauke pridenkite papildomu gaubtu, kad apsaugotumėte nuo oro sąlygų (nuo lietaus, sniego, vėjo ir kt.).

Naudojimo būdas

Naudojimas su „EasyGun“ aplikatoriumi: Energingai supurtykite balionėlį mažiausiai 20 kartų. Laikykite putų balionėlį vertikalioje padėtyje vožtuvu į viršų. Nuimkite vožtuvo apsaugą. Uždėkite „EasyGun“ aplikatorių ant vožtuvo, šiek tiek paspauskite, kol aplikatorius užsifiksuos. Norėdami pradėti purkšti putas, balionėlį apverskite. Putų išeigą galima reguliuoti aplikatoriaus gaiduku.

Naudojimas su putų pistoletu: Energingai supurtykite balionėlį mažiausiai 20 kartų. Laikykite putų balionėlį vertikalioje padėtyje vožtuvu į viršų. Nuimkite vožtuvo apsaugą. Tvirtai prisukite balionėlį prie pistoleto viena ranka laikydami už pistoleto rankenos, o kita ranka sukdami balionėlį. Nenukreipkite pistoleto į žmones. Neprisukite balionėlio prie pistoleto žemyn apverstu vožtuvu. Neprisukite pistoleto prie balionėlio. Sukdami nelenkite ir neapverskite balionėlio. Purkšdami putas, balionėlį laikykite apverstą. Putų išeiga gali būti reguliuojama pistoleto gaiduku ir dozavimo sraigtu.

Užpildykite jungtį maždaug iki 65%, nes putos plečiasi. Jei jungtys yra didesnės, naudokite putas keliais sluoksniais ir šiek tiek sudrėkinkite tarp kiekvieno sluoksnio, kad rezultatas būtų geresnis.

Putų perteklių galima nupjauti peiliuku joms visiškai sustingus.

Valymas

Naudokite „Penosil Foam Cleaner“, norėdami nuvalyti nesustingusias putas nuo įrankių ir paviršių. Nesustingusias putas nuo rankų, drabužių ir putų pistoleto taip pat galima nuvalyti valomosiomis servetėlėmis „Penosil Cleaning Wipes“. Mechaniškai pašalinkite sustingusias putas jas suminkštinę su „Penosil Foam Remover“.servetėlėmis „Penosil Cleaning Wipes“. Mechaniškai pašalinkite sustingusias putas jas suminkštinę su „Penosil Foam Remover“.

Daugiau apie prekę

Kiekis pakuotėje
12vnt.
Talpa
750ml
Gamintojas
Penosil
440071

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.