Dekoravimo gruntas-lakas PRO.DEKOR...

Dekoravimo gruntas-lakas PRO.DEKOR 2,7 L (Matinis)

540086
14,48 € už vienetą
Su PVM

Dekoravimo gruntas – lakas vidaus darbams

Aprašymas

Naudojimo sritis: skilinėjančiu dekoravimo glaistu PRO.RETRO, dekoravimo glaistu PRO.DEKOR ir kitais PRO dekoravimui skirtais glaistais dekoruotų paviršių gruntavimui ir lakavimui-dekoravimui. Vidaus darbams.

Paviršiaus paruošimas: gruntuojamas ar lakuojamas paviršius, ant kurio jau užteptas ir suformuotas dekoravimo glaistas turi būti sausas, švarus, be dulkių.

Gruntavimo sąlygos: Lakuoti-dekoruoti galima ne žemesnėje kaip +8°C temperatūroje, praėjus 8 val. po gruntavimo.

Naudojimas: gruntą - laką gerai išmaišyti. Jei dekoruojamam paviršiui nebus suteiktas joks spalvinis efektas, dekoruotą paviršių gruntuoti dekoravimo gruntu – laku PRO.DEKOR 2 kartus teptuku arba voleliu pilnai padengiant paviršių, kad lakas pilnai patektų ir į įskilimus. Jei dekoruotam paviršiui bus suteiktas spalvinis efektas, dekoruotą paviršių gruntuoti dekoravimo gruntu – laku PRO.DEKOR 1 kartą teptuku arba voleliu taip, kad gruntas nepatektų į įskilimus (gruntui patekus į įskilimus, neišryškės skilinėjimo efektas). Norint suteikti spalvinį efektą, į dekoravimo gruntą – laką galima įpilti norimos spalvos skysto statybinio pigmento PRO.COLORANT arba kitus dažų tonavimui naudojamus skystus pigmentus.

Sąnaudos: 8 - 10 m²/l (2 sluoksniais).

Džiūvimo trukmė: esant +20°C temperatūrai gruntas nelimpa po 30 min., pakartotinai gruntuoti galima po 4 - 6 val.

Įrankių valymas: išplauti vandeniu tuoj baigus darbą.

Laikymo ir gabenimo sąlygos: ne žemesnėje kaip +5ºC ir ne aukštesnėje kaip +30°C temperatūroje sandariai uždarytame inde. Saugoti nuo užšalimo!

Techniniai duomenys: rišamoji medžiaga - kopolimerinė akrilinė dispersija; tankis (lyginamasis svoris) - 1,003 kg/l; skiediklis – vanduo; blizgumas - matinis ir blizgus.

Aplinkos ir darbo sauga: gruntui-lakui patekus į akis nuplauti tekančiu vandeniu, kreiptis į gydytoją. Saugoti nuo vaikų! Produktas turi specifinį kvapą.

Daugiau apie prekę

540086

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.