Klijai gipso kartono plokščių Perlfix Knauf 30kg

Klijai gipso kartono plokščių Perlfix (Latvija) KNAUF, 30kg

310032

Gipskartonio plokščių juostoms tvirtinti. Termoizoliacinėms plokštėms (polistireno, mineralinės vatos) gipskartonio plokštėms bei glaistymo kampukams, juostoms prie visų įprastų statybinių pagrindų, pavyzdžiui sienos iš mūro arba betono, tvirtinti.

Ant klijuojamos sienos pažymėti tikslias plokščių siūlių vietas, tai padės ant sienos tiksliai užkrėsti klijų gumulus.

Ruošiant skiedinį, į specialų indą įpilti 17 litrų švaraus vandens ir suberti 30 kg (vieną maišą) sauso mišinio. Maišyti glaistikliu arba maišytuvu, kol susidarys vienalytė masė. Skiedinys neturi būti labai tirštas.

Skiedinio paruošti tiek, kiek galima sunaudoti per 30 minučių (skaičiuojant nuo maišymo pradžios iki tinko išlyginimo).

Klijuojant esant nelygiam pagrindui, klijų Knauf Perlfix gumulus užkrėsti maždaug 35 cm atstumu vienas nuo kito.

  • Vidaus darbams
  • Gerai sukimba su visomis įprastomis statybinėmis medžiagomis
  • Patikimai pritvirtina gipskartonio plokštes
  • Ekonomiški

Aprašymas

Tvirtai klijuoja gipskartonio plokštes prie tinkamai nugruntuoto paviršiaus

Daugiau apie prekę

Svoris
30kg
Gamintojas
Knauf
310032

Apie Knauf

Knauf – tai ne tik vokiška pavardė. Tai visame pasaulyje gerai žinomas statybinių medžiagų ir sistemų gamintojas. Drąsus požiūris į ateitį, gebėjimas žengti koja kojon su laiku, investicijos į naujoves, paprastas ir greitas sprendimų priėmimas, kūrybinė darbuotojų iniciatyva – tai išskirtiniai „Knauf“ ypatumai.

Gaminame statybines sistemas, supaprastinančias planavimą ir statybą, siūlome sprendimus ir teikiame kokybės garantijas. Siekiame įgyti savo klientų pasitikėjimą, todėl gaminame kokybiškus produktus, pradedant mišiniais, sausos statybos medžiagomis, įvairiais priedais ir baigiant produktų sistemomis. Padedame klientams įgyvendinti naujoviškus projektus ir geriname žmonių savijautą.

Knauf Istorija

Pirmiausia atsirado idėja. Kalnų inžinieriai broliai Dr. Alfons Knauf ir Karl Knauf 1930 m. susidomėjo gipsu. Jie svajojo šį stebuklingą gamtos išteklių panaudoti taip, kad statybos darbai būtų spartesni, kokybiškesni ir ekonomiškesni. Per ekonominę krizę broliai pradėjo įgyvendinti savo sumanymus ir 1932 m. Saro žemėje esančiame Perle prie Mozelio įsteigė įmonę „Gebr. Knauf Rheinische Gipsindustrie“.

Po Antrojo pasaulinio karo, 1949 m., kai susikūrė Vokietijos Federacinė Respublika, įmonė atnaujino savo veiklą. Šiaurės Bavarijoje esančiame Iphofene buvo pradėta statyti gipso gamykla. Kai Vokietija išgyveno ekonominį stebuklą, bendrovė pradėjo sparčiai plėtotis ir iš nedidelės įmonės išaugo iki įmonių šeimos visame pasaulyje. Įmonės „Knauf“ kūrimo istoriją galima apibrėžti vienu sakiniu: nuo šeimos įmonės iki įmonių šeimos. Būtent „šeimos įmonės“ principai „Knauf“ atnešė sėkmę.

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.