Elastingas akrilinis sandariklis Gaps & Cracks 310ml

Elastingas akrilinis sandariklis Gaps & Cracks PENOSIL, 310ml

440150
1,98 € už vienetą

(1,98 € už vienetą)

Su PVM

Naudodami Gaps & Cracks akrilinį sandariklį, dažytino paviršiaus plyšius ir įskilimus užpildysite kaip tikras profesionalas. Praėjus 2 valandoms po to, kai panaudojote sandariklį, galima dažyti net ir vidutiniškai paslankius paviršius, taigi sutaupysite laiko ir užbaigsite darbus greičiau. Plyšių ir įtrūkimų akrilinį sandariklį galima naudoti daugeliui paviršių, tačiau, esant plačiam dažų ir glazūrų spektrui, rekomenduojame iš pradžių patikrinti sukibimą.

Vienkomponentis Gaps & Cracks akrilinis sandariklis – tai akrilo dispersijų mastika vandens pagrindu, pasižyminti puikiu elastingumu ir atspari įtrūkimams. Gaps & Cracks akrilinis sandariklis atsparus plėtimuisi ir susitraukimams, jis neskilinėja ir neprarandamas sandarumas.

Gaps & Cracks akrilinis sandariklis užtikrina ilgalaikį ir tvirtą sandarinimą, juo užsandarintos siūlės atlaiko judėjimą iki 7.5%, netrūkinėja ir nepraranda sukibimo.

Aprašymas

Formavimui skirta 20 minučių:

Gaps & Cracks akrilinio sandariklio apsauginės plėvelės formavomosi laikas yra ilgesnis – iki 20 minučių, todėl apdailą atliksite kokybiškai, kruopščiai sutvarkysite siūles.

Tinka preciziškiems darbams:

Gaps & Cracks akrilinis sandariklis geriau limpa, pasklinda po didesnį paviršių, ilgiau laikosi, užtikrina kokybišką dažytų paviršių apdailą.

Įprastinės naudojimo sritys:

Vidutinio įtempio siūlių sandarinimas. Langų rėmų, durų staktų sandarinimas, įtrūkimų, sienų angų vamzdžiams įrengti sandarinimas prieš dažant.

Nenaudotinas su:

Polietilenu (PE), polipropilenu (PP), PTFE (Teflon®). Nenaudoti su bitumo substratais ar panašiomis med- žiagomis, iš kurių gali skverbtis alyvos, plastrifikatoriai ar tirpikliai (pvz., natūrali ar sintetinė guma, chloroprenas, EPDM arba lankstusis PVC). Dėl oksidacijos nenaudotinas su neapdorotais metalais. Esant plačiam galimų mišinių spektrui, rekomenduojame iš pradžių patikrinti sukibimą.

Naudojimo patarimai:

Paviršius turi būti švarus, sausas, nuo jo būtina nuvalyti dulkes, riebalus ir kitus nešvarumus, kurie gali veikti sukibimą. Siūlė paruošiama, naudojant tinkamą reikiamo dydžio pagrindo medžiagą (pvz., PE virvelę). Prieš užpildant plyšius, sujungimų kraštams rekomenduojame naudoti statybinę juostą. Kai pagrindas paruoštas, Gaps & Cracks akrilinį sandariklį tepkite, naudodami specialų pistoletą. Kad sandariklio sluoksnis būtų tobulai lygus, įrankį sudrėkinkite vandeniu. Išlyginti sandariklį būtina ne tik iš estetinių paskatų, bet ir siekiant, kad jis geriau priglustų prie paviršiaus ir geriau su juo sukibtų. Panaudoję sandariklį, iškart nuplėškite juostą. Įrankius ir per didelį gaminio kiekį nuplaukite vandeniu.

Daugiau apie prekę

Kiekis pakuotėje
12vnt.
Spalva
Balta
Gamintojas
Penosil
440150

Rekomenduojame

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.