Silikoninis sandariklis Penosil Stop Fungi skaidrus

Silikoninis sandariklis Stop Fungi PENOSIL, 310ml (įvairių spalvų)

440153
7,00 € už vienetą

(7,00 € už vienetą)

Su PVM

Stop Fungi – dėl greitos polimerizacijos ir visiško sukibimo su daugeliu paviršių, panaudojus Stop Fungi silikono sandariklį, dušu naudotis bus galima jau po 30 minučių. Vanduo neturi jokio neigiamo poveikio nei sukibimui, nei spalvai, todėl jis 100% atsparus vandeniui.

Pelėsis ne tik atrodo neestetiškai. Tai yra ir nehigieniška. Priedai STOP FUNGI apsaugo išdžiūvusį silikoną nuo pelėsio, jis ne mažiau kaip 10 metų išlieka švarus, jei silikono jungtis nuolat prižiūrima, patalpa vėdinama, o naudojant silikoną, buvo laikomasi visų nustatytų reikalavimų. Laikantis Europoje taikomo standarto EN ISO 846 reikalavimų, Stop Fungi silikonas užtikrina aukščiausią atsparumo grybeliams klasę XS1.

Elastingumas yra svarbi silikono savybė, kadangi temperatūroms svyruojant, silikonas gali reikšmingai plėstis ir trauktis. Stop Fungi silikonas juda visomis kryptimis iki 25% kartu su siūle ir išlaiko sukibimą su paviršiumi. Stop Fungi silikonas išlieka elastingas per visą naudojimo laikotarpį, nepriklausomai nuo sąlygų, kuriomis yra eksploatuojamas.

Spalva
  • Balta
  • Bespalvė

Aprašymas

100% atsparus vandeniui:

Stop Fungi silikonas naudojamas virtuvėms ir vonios kambariams, jis skirtas sandarinti judančioms siūlėms, pasižymi išskirtine hidroizoliacija ir puikiai saugo nuo drėgmės poveikio. Jis suformuoja elastingą membraną, kuri yra 100% atspari vandeniui. Paviršius prieš sandarinant turi būti švarus, sausas, nuo jo būtina nuvalyti dulkes, riebalus ir kitus nešvarumus, kurie gali veikti sukibimą.

Nekeičia spalvos:

Nuo pelėsio apsaugantis silikonas neblunka. Jo neveikia tokios cheminės medžiagos kaip plaukų dažai, spalvotas muilas, šampūnas ir dezinfekcijos priemonės. Stop Fungi silikoną lengva nuvalyti.

Įprastinės naudojimo sritys:

Vonios kambario grindų ir sienų siūlių, dušo kabinų, praustuvų, vonių, baseinų ir tualetų sandarinimas ir hidroizoliacija.

Nenaudotinas su:

Nenaudoti metalo paviršiams, kurie, priemonei džiūstant, gali oksiduotis. Be išankstinio testo nerekomenduojama naudoti glazūruoto stiklo paviršiams. Nesukimba su polietilenu (PE), polipropilenu (PP), PTFE (Teflon®). Atsižvelgdami į galimą platų mišrių medžiagų spektrą, rekomenduojame pirmiausiai atlikti sukibimo testą.

Naudojimo patarimai:

Paviršius turi būti švarus, sausas, nuo jo būtina nuvalyti dulkes, riebalus ir kitus nešvarumus, kurie gali veikti sukibimą. Paviršiams valyti naudokite tinkamus valiklius – vadovaukitės gamintojo nurodymais. Siūlių, kurioms naudotas Stop Fungi silikonas, negalima dažyti.

Daugiau apie prekę

Kiekis pakuotėje
12vnt.
Gamintojas
Penosil
440153

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.