Gruntas StucPrimer 15kg, Knauf

Gruntas StucPrimer 15kg/16.5kg, Knauf

310132
52,50 €

(52,50 € vnt.)

Su PVM

Koncentruotas gruntas, prieš naudojant atskiesti vandeniu. Išsiskiria ypač dideliu atsparumu šarminiam poveikiui, naudojamas ant įgeriančių pagrindų. Gruntas sumažina ir suvienodina pagrindo įgeriamumą. Jeigu jie per daug arba labai skirtingai įgeriantys drėgmę, tinko skiedinys gali „perdegti“, t. y. per greitai paimamas vanduo iš tinko skiedinio, be to, tinkas gali netolygiai džiūti, o tai sutrikdo normalią darbo eigą ir pabloginą tinko kokybę. Dengiamas rankomis arba mašininiu būdu.

Aprašymas

Techninė informacija

  • Darbinė temperatūra: ≥ +5 ºC
  • Džiūvimo laikas: apie 6 valandos
  • Sąnaudos: apie 100 g/m² neskiesto
  • Galiojimo laikas: 12 mėnesių nuo pagaminimo datos.

Naudojimas ir savybės

Naudojamas ant įvairių įgeriančių pagrindų, pvz., įvairaus plytų ar blokelių mūro.

Gruntas naudojamas prieš dengiant gipsinius tinkus, pvz., MP 75, MP 75 L, Goldband, Rotband ir pan., plonasluoksnius gipsinius tinkus (pvz., Multi Finish) ir klijuojant gipso plokštes gipsiniais klijais (pvz., Perlfix). Skirtas sienoms ir luboms vidaus patalpose.

  • Skiedžiamas pagal pagrindo įgeriamumo savybes
  • Sumažina ir suvienodina pagrindo įgeriamumą
  • Išsiskiria ypač dideliu atsparumu šarminiam poveikiui
  • Gelsvos spalvos, lengva atskirti padengtą paviršių
  • Atsparus šarminiam poveikiui

Darbo eiga

Pagrindas turi būti sausas, atlaikantis apkrovas, švarus, neįšalęs.

Atsižvelgiant į tinko pagrindo įgeriamumą, gruntas skiedžiamas švariu vandeniu santykiu nuo 1:1 iki 1:3 (gruntas : vanduo). Gruntas dengiamas voleliu, šepečiu arba purškiamas mašininiu būdu.

Panaudotus darbo įrankius plauti vandeniu. Aptaškytus plotus plauti vandeniu, kol gruntas dar nesudžiūvo. Išdžiūvusi medžiaga gali būti plaunama, drėkinant vandeniu arba naudojant organinius skiediklius.

Oro ir pagrindo temperatūra turi būti ne žemesnė nei +5 ºC. Tokia temperatūra turi būti palaikoma, kol gruntas išdžius. Tinkavimo darbus galima pradėti tik gruntui visiškai išdžiūvus (ne mažiau kaip po 6 val.).

Daugiau apie prekę

Svoris
15kg
Gamintojas
Knauf
310132

Apie Knauf

Knauf – tai ne tik vokiška pavardė. Tai visame pasaulyje gerai žinomas statybinių medžiagų ir sistemų gamintojas. Drąsus požiūris į ateitį, gebėjimas žengti koja kojon su laiku, investicijos į naujoves, paprastas ir greitas sprendimų priėmimas, kūrybinė darbuotojų iniciatyva – tai išskirtiniai „Knauf“ ypatumai.

Gaminame statybines sistemas, supaprastinančias planavimą ir statybą, siūlome sprendimus ir teikiame kokybės garantijas. Siekiame įgyti savo klientų pasitikėjimą, todėl gaminame kokybiškus produktus, pradedant mišiniais, sausos statybos medžiagomis, įvairiais priedais ir baigiant produktų sistemomis. Padedame klientams įgyvendinti naujoviškus projektus ir geriname žmonių savijautą.

Knauf Istorija

Pirmiausia atsirado idėja. Kalnų inžinieriai broliai Dr. Alfons Knauf ir Karl Knauf 1930 m. susidomėjo gipsu. Jie svajojo šį stebuklingą gamtos išteklių panaudoti taip, kad statybos darbai būtų spartesni, kokybiškesni ir ekonomiškesni. Per ekonominę krizę broliai pradėjo įgyvendinti savo sumanymus ir 1932 m. Saro žemėje esančiame Perle prie Mozelio įsteigė įmonę „Gebr. Knauf Rheinische Gipsindustrie“.

Po Antrojo pasaulinio karo, 1949 m., kai susikūrė Vokietijos Federacinė Respublika, įmonė atnaujino savo veiklą. Šiaurės Bavarijoje esančiame Iphofene buvo pradėta statyti gipso gamykla. Kai Vokietija išgyveno ekonominį stebuklą, bendrovė pradėjo sparčiai plėtotis ir iš nedidelės įmonės išaugo iki įmonių šeimos visame pasaulyje. Įmonės „Knauf“ kūrimo istoriją galima apibrėžti vienu sakiniu: nuo šeimos įmonės iki įmonių šeimos. Būtent „šeimos įmonės“ principai „Knauf“ atnešė sėkmę.

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.