Gruntas giluminis SAD-54 Weber
Gruntas giluminis SAD-54 Weber 20 L
Gruntas giluminis SAD-54 Weber
Gruntas giluminis SAD-54 Weber 20 L

Gruntas giluminis SAD-54 Weber 20L

310122
39,90 €

(39,90 € vnt.)

Su PVM

Giliai įsigeriantis gruntas skirtas netvirtiems ir išsitrinantiems paviršiams sutvirtinti, porėtų ir stipriai drėgmę įgeriančių paviršių vandens įgėrimui sumažinti ir lipnumui padidinti. Weber SAD-54 dažniausiai naudojamas tinko, glaisto gipso kartono paviršiams sutvirtinti, o taip pat prieš savaime išsilyginančio skiedinio liejimą, dažymą, plytelių klijavimą, tinkavimą, glaistymą ir pan.

SAVYBĖS:

  • Atsparus drėgmei
  • Skvarbus, neputoja tepant, nepelija, laidus vandens garams
  • Sudėtyje neturi skiediklių ir tirpiklių
  • Tinka vidaus ir išorės darbams

Aprašymas

Pagrindo paruošimas:

Paviršius turi būti sausas ir švarus, ant jo neturi būti riebalų, tepalų, vaško, aliejinių dažų ir pan.

Produkto paruošimas naudojimui:

Produktas paruoštas naudoti. Detaliau skaityti darbo instrukciją.

Darbo instrukcija:

Ant paviršiaus gruntas tepamas šepečiu, voleliu arba žemo slėgio purkštuvu. Stipriai drėgmę įgeriantys paviršiai turi būti tepami du kartus - pirmą kartą gruntą skiesti santykiu 1:1 vėsiu švariu vandeniu, o antrą kartą - neskiestu. Kitas gruntavimas atliekamas išdžiūvus ankstesniajam sluoksniui. Negruntuojamus paviršius patartina uždengti (pvz., linoleumo grindis). Darbo ir džiūvimo metu oro temperatūra negali būti žemesnė kaip +5 °C ir aukštesnė kaip +30 °C. Vieną kartą užšalęs skiedinys naudoti netinkamas!

Pastabos:

Darbus reikia atlikti pagal bendrai taikomas statybos taisykles ir laikantis darbų saugos bei higienos taisyklių. Pirmiau pateikti nurodymai dėl darbų atlikimo ir gaminio naudojimo sąlygos neatleidžia vykdytojo nuo pareigos turėti reikiamą pasirengimą ir profesinės patirties. Naudotus įrankius ir indus baigus darbą reikia nedelsiant išplauti vandeniu. Visus teršalus nuo statybinių elementų ir drabužių reikia nedelsiant kruopščiai nuplauti švariu vandeniu. Saugoti akis ir odą, jeigu skiedinio patektų į akis, kruopščiai išplauti švariu vandeniu ir kreiptis į gydytoją

Daugiau apie prekę

310122

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.