Gruntas Kontakt 5 kg

Gruntas Kontakt 5 kg

310160
8,86 €

(8,86 € vnt.)

Su PVM

Vandeninės akrilinės dispersijos pagrindo gruntas su kvarcinio smėlio užpildu, labai pagerinantis sukibimą su paviršiumi.

Aprašymas

Naudojimo sritis

Tinkuotų, dažytų emaliniais, aliejiniais dažais, betoninių ir kitų mineralinių paviršių sukibimo padidinimui ir pagrindo paruošimui prieš tinkavimą PRO akriliniais struktūriniais, mozaikiniais ar dekoravimo tinkais, glaistymą dekoravimo glaistais PRO.DEKOR ir PRO.ROLL – PUTZ, dažymą faktūriniais dažais FAKTŪRA, išlyginamojo tinko sluoksnio tepimą ar keraminių plytelių klijavimą. Vidaus ir išorės darbams.

Savybės

Išdžiūvęs gruntas formuoja plėvelę, kuri laidi vandens garams, atspari drėgmei ir šalčiui. Saugo pagrindą, didina sukibimą, gali būti tonuojamas, turi nestiprų, specifinį kvapą.


Paviršiaus paruošimas

Gruntuojamas paviršius turi būti švarus, tvirtas ir sausas. Prikibimą mažinančias medžiagas – riebalus, tepalus, dulkes, klijų, skiedinio likučius, senus besilupančius dažus, kreidinius paviršius nuvalyti.


Gruntavimo sąlygos

Pagrindo ir aplinkos temperatūra darbo ir džiūvimo metu turi būti ne žemesnė kaip +5°C, optimalios darbo sąlygos yra esant +20°C temperatūrai ir 65% santykiniam oro drėgnumui.


Gruntavimas

Ant paviršiaus tolygiai tepkite teptuku. Paviršių išteptą gruntu PRO KONTAKT dažyti ar tinkuoti galima tik visiškai jam išdžiūvus.


Sąnaudos

0,15 – 0,50 kg/m²priklausomai nuo paviršiaus įgeriamumo.


Džiūvimo trukmė

Kai oro temperatūra +20°C ir santykinis oro drėgnumas 65%: 4 – 6 val.


Įrankių valymas

Įrankius iš karto po darbo išplauti vandeniu.


Laikymo ir gabenimo sąlygos

Ne žemesnėje kaip +5°C ir ne aukštesnėje kaip +30°C temperatūroje sandariai uždarytame inde. Saugoti nuo užšalimo!


Techniniai duomenys

Rišamoji medžiaga - kopolimerinė akrilinė dispersija; nelakių medžiagų kiekis – ≥65%; tankis (lyginamasis svoris) – 1,004 kg/l; lakieji organiniai junginiai - 1.1.8h) LOJ ribinė vertė 30g/l. Didžiausias kiekis paruoštame naudoti produkte 29,95 g/l; spalva – balta; skiediklis – vanduo.


Aplinkos ir darbo sauga

Nepilkite grunto į kanalizaciją, vandens telkinius ar dirvą. Naudokite odos ir akių apsaugos priemones. Patekus į akis, nedelsiant nuplauti dideliu kiekiu vandens ir kreiptis į gydytoją. SAUGOKITE NUO VAIKŲ!

Daugiau apie prekę

Svoris
5kg
Gamintojas
PRO Colore
310160

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.