Betokontakt Knauf 20kg
Gruntas kvarcinis, neįgeriančių paviršių Betokontakt Knauf 20 L
Gruntas kvarcinis, neįgeriančių paviršių Betokontakt Knauf 20 L
Gruntas kvarcinis, neįgeriančių paviršių Betokontakt Knauf 20 L
Betokontakt Knauf 20kg
Gruntas kvarcinis, neįgeriančių paviršių Betokontakt Knauf 20 L
Gruntas kvarcinis, neįgeriančių paviršių Betokontakt Knauf 20 L
Gruntas kvarcinis, neįgeriančių paviršių Betokontakt Knauf 20 L

Gruntas kvarcinis, neįgeriančių paviršių Betokontakt Knauf 20kg

310043
55,10 €

(55,10 € pak.)

Su PVM

Sukibimą gerinantis Knauf Betokontakt gruntas skirtas tankiems ir vandenį neįgeriantiems paviršiams. Naudojamas prieš dengiant gipsiniu tinku arba klijuojant plytelę ant plytelės, aliejinių dažų. Tinka sienoms ir luboms.

Naudojamas sienoms ir luboms. Tinkamas vidaus patalpoms. Naudojamas prieš tinkuojant plonasluoksniu gipsiniu tinku, gipsiniu ir kalkiniu tinku, prieš klijuojant gipskartonio plokštes ir plyteles plytelių klijais. Naudojamas labai didelio tankio silpnai įgeriantiems mineraliniams pagrindimas gruntuoti. Idealiai tinka monolitiniam betonui arba gelžbetonio lubų plokštėms.

Prieš naudojant gerai išmaišyti. Skiestu ar neskiestu gruntu sodriai tepti paghrindą trumpo plauko voleliu, šepečiu, mūrininko teptuku ar kitu įrankiu. Kruopščiai pašalinti perteklių.

Vengti tiesioginių saulės spindulių ir skersvėjo. Knauf Betokontakt visiškai išdžiūvus, kad nenusėstų dulkių, reiktų kiek galima greičiau imtis tolesnių darbų. Jei su Knauf Betokontakt gruntu dirbama rankomis, į gruntą negalima maišyti jokių kitų medžiagų. Jeigu dirbama su mašina, galima įmaišyti šiek tiek vandens (ne daugiau kaip 250ml vandens į 5kg Knauf Betokontakt).

  • Vidaus darbams
  • Sudėtyje yra kvarcinio smėlio
  • Sudaro šiurkščią plėvelę, todėl puikiai sukimba
  • Raudonos spalvos - lengva dozuoti dengiamą sluoksnį
  • Laidus garams ir orui, leidžia vykti natūraliems drėgmės apykaitos procesams
  • Paruoštas naudoti, be tirpiklių, nekenksmingas aplinkai

Daugiau apie prekę

Svoris
20kg
Gamintojas
Knauf
310043

Apie Knauf

Knauf – tai ne tik vokiška pavardė. Tai visame pasaulyje gerai žinomas statybinių medžiagų ir sistemų gamintojas. Drąsus požiūris į ateitį, gebėjimas žengti koja kojon su laiku, investicijos į naujoves, paprastas ir greitas sprendimų priėmimas, kūrybinė darbuotojų iniciatyva – tai išskirtiniai „Knauf“ ypatumai.

Gaminame statybines sistemas, supaprastinančias planavimą ir statybą, siūlome sprendimus ir teikiame kokybės garantijas. Siekiame įgyti savo klientų pasitikėjimą, todėl gaminame kokybiškus produktus, pradedant mišiniais, sausos statybos medžiagomis, įvairiais priedais ir baigiant produktų sistemomis. Padedame klientams įgyvendinti naujoviškus projektus ir geriname žmonių savijautą.

Knauf Istorija

Pirmiausia atsirado idėja. Kalnų inžinieriai broliai Dr. Alfons Knauf ir Karl Knauf 1930 m. susidomėjo gipsu. Jie svajojo šį stebuklingą gamtos išteklių panaudoti taip, kad statybos darbai būtų spartesni, kokybiškesni ir ekonomiškesni. Per ekonominę krizę broliai pradėjo įgyvendinti savo sumanymus ir 1932 m. Saro žemėje esančiame Perle prie Mozelio įsteigė įmonę „Gebr. Knauf Rheinische Gipsindustrie“.

Po Antrojo pasaulinio karo, 1949 m., kai susikūrė Vokietijos Federacinė Respublika, įmonė atnaujino savo veiklą. Šiaurės Bavarijoje esančiame Iphofene buvo pradėta statyti gipso gamykla. Kai Vokietija išgyveno ekonominį stebuklą, bendrovė pradėjo sparčiai plėtotis ir iš nedidelės įmonės išaugo iki įmonių šeimos visame pasaulyje. Įmonės „Knauf“ kūrimo istoriją galima apibrėžti vienu sakiniu: nuo šeimos įmonės iki įmonių šeimos. Būtent „šeimos įmonės“ principai „Knauf“ atnešė sėkmę.

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.