Dekoravimo glaistas PRO.DEKOR VID (vidutinio grūdėtumo) 15kg

Dekoravimo glaistas PRO.DEKOR VID (vidutinio grūdėtumo) 15kg

540164
26,00 €

(26,00 € pak.)

Su PVM

Dekoravimo glaistas vidaus darbams. Skirtas tinko, betono, gipso kartono ir kt. mineralinių paviršių dekoravimui. Sąnaudos: ~2,1 kg/kv.m. - 1mm sluoksniu. SM-smulkiagrūdis, VID-vidutinio grūdėtumo, ŽV-žievės imitacija.

Aprašymas

Naudojimo sritis

OSB plokščių,tinko, betono, gipso kartono ir kt. mineralinių paviršių dekoravimui pastatų viduje.

Savybės

Paruoštas naudojimui, tonuojamas, gerai sukimbantis su paviršiumi, nestipraus, specifinio kvapo, plastiškas, lengvai tepamas ir formuojamas, leidžia išgauti labai įvairias dekoruojamo paviršiaus faktūras, džiūdamas labai mažai „sėda“ ir nesutrūkinėja, silpnai įgeriantis vandenį.

Paviršiaus paruošimas

Glaistomi paviršiai turi būti tvirti, švarūs ir sausi. Prikibimą mažinančias medžiagas – riebalus, tepalus, dulkes, klijų, skiedinio likučius, senus besilupančius dažus, kreidinius paviršius nuvalyti. Prieš glaistymą taip paruoštus paviršius gruntuoti gruntu PRO KONTAKT.

Dekoravimo sąlygos

Pagrindo ir aplinkos temperatūra darbo ir džiūvimo metu turi būti ne žemesnė kaip +5°C, optimalios glaistymo sąlygos yra esant +20°C temperatūrai ir 65% santykiniam oro drėgnumui.

Dekoravimas

Prieš naudoijimą glaistą PRO.DEKOR gerai išmaišykite. Dekoravimo glaistą ant paviršiaus tepkite metaline mentele 1 – 8 mm sluoksniu. Priklausomai nuo norimos išgauti dekoruojamo paviršiaus faktūros, užteptą dekoravimo glaistą formuokite mentelėmis (gali būti ir dantytos), specialiai tam skirtu popieriumi, įvairiais šepečiais, dekoravimo voleliais, kitais dekoravimo įrankiais. Jeigu darbo metu temperatūra didesnė kaip +25°C, formuojamą paviršių drėkinkite vandeniu purkštuvo pagalba. Suformavus dekoruojamo paviršiaus faktūrą, glaistui leidžiama išdžiūti. Išdžiūvusį paviršių būtina nušveisti šveitimo tinkleliu, nuvalyti dulkes ir padengti matiniu arba blizgiu gruntu – laku PRO.DEKOR. Gruntą – laką PRO.DEKOR galima tonuoti į jį įpilant norimos spalvos statybinio pigmento PRO COLORANT arba dažų spalvinimui skirtų spalvinimo pastų. Taip paruoštu gruntu – laku PRO.DEKOR padengiant dekoruojamus paviršius, jiems gali būti suteikiamos įvairios spalvos ir atspalviai.

Sąnaudos

2 - 16 kg/m²(priklausomai nuo norimos išgauti dekoruojamo paviršiaus struktūros).

Džiūvimo trukmė

Kai oro temperatūra +20°C ir santykinis oro drėgnumas 65%: pilnai išdžiūsta per 8 -72val (priklausomai nuo užtepto glaisto sluoksnio).

Įrankių valymas

Įrankius iš karto po darbo išplauti vandeniu.

Laikymo ir gabenimo sąlygos

Ne žemesnėje kaip +5°C ir ne aukštesnėje kaip +30°C temperatūroje sandariai uždarytame inde. Saugoti nuo užšalimo!

Techniniai duomenys

Rišamoji medžiaga - kopolimerinė akrilinė dispersija; tankis (lyginamasis svoris) – 2kg/l; skiediklis - vanduo.

Aplinkos ir darbo sauga

Nepilkite glaisto į kanalizaciją, vandens telkinius ar dirvą. Naudokite odos ir akių apsaugos priemones. Patekus į akis, nedelsiant nuplauti dideliu kiekiu vandens ir kreiptis į gydytoją. SAUGOKITE NUO VAIKŲ!

Daugiau apie prekę

Svoris
15kg
Išeiga
~2,1kg/kv.m.
Gamintojas
PRO Colore
540164

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.