Profilis pagrindinis CD 60, ilgis...

Profilis pagrindinis CD 60, ilgis 3.0m Profiline

290001
2,89 €

(2,89 € vnt.)

Su PVM

Profilis CD-60 naudojamas kaip pagrindinis profilis (statramstis) gipso kartono plokštes tvirtininant prie sienos arba kaip laikantis profilis įrengiant gipso kartono plokščių pakabinamas lubas.
Profilis CD-60 įsistato į perimetrinį profilį UD.
Prie profilio CD-60 sukamos gipso kartono plokštės.

Aprašymas

PROFILINE profilių išskirtinumas


PROFILINE plieno gaminiai skirti lengvos konstrukcijos sienoms ir luboms. Profiliai yra pagaminti iš karštai cinkuotų, šaltai valcuotų plieninių lakštų. Profiliai yra itin atsparūs ir vertinami dėl savo kokybės. Medžiaga atspari drėgmei ir ugniai bei nekenksminga sveikatai. Gaminant PROFILINE profilius atsižvelgiama į populiariausius izoliacinių medžiagų, gipso plokščių ir angų matmenis, todėl naudojant šiuos profilius statoma greitai ir paprastai.

PROFILINE profiliai atskleidžia jų vartotojams daug papildomų privalumų. Racionalūs bei funkcionalūs sprendimai užtikrina saugų, patogų ir greitą dargą, padedantį taupyti pinigus ir Jūsų laiką.

  • PROFILINE CW vertikalių profilių H formos anga yra skirta elektros kabeliams ir vamzdžiams konstrukcijos viduje montuoti. H angos žemyn lenktas kraštas sudaro išgaubtą briauną, todėl profilyje nėra aštrių kraštų, kurie galėtų pažeisti į konstrukcijos vidų montuojamas komunikacijas. H angos forma suteikia galimybę montuoti profilius abiem kryptimis ir išvengti galimų statytojo klaidų.

  • Be H angos, visų PROFILINE vertikalių profilių centrinėje dalyje per visą ilgį yra profilio atsparumą didinančios briaunos.
  • PROFILINE vertikaliuose profiliuose (CW, CD) yra valcuota centrinė linija. Centrinė linija užtikrina, jog gipso plokštės kraštas būtų montuojamas pačiame karkaso viduryje. Į profilius su centrine linija lengviau įsukti sraigtus - jie patenka tiksliai ant paties profilio ir yra lengviau įsriegiami.

  • PROFILINE profiliai (CD, CW, UW) yra specialiai pašiurkštinti valcu, dėl to lengviau įsukti sraigą. Šis sprendimas užtikrina, kad tvirtinant plokštę sraigtas bus įsriegtas tiesiai į profilį ir jo galiukas nenuslys lygiu metalo paviršiumi į šoną.

  • Visų PROFILINE profilių, tvirtinamų tiesiai prie grindų, lubų ar sienų, dugne yra vienodu atstumu išdėstytos kiaurymės, dėl to karkasą lengviau tvirtinti prie paviršiaus.

Daugiau apie prekę

Kiekis pakuotėje
10vnt.
Ilgis
3m
Sienelės storis
0.5mm
Plotis
60mm
Gamintojas
Favor
290001

Apie Profiline FAVOR

Padalinys gamina ir parduoda aliuminio lubų plokštės ir plieno profilius. Profiline yra patyręs specialistas interjero profilių srityje ir įmonė, kuri supranta klientų poreikius, pasiūlo jiems geriausius sprendimus. Mūsų ženklas Profiline yra gerai žinomas ir patikimas statybos specialistai Estijoje, Latvijoje, Lietuvoje ir Suomijoje. 

„Profiline“ profiliai atskleidžia jų vartotojams daug papildomų privalumų. Racionalūs bei funkcionalūs sprendimai užtikrina saugų, patogų ir greitą darbą, padedantį taupyti pinigus ir Jūsų laiką.

Susiję straipsniai

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.