Plastikinė apdailinė juosta 1mm x...

Plastikinė apdailinė juosta 1mm x 45mm x 50m

290220
34,25 €

(34,25 € rul.)

Su PVM

Apdailos juostos skirtos siūlių aplink langą uždengimui. Tai praktiškas ir patogus produktas, leidžiantis greitai, patikimai, kokybiškai atlikti lango angokraščių apdailą.

Aprašymas

Savybės:

  • Gerai prilimpa prie visų langų rėmų tipų.
  • Galima naudoti tiek viduje, tiek išorėje.
  • Limpa ne tik prie lygaus , bet ir grubaus paviršiaus.

Panaudojimas:

Siūlių aplink lango rėmus uždengimui.

Naudojimo instrukcija:

Klijuojami paviršiai turi būti sausi ir švarūs. Ant klijuojamų paviršių reikia vengti drėgmės( dažnai atsirandančios pernešant šaltus daiktus į šiltas patalpas). Jungiami paviršiai turi būti nedulkėti, neriebaluoti ir nepadengti klijus atstumiančiomis medžiagomis. Dažyti ar silpnai besilaikantys paviršiai turi būti sutvirtinti, o silpnos dalys pašalintos.

Darbinė temperatūra: rekomenduojama klijavimo temperatūra nuo +18°C iki +35°C .Klijuojant žemesnėje temperatūroje – mažėja pradinis lipnumas.

Apkrovos: Sujungimus reikia projektuoti ir atlikti taip, kad neatsirastų taškinių apkrovų. Plėšimo ir tempimo apkrovos turi būti paskirstytos per visą klijuojamą plotą. Nuolatinė apkrova, ypatingai juostos galuose, labai neigiamai veikia apdailinės juostos priklijavimo kokybę. Pavyzdžiui klijuojant juostą ant iškilimų reikia atitinkamai suformuoti jungimo ir pabaigos vietas. Nerekomenduojama klijuoti juostos ant profilių sujungimo vietų ar kitų įtempimą sukeliančių vietų, nes laikui bėgant juostos gali atsiklijuoti. Maksimalus ištisinis rekomenduojamas klijuojamos juostos ilgis – 2,5m.

Paviršiai:

Visi įprastiniai paviršiai: metalas, lakuoti paviršiai, kai kurie plastikai (ABS, polikarbonatai, PVC), lygus medis, akmuo, stiklas. Jei juostos klijuojamos ant minkštų plastikų, reikia atkreipti dėmesį į klijų reakciją su šiuo pagrindu. Dėl reakcijos gali sumažėti sujungimo /sulipimo stabilumas. Klijuojant juostas ant minkštų plastikų (politilenas, polipropilenas, plastikai su tepamais priedais, guma) reikia prieš tai atlikti bandomuosius testus.

Теchniniai duomenys:

Pagrindas: Aukštos kokybės PVC granulės

Atsparumas vandeniui: 600 Pa

Terminis atsparumas: -25°C → +70°C

Daugiau apie prekę

Kiekis pakuotėje
50vnt.
Spalva
Balta
Plotis
45mm
Storis
1mm
290220
Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.